Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Забудькуватість інкоили надто дорого вартує.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

От тока не надо заикаючись меня пугать)))

3. ГРАНД

Лякати народженого в страху і справді не варто, хоч заікаючись, хоч скороговіркою.

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Кто из нас рожден в страхе, видно сразу:) По обилию грязи в адрес других. Это слабость и страх, вы правы.
    Сочувствую.

5. ГРАНД

Ха-ха-ха.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Адреса виходу набільшого бруду в світі - НЕЧОРНОЗЕМ'Я. Навіть Французький балет цей бруд не прикрив. І пробували його поширювати через "інтернаціоналізм" та "всесвітні революції". До цих пір люди відмиваються - від Кореї до Конго.

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

??? www.wikileaks.org !!!
    Wikileaks: Колишня людина Тимошенко вважає її деструктивною і хоче позбавити її влади
    "Він вважає складними спроби розуміти логіку Тимошенко, крім тих випадків, коли її рішення приймались виходячи з авантюрного популізму. Вона також була занадто впевнена в свої рішеннях і вірила, що всі інші неправі", - йдеться у звіті.
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/2/5637435/
    Да-а,уж!
    Ну-то,ха-ха-ха...:))

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Добавлю по суті
    За інформацією джерел, дана доповідна базується на зустрічі з екс-міністром фінансів Віктором Пинзеником.
    В позитив цієї людини я закину те, що він не став звичайною "тушкою". В негатив - він допомагав Кравчуку та Кучмі розвалювати економіку. При його "керуванні" з заводів вивозили верстати в металобрухт, а на місці цих заводів зводили торгівельно-розважальні центри. Ці "ліберали" своїм ідіотизмом й привели "братків" до влади.

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

Пане ГРАНД, ау!!! Ось людина сказала, хто привів братків до влади. Зрозуміло вам?

10. ГРАНД

Він забув про СОВКІВ. Напевно випадково. але я то не забув.;)

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він не забув. Він просто йменує "совка" по іншому - ПОСТКОЛОНІАЛЬНИЙ ЖЛОБ.

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

Хто б сумнівався! Вам СОВКИ ще не сняться в кошмарах ночами? :crazy:

13. ГРАНД

Я їх бачу наяву, доволі в обільних кількостях. От коли вони зникнуть, може і снитимуться.

14. Юрко НОТОЦО

Що б ми знали,якби не Wikileaks...Хе-хе...І кіко ми не знаємо з архівів КГБ...Хе-хе...Голова б боліла від ранку до вечора...
    А так,поки що просто все...це западенці і хохли дураки,що станки з заводів Михельсона з 1912 року на металобрухт викинули...От хто виноватий!Пензе-е-е-еник! Ту-у-у-ушка!І все тому,що видать націоналізм підтримує,і з Галичини!
    Ну ми йому...Ми в Вікіліксі це висвітлимо,щоб Тимошенко не обіжав.Це ж такая трагєдія!Такая бєда-а!:))

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ті "западенці та хохли" на таких станках танки колись на морозі робили. То краще б ложки на них робили ніж простоювали на жлобських ринках. Порівняйте продуктивність праці на цих станках в Білорусі і нашою. Невже до цих пір не дійшло? Я міг би особисто на цих станках виробляти продукцію на експорт.
    Повторюю - Пинзеник тупо мавпував Чехію з Польщею. А МИ ІНШІ, тому що постколоніальні та обессилені цим набагато більше ніж чехи. Для нас ЛІБЕРАЛІЗМ вбивчий по причині слабкості імунної системи.

16. Юрко НОТОЦО

Може й так...Ну то жили-би з мо нинька...так як в Бєлорусі!:preved:
    P.S.Продукція з України на експорт?...То вєщ!
    Та так і є! Хто потребує ті танки,то має ...і від українського бізнессу! Он там десь,коло Сомалі і продається ця продукція,прямо з корабля!
    ЛІБЕРАЛІЗМ для нас вбивчий по причині слабкості імунної системи...
    А тут Ви на всі 100% праві.Возили ксенофоби воду на нас...і далі возять!

17. ГРАНД

Більше того. Мені не просто не дійшло, а взагалі вбачається шкідливим посилатись на Білорусію, та її "просунутість" завдяки збереженню савєцьких станків, КГБ і колхозав. Особливо коли в Луцьку спостерігав шопінг в супермаркеті величезної групи бульбашів, що під"їхали на п"яти величезних автобусах. Це справді було видовище не для слабконервних, і здавалось би що такі шоп тури вже закінчились в середині 90-х. Ан-ні. А як вони активно скуповують побутову техніку і апаратуру все на тій же Волині...... Та і так в приватних розмовах минулим літом з курортниками із Білорусі - теж багато чого висвітлили в їх "щасті" від збереження совка. В білорусів не просто мильна бульбушка замість економіки, а мега міф.

18. Юрко НОТОЦО

Он,пан Баярд розповідає,як треба жити...і українцям також! :))
    http://www.ostrovforum.net/showthread.php?t=7589

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Юрко, ви мабуть в промисловості не дуже того...
    Є такий не далеко від вас (в Чевонограді) завод "Зміна". Виробляв системи наводки для артилеристів. Обладнання клас. В середині 90-х, коли робітники там не бачили зарплатню по року, я привіз одного грошовитого австралійця туди для замовлення виготовлення трьох екземплярів машин по моїх кресленнях. Сіднеєць готовий був платити живими доларами за нескладне виготовлення. Директор відмовився, хоча міг би хоч половину грошей віддати робітникам.
    Цей сіднеєць при поверненні в Київ весь час бурчав :"Чи я з глузду з'їхав чи попав в відповідну установу". Оце вам і невігластво "українського бізнессу".

20. ГРАНД

Ви думаєте сьогодні все відбувалось би точно так же? я думаю ні. А от в Білорусі 95% було б теж саме з тим бізнесменом із Сіднея вже сьогодні.

а де твій аватар? :)