Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Важлива, але, імхо, не головна. Чому, спробую пояснити нижче.

Зустрічне питання - навіщо мені іх ідентифікувати? Чи "нє затаілся лі враг"?:))
    Дивіться далі. Ви робите суто ісконну помилку, коли намагаєтесь звузити питання до якихось примітивних аналогій. Ісконнік робить теж саме, каже " а, гаваріш па русскі - значіт русскій, какой ти тагда украінец"
    А я народився на цієй землі, моє серце замирає не від "Стєпь, да стєпь кругом" а від "Ой, у вишневому садку". Я себе не відчуваю ні россіянином, ні, боронь боже, якимось унтерменшем.
    Душа народу - ось первинне, а мова - діло наживне.
    Мій син, наприклад, вдома більше говорить украінською, ніж російською.
    Все буде добре, дайте час.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Нема чого Шурі робити, тільки в онлайн - перекладачах думки шпандьорити)))))))

3. Balaganoff

Ніколи не користувався онлайн-перекладачами.

4. Luna

:good:І я теж!
    Та як Бліка нам наводять в приклад...доведеться, як він)))

5. Balaganoff

А навіщо? Мені зручніше російською. Чи ви мене погано розумієте?

6. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

:))

7. Милена

Милена Дуже важлива персона

:)):good: Вот и я не пользуюсь, иногда правда могу вставить пара фраз с Привоза :rolleyes:

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Дякую пане Balaganoff за висловлену думку.

9. Balaganoff

Надеюсь, не на молдавском?
    Привоз уже не торт.

10. Norton

Norton камышовый кот

бо є своя макітра на плечах....пів життя розмовляв українською та російською мовами, слава богу що є сили та розуміння говорити від себе...чого не скажеш про того самого Юрка, ну дуже специфічно розмовляє...;)

11. ГРАНД

Як Ви думаєте для німців німецька мова теж не головна? А у французів? А у поляків? А у італійців?

При чому тут ворог? Просто заради інтересу, хто перед Вами знаходиться.

Скільки Вам треба часу?

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А я от користувався. Я й російсько-російськими перекладачами років з п'ять-шість тому користувався. Коли почав в інтернеті свої думки російською мовою доводити. А чи то жи-ши, чи то жі-жі писати треба сумніви виникали. Після десяти років у тупій одеській школі та ще п'яти у такому ж університеті.
    Але нічого, як то кажуть, руку набив. Й тепер інколи мені навіть кажуть, що грамотно пишу. :))

13. ГРАНД

Я би Вас розумів значно краще. Так скажем.

14. Милена

А я магу и на молдавском :rolleyes:, правда кроме - ашты румунешты, музика на шару , больше ни чего не знаю :)):p

15. Balaganoff

Звісно, міг би.
    Що заважає? Мені треба буде перекладати з російської.
    Доведеться на написання одного повідомлення витрачати деякий зайвий час. Не бачу сенсу витрачати його на переклади, всі і так мене добре розуміють.

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Дивно. :scratch_one-s_head: Мабуть, ви не можете розмовляти українською мовою, як я. Бо я нічого не перекладаю в умі. Думка зразу формується українською мовою. Ну, це звісно, стосується кожної мови. Щоб її знати, треба на ній думати.

17. Norton

Norton камышовый кот

а ответьте пожалуйста на простой вопросик....как Вы думаете сколько немцев или французов могут разговаривать на том же русском или украинском языке? чего не скажешь о нашем Народе который владеет в 80% обоими языками, еще и умудряется учить иностранные языки с не меньшим успехом...:)

18. Милена

:scratch_one-s_head: Начала читать твой пост и срузу захотела плюсег поставить, но дочитав до конца передумала . Это ж , как ты лихо и тот язык и ту мову ..... ни во что не ставишь о_О , ксенофоб доморощенный :rose:

19. Balaganoff

А що робити американцям, австралійцям, канадцям, швейцарцям, австріякам?

Так спитайте, звідкіля хто приїхав, та й усе.

Для чого? Заговорити українскою? Мої діти, впевнений, будуть говорити.

20. Luna

:p
    Ти забув кодове слово всіх білявок - ІУУУ!!!!:))
    Та облиш нам про думки, це така штука, що воно тобі ні до чого)) Слухайся, зая, Луну, вона українською тебе добре навчить, не те, що твоя тупа школа і такий самий университет)))))

а де твій аватар? :)