Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Луна - тот же Тугрик, только замаскированный. :)
    Всем ее похвальбам, как она "знает" украинский язык грош цена, так как она не хочет, чтобы для ее внуков украинский был родным, а русский им знать было не обязательно.
    И, заметьте, от желания видеть украинское государство совокупленным с ее родненькой Россией, она даже не отказывается. А не мне вам объяснять, что будет представлять из себя Украина, если она будет ориентирована на Россию.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Лайте, лайте, але український народ на праху вашої російської культури все ж відновить свою в цьому краї. Інакше йому з реп'яхами культури, де "наглость - второе счастье", будуть звичайні цивілізаційні кранти. До речі, як і творцю цієї культури при всіх його нафтах та газах з атомною зброєю. Історичний процес паразитів не любить.

3. Luna

Luna Guest

Так Вам все, сказане опонентами, нагадує совок. В цьому й біда ваша, Прокопе...Ви недооцінюєте людей, разом із Грандом. Бліку можна вибачити - він молодий і ще просто нереалізований. А от Вам з дядечком об"єктивність личила б набагато більше за високопарні вислови.
    Як на мене, якість у Ваших опонентів не нижча за Вашу. Мало бачила тут людей недостойних.

А чому "знает" у лапках? Я принципово відповідатиму російськомовному невігласу українською, сподіваюсь, перекладати не треба?;)
    В моєї дитини рідна мова - російська. Це так. Бо вона мислить нею. Але для мене принципово важливо, щоб вона знала українську не гірше. Тому навчається вона в українській школі, читає українські книжки.І як це я маю хотіти рідної мови для онуків? Я навіть не знаю, хяка рідна мова буде в їх батька...Дурниці які. Я хочу, щоб вони знали українську, незалежно від того, яка в них буде рідна.
    Про статеві стосунки між державами не до мене, будь ласка. Ваші еротичні вечори мене не цікавлять.

З якого переляку російська культура - моя? Поясніть, будь-ласка? Я не зрікаюсь, ціную цю культуру, але чому МОЯ?
    Бо вам з Грандом та Бліком так бажається?

4. Mr. Blick

Тогда отрекись от России перед всеми. Скажи - "для меня страна Россия не имеет большего значения, чем любая другая страна мира. Украина может находиться в любых отношениях с Россией, от добрососедства до полного разрыва отношений, как того требует текущая политическая ситуация".
    Скажи, и все обвинения с тебя будут сняты. :)

5. Luna

Luna Guest

Нет. Это родина моих предков и часть моего сердца всегда будет там.

Как государство для меня Россия означает не больше, чем любая другая страна мира. Украина может находиться с ней в любых отношениях, но мне приятнее, если они будут добрыми. Если же вдруг произойдет разрыв - мне будет больно, так как там мои корни, но важнее для меня будут интересы Моей страны. Сказала. Как думала.
    Росточком ты не вышел мне диктовать;)

[OFFTOP]:)) А у тебя пистолетик-то есть, обвинитель? (с)
    Иди в баню:p[/OFFTOP]

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та вона аж кричить з ваших дописів. До речі, ви думаєте, що я від неї чистий? Цю культуру нав'язало нам суспільство, серед якого живемо - "с волками жить...". В кожному з нас є частина того жлоба-Даішника. Це суспільство тому одне з саме відсталих в Європі, що за двадцять років по своїй ліні так і не спробувало викинути зі своєї культури хоча би такий пункт - "Не ворует только ленивий".
    А в вашій професійній царині - таке абсурдне зло як шпаргалка. І таких цивілізаційних реп'яхів маса. До нас не йдуть цивілізовані інвестиції, бо вони бояться цієї культури, а інвестиції від бувшої метрополії йдуть, тому що їх власники в цій культурі як риба в воді.

7. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

О, май год. А жертву вам не надо принести ритуальную?
    В куклу иголочку потыкать мож, а чо.
    Я фигею, дорогая редакция.

8. Luna

Luna Guest

Ні, я так не думаю...я у Ваших дописах її теж бачу. Але вона ж не є основою наших думок, пане Прокоп.
    :)) Отрекись, несчастная!!!))))))))))

9. Balaganoff

А то из пионеров исключим. А еще отреклись якобы от совка.

10. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Между слухов, сказок, мифов,
    просто лжи, легенд и мнений
    мы враждуем жарче скифов
    за несходство заблуждений. [/OFFTOP]

Я им давно намЯкиваю, что совком аж разит...Не верят))

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good:
    Хе-х...А бабки,бабки...пєнйондзи де тоді буде брати,на достойне проживання,на яке так просив Маяковський в передсмертній записці у держави для Лілі Брік? Га-а?
    Хто дасть?
    Жить-то достойно колаборантам хочеться,чи при совках,а чи-то при "національво свідомих"!
    Вот і запутують та-а-ак,що й самі не випутаються!
    Да ладно...то їх проблеми! :preved:

12. Luna

Luna Guest

Та то не питання, ми ж не у ФСБ їх беремо, на відміну від вас;) То як українців всіх пересварите - гадаю, так непогано грошиків перерахують вам...Може, й на гусачків нових вистачить...

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Думаю Ви даремно іронізуєте. Звичайно ж поплювати в хабарників ДАІшників, а заодне в корумпованих начальників приємніше і зручніше, бо всі так роблять. А от зануритись в саму глибину цих проблем, а не по верхніх шарах борсатись, Ви боїтесь. А пан Прокіп, між іншим свою "лопату" встромив до самого коріння цих проблем щоразу навертаючи дописувачів до культури рашен, (яку він так називає помилково на мій погляд, бо вона культура москоу), але у вас спрацьовує якийсь інстинкт самозбереження і ви кожного разу не упускаєте можливості поглузувати над цим.

14. Luna

Luna Guest

А до чого тут взагалі Прокіп? Допис Балаганова звернено до Бліка.
    А Прокіп , хоч це і неприємно визнавати (не буду кривити душею), у багатьох питаннях має рацію. За що ви, панове, дуже часто його дописи ігноруєте. Бо він хоч і трохи не від світу цього, але й вам дає підкурити моментами, не лише нам=москалям заблудшим)))

Дядьки, мне с вас смешно (с)))

15. Mr. Blick

Я считаю, и это не секрет, что для ускорения движения в правильном направлении Украине нужно побольше антироссийских настроений. Да кому я рассказываю, сами ж видите, к чему приводит их недостаток - к Янковичу с арендой Севастополя, Табачником главным по культуре и т.д.
    А вот Луна во всем этом проблемы не видит, судя по ее дописам на форуме. Она ж за двукультурие и добрососедские отношения. И решительно против усиления антироссийских настроений. Невольный агент влияния вражеского государства. :)

16. Luna

Luna Guest

Я извиняюсь, но по культуре у нас другой министр:o Это я тебе как агент говорю)))) И я не за двукультурие, я за поликультурие. И за добрососедские отношения - это таки правда))
    Ох...пиШтолетик)))

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось тут ви в корінь зла попали. Який жаль, що недолугий народ так і не зрозумів за двадцять років причину своєї цивілізаційної відсталості - культуру (до праці, до сім'ї, до людини взагалі, до навколишнього середовища, громадянську...).
    А поки що ми ДИКУНИ, які волею долі вирвалися зі сталінського рабства. Обвішані кимось більш цивілізованим зробленими мобілками чи комп'ютерами, ми по варварськи зруйнували те, що будувалося попередніми поколіннями під сталінським батогом, накупили за рахунок цього зруйнованого "Мерседеси" та Донбас-арени, замість братися за розум ми погрязли в жлобських шоу часів занепаду Великого Риму (хліба та видовищ), а на спробу допомоги з боку більш цивілізованих народів ми, тонучи в цьому болоті, відкидуємо цю руку з криком "Да ми самі с усамі".
    Луна, не захотіли читати мій "опус" на цю тему, то хоч почитайте А. Тойнбі "Дослідження цивілізацій". Це буде корисніше ніж отакий триндьож.
    Надобраніч.

18. Luna

Luna Guest

Та ні, прочитала..мала час і натхнення:). І дещо переглянула і в своєму ставленні. Не з усім згодна, та деякі думки мені здалися влучними і актуальними. Хоч я і вважаю в цілому це не меншим Триндежом, вибачте.
    І Вам гарних снів.

19. Balaganoff

Та ні, Гранде, не даремно. "Отрекись", "покайся", "обвинения будут сняты" - це і є той самий "гомо совєтікус", з яким ви начебто розпрощалися. Ви хочете побудувати нову державу, але чомусь в старий спосіб. Розумію, хочеться все й одразу. Однак, якщо зважити на той факт, що радянский режим існував 70 років і весь цей час старанно переробляв людину на свій лад, не гребуючи методами, то 20 років для протилежного явно недостатньо.
    ЗЫ:Не надо опять о "культуре рашен". Как людей, вас с Покопом прошу. Перед иностранцами неудобно.

20. Luna

Luna Guest

Так накроется три четверти их постов на форуме..Это же так удобно - есть кого и что винить.

а де твій аватар? :)