Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гранде...То така національна риса в них...Злиняти..лиш би про себе ні-гу-гу...
    Якщо справа про них самих,то вони мовлять:-Нє даждьотєсь!
    І не чекайте!
    Наочний приклад,це як виріщуються справді складні національні питання в Ізраїлі,в Франції...та і вже по-всій Європі!
    Тяжко буде уникнути відвертої і відкритої розмови.Але ця відвертість буде ще не завтра!
    Але все таки обов'язково буде...
    Подождєм-с! Шо нє? :preved:

2. Luna

Luna Guest

Так Ви про нас хотіли побалакать?)) ну то я завжди ЗА. Національні риси? А якої національності?))

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я саме це і мав на увазі. Совок, "інтернаціоналіст" боявся і боїться гострих тем,особливо стосовно національних питань. А боїться і боявся тому, що чудово знає, що його минулі (та і сьогоденні) злочини проти конкретних націй і народів є очевидними і не покараними. Нащадки совка цей страх успадкували підсвідомо.

4. Luna

Luna Guest

Чего бояться-то...не сочиняйте, смешно. Боятся как раз те, кому кроме окончаний в фамилии выпячивать больше нечего.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він не боїться, він призвичаївся в ролі злодія кричати "Держи воора!", чим відволікав від себе увагу.
    Даю приклади. Євреї та росіяни, будучи найбільшими терористами ХХ століття, найбільше кричать про небезпеку терору. Для доказу цього проаналізуйте дії по становленню держави Ізраїль та спробу деяких "великих" зварганити всесвітню революцію.

6. ГРАНД

Переключення з головної теми на абсолютно не пов"язані з нею, є свідченням того, що ви або не готові до відвертої розмови, або просто боїтесь її. Я схиляюсь до другого варіанту.

7. Luna

Luna Guest

Честно говоря, я в замешательстве..по-моему, это Вам есть чего бояться в этой теме.

8. ГРАНД

Я готовий вислухати Вашу версію, чого саме боюсь я.;)

9. Luna

Luna Guest

Одиночества.
    Прихильники існування титульних націй рано чи пізно залишаться на самоті - це моя думка...побачимо.

Я б хотіла сказати, що розчарування..але Ви настільки вперті, що навряд відійдете від власних теорій, щоб Вам не доводили...

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А я бачу якраз тут на форумі головну причину просто в звичайному непослідовному триндєжу для "вбивства часу".

11. Luna

Luna Guest

Я не можу бути нечесною - це правда. Але не просто вбивства часу - відпочинку...важко - правда.

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Мы-то выяснили уже, что разногласия не в окончаниях фамилий, а в нежелании вас жить в государстве, где говорят на украинском языке, и которое не совокупляется по воскресениям с вашей любимой Россией. :)

13. ГРАНД

Як би думку та підкріпити конктетними прикладами , було б не погано.

Справа в тому, що такі вперті на національному ґрунті як ми, існують з часів виникнення людства, бо цей грунт від природи. А от ваш ґрунт штучний, придуманий не так давно, і вже трищіть по всих швах.

14. Luna

Luna Guest

Блик, ты хоть по субботам в шаббад не отдыхаешь от своих непонятных умозаключений?
    Уже не раз говорено, что сам ты украинского знать не знаешь..о чем речь? Я буду счастлива жить в государстве, в котором украинским владеют все. Может, взяться за твое обучение, что ли...чтоб ты меньше на эту болезненную для себя тему говорил?
    Парадокс...Я говорю на украинском. Ты - нет...И туда же.

Насчет совокуплений - на ночь глядя меньше лазь где попало.

15. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Блик, не путайте Луну с Тугриком.:rtfm:

16. Luna

Luna Guest

Найкращий приклад - ваша маленька групка. Пора***те, скількт Ваших однодумців в цьому питанні і скільки опонентів. І це при тому, що на форумі зібрались люди, які вважають себе дійсними громадянами України, а не малоросії.

Спробуйте створити голосовалку. Буде цікаво.

17. Luna

Luna Guest

Он не путает. У него мир окрашен в два тона - белый и черный. Все, кто не кричит "комуняку - на гылляку" и москалив геть, русофилы и украинофобы.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви маєте в виду стародавню Іудею чи сучасну державу Ізраїль?
    Луна, ви знаєте як створювалося гетто титульної (богообраної) нації в Вавілоні?
    І для чого після повернення в Єрусалим іудейські замполіти руками чужих воїнів очищали свій народ від чужих вкраплень? Знаєте, скільки сімей тоді було розірвано? Невже Гранд і йому подібні до цього дійшли? Чи може він по більшовицьких принципах ізольовує свій народ від "иностранного вмешательства", не дозволяючи українці виходити заміж за француза?
    Я цим хочу показати, що Гранди є янголами по зрівнянню з іудейськими чи московськими левітами, тому не дуже його лайте. І ще я вам скажу, що не тільки український народ затвердить свою реанімовану культуру на цій землі, але й багатостраждальний курдський.

19. Luna

Luna Guest

Знаю, Прокопе. Та пригадую : "Лиха беда..." Взагалі сортування за національністю - страшна справа, в будь-які часи.
    Тобто, Ви хочете сказати, що взагалі-то очищення народу від чужих вкраплень - зло. Але в порівнянні з Вавілоном - Гранди янголи? То може, в них просто немає такої Влади, щоб по-справжньому очистити землю?
    Вибачте, але Ваш пост особисто для мене підтвердження моєї правоти. ДУЖЕ буду лаяти. Дякую за розуміння.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Луна, а ви знаєте залежність якості від кількості в цьому відношенні?
    Ваше висловлювання мені нагадує "проработку органами" мене в 60-х. Тоді Афанасьєв (комсорг нашої групи, майбутній секретар Мінського обкому) мені так казав: "Ви, товарищ N, единственныый отщепенец в нашем 19-тисячном коллективе студентов" - за мою "некомсомольську сірість".

а де твій аватар? :)