Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Я в чужом доме свои порядки не устанавливаю. И вообще не обижаюсь.
    Мне в жизни везет - меня окружают вполне нормальные и адекватные люди разных национальностей. :)

2. bars

bars Well-Known Member

В том то и дело. У кого есть мозги, тому вдолбить что-то лишнее уже проблема. Вдалбливается, в основном, в пустые головы;) И, что интересно, чем больше в голове пустоты, тем легче входит. И достаточно минимум усилий для придания этой идее хоть какого то правдоподобия.:))

3. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

На форуме не хватает идиотов. Можно я временно возьму на себя эту социальнополезную роль?

4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Большинство и против однобокости, но... "в теории", а на практике - и российская сторона, и украинская видят однобокость только своих оппонентов.
    Я бы тоже не строила проблему из "хохлов" и "кацапов", если бы это не было выражением проблемы.
    А насчет "рюсся" в Финляндии - не все соседи так "никак" реагируют. Когда мы в несоседском Лиссабоне в январе далекого 2005 ходили по городу и официанты, зазывающие нас на обед, узнавали, что мы из Украины, они поднимали руку "рот фронт" и повторяли "Ющенко- так!" Теперь они, наверное, покрутили бы пальцем у виска.

5. bars

bars Well-Known Member

[OFFTOP]Фарион ещё и от МОССАДа наверняка имеет:))[/OFFTOP]

6. Аятолла

Аятолла Касым

:good:

7. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Ну вы загнули. Фарион мне не друг, хотя кто-то ее считает патриотом.
    И те, кто кричат "москалив на ножи", тоже не друзья.

Да кто ж спорит-то. Не вижу причин для беспокойства, никто с русской культурой здесь не борется, это объективно.

8. Forpost

Forpost Стоїк

мьі так все истосковались за русской культурой, по самое немогу,может еще чуть- чуть чувашской для запаха так сказать

9. Forpost

Forpost Стоїк

так что ж убить в них все украинское ?для чего им ваша культура? есть мировая,нет нуна обязательно русскую

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Маленьке уточнення. Не забувайте з відки ця основная масса родом, ще 20 років тому. Це савєцькіє люді, безнаціональні, без власної історії, вірніше з міфотворчою історієй переважно московського народу в головах, до недавна навіть не підозрюючих про те що вони українці, а в метрополії інваліди 3-ї групи лише завдяки м"якій літері "г" (див. спогади Л.Гурченко, Н. Поривай, В. Лановий, Л.Лещенко і т.д.) І таке поняття як лінгвістика ними лише потрошку починає усвідомлюватись. А от про "пєщєрний націоналізм" їм добряче впарили в голови, який вони із голови так і не можуть вичавити як свого часу А.П. Чехов (пам"ятаєте такого українського поета?;)) рабство.

.....або таки назватись правильно Оленою. І тоді нікуди валізи збирати не терба. Їй богу Ви як та мала дитина ображаєтесь і готові кинутись в бійку, за те що якась тітка вас філіппчика назвала Пилипом.:))

Вас як переконаного вдалось розхитати? Признайтесь, вдалось? Як що так, то значить і переконання такі.

Щось про береги я нічого від неї не чув. Нагадайте.;)

На те він і ісконнік, а я український націоналіст, щоб в спори з ним або не вступати взагалі, або як що і вступати то на їх території, чи на крайній випадок на нейтральній. Я вважаю, що ісконнікам треба вказати їх місце там де вони ісконять. і яким чином цей паритет буде досягнуто мене майже не хвилює. А поки вони грають і влаштовують істерики на нашій території, а взамін не отримують аналогічного від нас на своїй, я поважав і поважатиму пані І.Фаріон, яка не боїться називати речі своїми іменами. Чи може було б краще щоб вона піджала хвіст як побита собака, що стосується українськости?

11. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Ну не знаю. Я не знаю нюансов финского языка, и насколько "рюсси" в нем оскорбительно. Просто странно выглядел бы человек, которого в России соседи называют чуркой, а он при этом улыбается, и жмет этим соседям руки. При этом прекрасно понимая, что это слово в отношении него значит.

И здесь дело не в чужом доме, и установлении там своих порядков. Так, чисто теоритечески, если бы Вы подали в финский суд на своих соседей иск об оскорблении Вас ими, шансы добиться для них аминистративной ответственности у Вас бы были?

12. ГРАНД

Хто фінансував Коновальця і ОУН? Хто фінансує Тягнибока і "Свободу"? І чому такі схожі версії?

Чого тільки не говорили у середині минулого століття на Західній Україні про те, хто стоїть за Організацією Українських Націоналістів та її вождем Євгеном Коновальцем. Польські спецслужби уклали цілий каталог спонсорів" лідера українських націоналістів.

Звісно, на першому місці був Кремль та большевицький уряд. Далі по черзі йшли усі польські сусіди, з якими в Речі Посполитої відносини якось не складалися (тут варто зазначити, що відносини між двома світовими війнами не складалися у поляків з жодним сусідом), і не тільки сусіди. Тому в переліку "спонсорів" ОУН далі названо німецький Генштаб та особисто Гітлера, уряд фашистської Італії, уряди Чехословаччини, Литви, українських багатіїв із заокеанської діаспори. Було й багато інших, ще більш екзотичних версій. Ці чутки (на сьогоднішній лад звуться чорним піаром) ретельно тиражували українські прислужники окупаційної влади.

