Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Norton

Norton камышовый кот

наверное все таки это не школа виновата....и не учителя, а сам ученик, который орфографию и грамматику не понял в свое время...

2. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Так, розмовної практики в мене практично нема. В українській мові побудова речення значно відрізняється від російської, тому треба деякий час. Думаю російською.

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Що тобі вже й тут не сподобалось ? Куди мені їх ставити ? На постамент під скло ? Просто засіб комунікації. Й в Україні повинен бути українській. :pardon:
    Та в мене й самого непогано виходить. :)

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та вона краще знає.
    Мабуть "вчителька" хотіла сказати "українську". А якщо "українською" , то ЧОГО?

5. Милена

Милена Дуже важлива персона

А стенка на стенку - это русская игра ? или и у нас в Украине её тоже, пользуют ? :):))

6. Forpost

Forpost Стоїк

шось мене бере великий сумнів .хоч Містер Блік і пише дещо тяжкувато ,але краще ніж пані Луна

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Продовжуй. Головне - про розумне та хороше.

8. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Облиш, зая, обпечешся, а нам тебе бракуватиме)) Я ж виключно з кращих побажань!

Вона таки багато чого знає)) А професію - вдруге кажу за останні 5 хвилин - облиште. Не Вам судити про мою роботу. Ще раз побачу - сперечатись не стану, отримаєте штраф за порушення Правил форуму.

Пані Вчителька сказалИ те, що мали намір сказати. А ЧОГО - то не Вашого розуму справа, бо обпаплюжите, як все, до чого торкаєтесь, а ми з Бліком тендітні, нас ображати неможна:p

9. Luna

:)) Підлабузники))

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це не такий вже і простий вапросік. Щоб дати на нього повноцінну відповідь, треба не один том друкованого видання написати. Бо суть питання, і головне відповідь на нього не обмежиьься виключно лінгвістичними та іншими навколо літературними здібностями.

11. Mr. Blick

Це не так складно. Я сам раніше думав, що мабуть складно, а виявилось зовсім ні. Коли чуєш українську мову багато років, воно раз - й само пішло. :)

12. Милена

Милена Дуже важлива персона

Ты про Блика перевод, правильно подметил - тяжеловат :)

13. Balaganoff

В школі вчителька казали,
    Щоб усі запам"ятали -
    Як побачиш наркомана,
    вбий його, як таракана

14. Luna

Мікрорайону нашого жителька...)))

15. Luna

Та ще й як побігло!!!!!!!!! Онлайн - перекладач аж почервонів)))))

16. Norton

Norton камышовый кот

постановку предложения так и не научился делать....:)

17. Balaganoff

Хлопці, нема для мене ніяких складнощів. В свій час на шкільній олімпіаді я зайняв друге місце. Та й книжок украінською прочитав цілу купу.
    Але російською мені зручніше. Тут якраз нема ніякої ксенофобії.

18. Luna

Нехай спілкується, йому корисно. Перекладачі теж роблять свою справу, збільшується словниковий запас, Блик вже знає багато нових слів. Я серйозно. Бо молодий геть, навчиться в Юрка про "сраки, всім прищів на них" і русизмів нахапається.

19. Norton

Norton камышовый кот

мне было бы стыдно обращаться к какому либо переводчику, лишний раз доказывало бы о несостоятельности ума впитывать науку и тем более родной язык еще в отрочестве...

20. Mr. Blick

Дуже рідко його відкриваю. Взагалі, винайшов кращій засіб, коли бажаю пересвідчитись, ну наприклад, як пишеться "дехто", чи "де хто", просто у гуглі набираю, й одразу маю відповідь. :)

а де твій аватар? :)