Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Блік, ви явно не знаєте німців та їх історію. Німці, коли були в такому стані як ми, не чекали приходу "негрів", а самі піднімали свою країну з руїн, не соромлячись ніякої роботи. Вони дорожили кожним верстатом, який не вивозили переможці, а не викидували його в металобрухт. Тому на даний час вони й є ПЕРЕМОЖЦЯМИ, над своїм невіглаством, вирощуючи на своїх пісках 80 центнерів з гектару проти наших 18 на чорноземі..

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ага, усі одразу закашляють. :))

Не бійся, він нічого не модулює, їж хоч скільки. :))

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ну ты смешнюля:) Производство - это рабочие места, адекватные цены и нормальное качество. Приведу пример из жизни. Пара вполне приличной и стильной обуви обходится без магазинных наценок примерно в 200 гривен - я говорю о сапогах. Простоя у реализаторов тоже нет..Просчитай выгоду для производителя, продавца и покупателя. Подчеркиваю - КАЧЕСТВЕННЫЙ товар.

Про тету Софу - класс, запомню)))

Да, я согласна. И сама вижу страшные вещи - тот же завод по производству цемента - это катастрофа:sad: Думаю, контроль за очисткой и вложением капитала вэту сторону производства должен быть ужесточен.

4. Luna

? Ты о производстве препаратов с кодеином? Так их реализуют в аптеках без рецептов, поэтому огромный спрос и , соответственно, такое производство. Все идет от бесконтрольности, увы...
    Собственно, Интерхим был упомянут из-за очистки.
    Откуда данные? Мне интересно.

Блик, я читала кандидатскую ребенка, общалась со многими людьми, разрабатывающими и использующими препарат. Мне интересно - где и каким образом с ним знакомился ты?

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А росіяни майже всі...офіцери в армії,флоті,міліції...пожарники і феесбешники!
    Работают знацця!...як євреї на шахтах Донбасу і Кузбасу о_О

6. Добряк

Добряк Well-Known Member

[OFFTOP]прости, я твои таблетки не ем.... и речь под кристалом я не понимаю.[/OFFTOP]

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ще більшу катастрофу ви просто не бачите чи не хочете бачити. Про неї пробує щось довести якийсь там Прокіп, а ви йому - "не гони грязь на людей". Ми зараз всі паразитуємо за рахунок майбутніх поколінь. Для доказу подивіться статистику росту побутових сміттезвалищ в Україні, відходів виробництва та катастрофічне зменшення якості питної води за рахунок нашого "життя", якщо цей паразитизм можна так назвати.

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А що там з ксенофобієй в Україні?

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Якої безконтрольності ? Там контроль ще який. Занос грошей до самої верхівки влади, за право виробляти у необмеженої кількості цей препрат, який замінив показово вилучений з аптек трамадол, контролюється чітко. По панятіям. :)

Я знаю. Хитрі одесити з цього науково-дослідного інституту розробляли його ще у далекі радянські роди як секретний чудо-препарат, що буде лікувати усі гепатити, усі віруси взагалі, ну й отримували гроші на це від держави. Потім виявилось, що гепатит він не лікує, й герпес не лікує, і взагалі. Став він "імуномодулятором від чихозу звичайного". Ну а тут союз розпався, люди не розгубилися, учредили цей інтерхім, й почалася вже інша історія. :)

10. Добряк

Добряк Well-Known Member

Група молодиків з антисемітських спонукань скоїла побиття хлопця, одягненого у традиційний одяг. За словами потерпілого, місцева міліція спочатку відмовила прийняти рапорт про побиття, однак потім все ж завела справу.

11. Юрко НОТОЦО

[OFFTOP]От тому ,ще і в сільському господарстві України-Неньки росіяни також Нє Работают!
    Не нравіцца..і усьо!
    А в Bерховній Раді пажалста! С удовольствієм! Дєпутатом! С референтамі і прі дєнгах.
    Ну й не їж...хто тебе заставляє!
    Їж свій "Бородінський" хлєб...А де він?:))
    Нема! Вот і приходиться Їсти традиційно "на-халяву" український!
    P.C.Да Ви нє отвлєкайтесь...Продовжуйте дискусію з п.Луною.
    Мнє даже інтєрєсна!;)[/OFFTOP]

12. Добряк

Добряк Well-Known Member

я не русский, к верховной раде не имею никакого отношения, бородинский хлеб не ем, и дискутировать с вашим прайдом не о чем.

13. Luna

1. Все может быть.
    2. Гм...Откуда инфа???? Я знаю - не аргумент. ая знаю, что его применяют в лечении гепатитов и сейчас.

Давайте отделим котлеты от мух. Я замечаю, но по-прежнему считаю, что должна делать то, что могу. А грязь вы льете независимо от темы. На всех подряд.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та відносно нормально, а ось німці ... Немає ніякої совісті та поваги до грошей нашого галицького магната, власника фк "Карпати". 3 : 0 - хіба це не ксенофобія до нас?

15. ГРАНД

А з першого (та і подальших) погляду і не скажеш. ;)

Я наприклад вірю. Бо у ВР мало хто навіть елементарній грамоті обучений.

Печія?

Ой лукавите. Як би не було про що, то не дописували б в темі, і переважно з нашим прайдом.;)

16. Добряк

Добряк Well-Known Member

да ну.
    ну да, там и греческой философии никто не знает, увы.
    вкус тупой
    не лукавлю
    вас ксенофобия не интересует.

17. ГРАНД

так-так.
    Не буває тупих чи гострих.
    Лукавите ще й як.
    Точно. Не цікавить.

18. Юрко НОТОЦО

:))
    -Штирлиц,ви еврей?
    -Нет я русский!
    -А я шведский,c Wikileaks!(c)

19. Добряк

Добряк Well-Known Member

как с тобой говорить о ксенофобии когда ты :
    а) слил 100500 раз и не смог аргументировать почему я ксено(украино)фоб
    б) когда ты говоришь, что не национализм в украине - является проявлением ксенофобии

20. Добряк

Добряк Well-Known Member

и к евреям я никакого отношения не имею.
    и хватит на личности переходить, поэт ты никчемный.

а де твій аватар? :)