Версії почасти були фантастичними та діаметрально протилежними, але це не турбувало ні їхніх авторів, ні, тим більше, хрунів-шептунів. Згодом большевицька пропагандистська машина навіть створила ідіотський штамп – "німецько-українські націоналісти". Кремль запустив у світ побрехеньку про те, що українських націоналістів фінансував особисто Гітлер, а Степан Бандера наче б то мав... "зручні" апартаменти у тюрмі німецького концентраційного табору Заксенгавзен (його потім перепрофілювали у концтабір НКВД). Либонь, саме в таких "зручних" апартаментах Освенціму й замордували двох братів Бандери – Олександра та Василя. Своєю чергою Гестапо розповсюджувало чутки, що оунівців та Бандеру особисто фінансують большевики.

Вже після війни цілком серйозно тиражували версії, що бандерівців фінансують Чан Кай Ши, король Таїланду, ЦРУ, МІ 6, і, звісно ж, Моссад. Ці версії вперто розносили "знавці" таємної інформації та їхні куратори в совєтських спецслужбах.

Минули роки, а методи роботи ворогів України геть не змінилися. Отож, пропонуємо до вашої уваги далеко не повний список поширених версій про фінансування сучасних українських націоналістів – спадкоємців Коновальця та Бандери.

Прикметно, що безапеляційні озвучувальники цих версій жодного разу не змогли підтвердити їх у суді чи навіть з'явитися на судове засідання. Проте, зважаючи на названих "спонсорів", активи "Свободи" вже мала би перевищити статки Біла Гейтса.

Отож, у відповідь на те, хто фінансує "Свободу", додаємо "канонічний" список (канонізований Луб'янкою) наших "жертводавців" (подаємо джерела розміщення і автора, якщо він не ховався за фразами "кажуть", "стало відомо", "ходять чутки"і так далі, бо тоді список був би суттєво більший). "Свобода" залишає за собою право виставити рахунки усім нижче вказаним і вимагати виплати пені за не перераховані кошти або реквізувати її після перемоги як "революційний податок". Список може бути посібником для тих, хто і далі справно виконує замовлення Кремля по оббріхуванню українських "буржуазних" націоналістів. Дозволяємо активно використовувати і відробляти юдин заробіток.

13. Balaganoff

Извините, другого народа у нас для вас нет. Шо маем, то маем.
    Переломать через колено не получится, ув. Гранд.

.
    Гранд, как называть детей - мое конституционное право и плевать я хотел, что там думает какая-то свихнувшаяся тетка. Да хоть Луис-Альберто, какое ее собачье дело.

.
    Мои - нет, ибо я не из методичек знаю о жизни в СССР и меня не купишь на дешевые сказки. А молодежь, особенно в русскоязычной среде, такими, как Фарион, пугать самое оно.

.
    Это я образно выразился.

Ваше право.
    Було б краще, щоб такоi, як панi Фарiон, не iснувало взагалi.

14. Аятолла

Аятолла Касым

А вот если человек, к примеру, не согласовал с крашеной тетенькой имя своего будущего ребенка, то сему ребенку уже непозволяется проживать в самом демократическом центре Эуропы? Несмотря на то, что его деды/прадеды тут жили? У Вас очень необычный стиль логических построений, вежливейший ГРАНД.

15. Balaganoff

О многомудрый, позвольте поинтересоваться, что есть Эуропа?
    У кого не спрошу, все отмалчиваются.

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не можу погодитись. Батьки для дитини в такому віці - це незаперечний авторитет. И те, як називають батьки свою дитину - це святе. І тут раптом якась тітонька говорить наприклад моїй маленькій (це принципово, що саме маленькій) дитині, що я як мати називаю не так. Неправильно. Погано. Що я - мати - не права. Та ЁЁЁЁЁЁ! :ireful:

17. ГРАНД

Я мабуть не заслуговую на таку кількість компліментів висловлену Вами навіть в саркастичному стилі.;) але як звучатиме ім"я дитини українською мовою, батькам би не завадило знати. Бо бувають випадки коли ім"я наприклад латинською пишеться як Джоан, а усно звучить як Хуан. І це ніяк не впливає на те, чи можна джоану (хуану ) жити в демократичній Бразилії(чи де там ще). і діди і прадєди тут ні до чого. Хоча як що діди і прадіди сюди прийшшли як загарбники під корінь вирізавши місцеве населення, то і їм на тому світі теж повинно відгукнутись. Бо пам"ять людська ( а особливо національна) така довга річ, що претендує на вічність.

18. Аятолла

Аятолла Касым

Тут я с Вами согласен...видимо, родители должны это знать. Только лишь вот что: ребенок. Он виноват? Его-то за что выгонять из страны? За ИМЯ??? Гм...ладно...

19. ГРАНД

ОК. Назву власну історію. Моя дочка на ім"я Наталія, ще коли пішла в дитячий садок (дуже давно це було, при совєтах) в перший же день повернувшись із садочка з порогу заявила нам з дружиною, що її виявляється звуть Наталкою, а не Натусею, чи Тутусею, як зазвичай називали вдома її ми і дід з бабою також. Ото було нам сорому. Уявляєте мені і в голову не прийшло кидатись в бійку до виховательки. Прийшлось пояснювати дитині різницю і чому ми її називали саме так, але вихователька таки нас поправила.

20. Balaganoff

В такому випадку панi Фарiон треба було зустрiтися с батьками, та роз"яснити iм, що й до чого, а не травмувати дитячу психiку. Тiльки боюсь, що цьому випадку травмованою залишилась би сама панi Фарiон.

а де твій аватар? :)