Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good:
    Я дійсно в промисловості "не того"...
    В бізнесі краще,навіть стажувався по бізнесс-програмі в Чикагському університеті по лінії музичного видавництва ...Але то таке. Єдиного рецепту для всіх нема!
    Що дозволено Юпітеру,не дозволено бику...
    Про потуги і шлях п.Пензеника наладити український бізнесс по-взірцю Чехії,Польщі,Словакії...то узнав лише від Вас. Дякую!
    Думаю,що він вірний шлях вибирав...Але не всім це до вподоби!
    Ви ж бачите,що нині робиться з тим євро-американським економічним шляхом в Європі!
    Це ж не українська економічна політика валить світову економіку!
    Ше раз підтверджу,що нам би в Україні так свою економіку вибудувати,як п.Пензеник хотів запозичити з Чехії в області промисловості та з Польщі в с-господарстві...Ну куди-и нам до Франції,Голандії,Норвегії...не говорячи про Німеччину.
    Америка відпадає,як і Канада з Австралією,тa Ізраїлем.
    Це абсолютно НЕ НАШ шлях!
    Можу помилятись,бо я в промисловості так,як єврей на шахтах Донбасу! :preved:

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Так це якби танки продовжували випускати. Але ж ті станки не лише для того були..Вам кажуть - ПОРІВНЯЙТЕ важливість для країни випуску продукціі, конкурентоспроможної, та сумні картини вибитих вікон у колишніх цехах великих заводів...
    Самі себе зап рягаєте і цоб-цобе?))
    [OFFTOP]Щиро кажу - Вас можна поважати... кажете те, що думаєте, незважаючи на "друзів"[/OFFTOP]

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Наподобі Суворова, який своїх рязанців повів по стежках альпіністів. Результати подібні.
    Нас з вами, Юрку, лікувати іншими ліками потрібно ніж земляків Баті, тому що в нас інший букет хвороб та й ширший по діапазону. В чехів та поляків не було накладки "становлення держави та первинне накопичення капіталу" та й культура їх не так забруднена "болотною".

4. Юрко НОТОЦО

Ну й лади...Будуйте-си далі так,як пані Тимошенко хтіла...
    А я-сі подивлю,як то по-Європах валитися буде. Вже валиться!:))

5. Luna

А відкривати замість заводів ігрові центри - це хто ВАС навчив?

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Юрку, ну не можна ж так спрощувати! ЧОРНЕ чи БІЛЕ. В мене до Тимошенко більше претензій ніж до Пинзеника. Головна різниця в цих людях - Пинзеник просто помилявся, а Юля по Франку є звичайний "фарбований лис", який вже й сам вірить в свою брехню. Познайомтеся з біографією та суттю життя М. Віленської (М. Вовчок) і буде вам ЮЛЯ.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Поки що Європа "валиться" з рахунком 5:0 не на користь "Карпат", за які я зараз "вболіваю". А з економікою та мораллю ще гірше.

8. Юрко НОТОЦО

Ні,Прокопе...Я особисто чекати ще 100 років на економічні перетворення совєтів на Україні,а чи-то на перемогу єврейського капіталу і їх економічних перетворень на теренах всієї Західної півкулі,то...то чекати не в змозі більше,не в силах ...та і не буду!
    Забембали вони мене,як і пані Луна,своїми сотнями пустих слів і...далі будуть бембати тими майбутніми 3-ма мільйонами майбутніх повідомлень від Їх же Wikileaks!
    Я краще так помаленьку...без них!А то ще чого доброго мільйонером якимось зі згоди з ними і перестраху,та й стану!:))

9. Luna

:o Я ще й не починала...бембати)))

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тільки, коли прокинетесь, не розчаровуйтесь в житті. І не ставте поряд слова "доброго" та "мільйонер" - поки що я в нас порядних мільйонів не зустрічав. Вони звичним жлобством відганяють.

11. Юрко НОТОЦО

Знаєте,як то закінчиться?
    Я підповім вам,а Ви подумайте!
    Так,як зачиналося 70 років тому в Європі,від часу українського майдану в 2004 році!
    Один до Одного!
    (Катрен скалатаю пізніше!):))
    І добренько! Дякую!

12. Luna

Пане Прокіп...Те, що Ви їх не знаєте,хіба означає, що їх немає? Порядних?
    Я знаю...Але в нас різні уявлення про порядність.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я їх бачу, навіть відсутність в них достойних очисних споруд бачу, але ми відхилилися від теми. Та й "Карпати" пропустили черговий гол.
    В цій сурогатній державі пробують прикритися, як фіговим листком, футболом. Але й тут "листок міль поточила".

14. Luna

:) Невже у всіх? А я знаю таких, у кого ДОСТОЙНІ. Не стану наводити як приклад близьких мені людей, поруч Інтерхім. Досить сучасне виробництво з потужними системами очищення повітря. Там неможна інакше - ліки.

15. Добряк

Добряк Well-Known Member

отцы-основатели

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Кому на потрібні твої заводи ? Послухай вашого Рому Карцева, він розповідає, як він працював на заводі, що виробляло взуття і яке взуття з цього виходило. :)
    А виробляти - це справа для бідних. Я думаю, що у Германії нема жодного полукустарного швейного виробництва, на якому б німці спину гнули. Бо, щоб вони її там гнули, їм треба платити хоч би більше за те, що вони отримують як пособіє з безробіття. А у бідних країнах, на кшталт України, люди мають гнути спину, а окремі хазяйчики, різного маштабу, користуються цим, щоб особисто собі побудувати те саме еуропейське життя (тільки матеріально, від безладу у країні усі однаково незастраховані).

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ви провірте систему очистки стоків по DIN (дойче індустрі нормал) і вам стане дурно в курортному місті. Ви думаєте в вас такий стан на пляжах тому, що Софа попісяла в воду?
    Луна, йшлося про те, що в аморальному суспільстві МОРАЛЬНИМ МІЛЬЙОНЕРОМ СТАТИ НЕМОЖЛИВО - з'їдять, як "білу ворону".

18. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А ти знаєш, що левова частка виробництва Інтерхіму - це наркотики ? А те, що залишаєься - лжеліки, той же аміксин.

19. Добряк

Добряк Well-Known Member

немцы трудлолюбивые.
    при чем, очень даже.
    трудом и сколотили отличное государство.
    ты не хочешь работать - кто тебе доктор.

20. Luna

Я знаю, что там производятся наркотики...Но без них , к сожалению, муки неизбежны у тех, кто в них нуждается. Увы...Тайны в этой информации нет. Если же ты намекаешь на подпольную реализацию и т.п., то у меня таких данных нет, я не встречала НИ ОДНОЙ сводки...Сплетничать не хочу и не могу.
    Разработкой Амиксина занималась группа ученых, по этому препарату защищала кандидатскую моя ученица - выпускница класса медицинского профиля. Препарат получил самую высокую оценку...Но он не является лекарством. Это иммуномодулятор. Лично я отношусь к таким таблеткам настороженно и не принимаю. Но есть огромное количесвто людей, которые нуждаются в подобных препаратах.

а де твій аватар? :)