Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

ВОТ!! удобнее...ну и какие проблемы???Кому тут непонятно? Во всем цивилизованном мире гордятся знанием нескольких языков, а Блика перезагрузили - он русский ваапсче прЫнцЫпиально забыл))

[OFFTOP]а в мене друге в 1990 році на регіональному турі в Запоріжжі))) Дівчина з Полтави зайняла перше, я друге, а третє - дівчина з російькомовного Симферополя[/OFFTOP]

2. Norton

Norton камышовый кот

очень простой вопрос на самом деле....гибкость ума наравне с Нашим менталитетом позволяет Нам осваивать языки, даже ихние...

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Мені він більше не потрібен. :)
    Але я помітив дивну річ, коли перейшов на українську, з англійською стало набагато краще. Мабуть я відкрив, у чому тут справа. А ще й німецькою є бажання спілкуватися. Бо дуже я полюбляю ото Австрію, німецьку Швейцарію, Германію. :)

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Глеб Егорыч, как пишется - Аблигация или Облигация?:o

.. Облигация. Постой, какая Облигация? - Я, Колыванова .....:))
    [/OFFTOP]

5. Mr. Blick

Ну, тупые! (с) :))
    І ці, у кого гнучкість ума з менталітетом від народження, ще будуть про ксенофобію щось балакати. :)

6. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Кстати, смени переводчик, а то ты уже начал "жидко открывать" и "изобретать новые способы":rolleyes:

7. Милена

Ура ! нарешти ты высловывся :))

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це схоже як в тому анекдоті.
    Вчитель питає учня: Від чого з"являється вітер?
    Учень: Від того що дерева хитаються.
    Вчитель: А чому дерева хитаються?
    Учень: Від того що дме вітер.

Мабуть у учня теж гнучкий розум? Бо дає такі прості та очевидні відповіді вчителеві на його здавалось би прсті та очевидні питання. От тільки наврядчи вчитель з його негнучким розумом залишився задоволеним від цих відповідей.:))

9. Norton

Norton камышовый кот

я не знаю кто из нас тупой, но я никакой ксенофобии не вижу...но безграмотность замечаю часто.....

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нортон, а не можете розшифрувати "наш менталітет"? Без ніякого підвоху, просто цікаво.

11. Mr. Blick

Тупо. Тупо, Гоцман. Слово "рідко" я так багато разів чув від людей, що розмовляли українською, що навіть не подумав би звертатися до перекладача, щоб пересвідчитися, що воно не означає тут "жідко". :))

12. Mr. Blick

Наш - то який з великої літери пишеться. :))

13. Norton

Norton камышовый кот

что то Вы коверкаете смысл выражения....гибкость ума- это способность мыслить здраво и открывать потенциал своего мозга для изучения хранения и использования знаний...

14. Милена

А вот Вам, милый Гранд, я , если бы была учительницей укр. мовы, поставила бы 11 :), уж очень Вы красиво пишете и слог, и мысль у Вас в унисон :good:

15. Norton

Norton камышовый кот

посмотрите в ресурсах, что такое менталитет и добавьте значение Наш...:)

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Там я не знайду ЯКИЙ.

17. Norton

Norton камышовый кот

да уж плохо совладать с проблемой непонимания только из-за того, что кто то постоянно пытается передергивать словами....не солидно в Вашем возрасте ребячеством заниматься....мне стыдно за Вас...:sad:

18. Luna

Облиш гуглити, спитай в нас, зая!
    о_О Оно тебе надо? (с, Привоз)))

19. Norton

Norton камышовый кот

извини у меня воспитание не позволяет хамить пожилому человеку...;)

20. Luna

"А що таке воспІтаніє в Вашому розумінні" (с))))

а де твій аватар? :)