Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Да не то слово - розумничка - киця...Только почему-то Ваша умница не папам-мамам в глаза свои ФИ высказала. Понимала, смелая дамочка, что дитя ей отпор не даст.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось цим і розумніша Фаріон за вас, що до такого не доходила.
    Для вас, я бачу, все за межами Привозу "чушЬ". А я не "чушь", якщо спадкував гени від тата-українця та такої ж матері. Та для вас і "тато" є "чушь", бо ви користуєтесь суржиком ХІХ століття від французького "папі".

3. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

До чего не доходила? Выражайтесь яснее.
    Прокіп, мне 36 лет, мои убеждения формировались не один год.
    Так вот, одно из них постараюсь донести до вас.
    Гордиться какой-то данностью - национальностью, высоким ростом, голубыми глазами - может только гомо эректус.
    Гомо сапиенс же вправе гордиться только делом рук своих, разума своего.
    И мне абсолютно все равно, что мой отец - поляк, мать - русская, а жена украино-болгарка.
    Все мы украинцы.
    Занавес.

4. Luna

Ооо...Вы явно мало внимания уделяли своей обоже:)

5. Forpost

Forpost Стоїк

http://ru.tsn.ua/ukrayina/internet-proveryat-na-ksenofobiyu.html ховайсі хто може,а хто нє спряталсі я нє віноват

6. Luna

7. Милена

Милена Дуже важлива персона

Оставьте Луну в покое, "Привоз" и его окрестности - это моя епархия :))

А Фарион - слабачка и трусиха :rock:, воюет с манюнями, да и к слову сказать , неумело и неумно !

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пане Balaganoff, пойміть, хоча може вже і пізно, що українецем перш за все відчуває себе той, хто не має якихось виключень із іства українства,при цьому за етнічним походженням він може бути баудь ким. Тобто Всі атрибути без виключення притаманні українській нації цілокм і повністю, без виключень і припущень сприймає як свої рідні і надає їм абсолютного пріоритету перед атибутами інших націй. А українська мова, як головна складова українського іства.
    А той хто вважає, що може робити виключення і вибірково підходити до самоідентифікації, являється "унтерменш". Або просто любитель української природи, особливо коли вважає головний чинник необов"язковим.

Наприклад. Перед Вами три мовчазні фігури молодих людей, одягнених в однаковий одяг (нехай це буде робоча спецовка), з легкою неголеністю, з однаковим кольром шкіри, однаковим кольором очей і т.п. Тоб то ніякої зовнішньої різниці немає. Увага питання. Яким чином Ви будете ідентифікувати їх по національностям?

9. Luna

:yahoo::yahoo::yahoo:А можно я? Можно я???? Я им покажу бутылку водки, печеную картошку и добрий шматочок сала!!!!!!
    Русский, ясен пень, ханыга, за водку схватится! белорус стащит сало и картошку!!!! А наш, настоящий, точно молодицю ни на что не променяет)))))))

10. ГРАНД

Хороший жарт.:))

а як що серед них фін, поляк, чех та хорват?
    МОВА!!! Тільки мовою Ви їх розпізнаєте.

11. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Сплю, сплю, мені сниться -

Біля мене молодиця

Лап, лап – її нема,

Підманула-підвела.

12. Милена

:))А фины, они ж горячие парни, пока поймут и подумают, что сказать :rolleyes:, уже и говорить не кому будет, всех разобрали, или разобрало ;):o

13. Luna

Та шо Ви, дядьку , таке кажете!!! Ці ж росіяни хитро...вумні, як не знаю хто...Вивчить, падлюка, та обманювати буде, а жінці як розібратись??? Еее, нііі!!!!!!!!!!!! Мій варіант гарантовано вірний!!!
    Там ще є таке...ДУЖЕ- ПРЕДУЖЕ СУМНЕ продовження....:))

14. Luna

.........й молодиця посивіла)))))))))

15. Милена

........ или ушла к немому Герасиму :rolleyes: )))))))))))

16. ГРАНД

Його обман швидко виясниться. От тоді і запустете розрекламований Вами метод тестування:))

17. Luna

:girl_in_dreams:Та ні, дядьку, після такого обману перевірки вже непотрібні)))

18. ГРАНД

Пане Balaganof. А Ви би змогли вчинити як вчинив пан Блік? Просто взяв і одним махом перейшов на спілкування українською. Чи Вам щось заважає? Щось непреодолиме стримує? Як що так, то що саме?

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Гей, Луна, щось в тебе дописів зменшило. Це з того, що ти відмовляєшся від усього, що казала раніше, ти тепер табула раса, й готова прийняти нове вчення ? ;)

20. Luna

Сам такий)))
    а це, киця, після невдалої косметичної операції... Я не дозволяю тобі про це розпитувати, бо заборонено суворо, то ж мовчи, любий...)))
    А вчення.. от як тільки тебе до свого перетягну, то ти тоді мені про свої дурнички розповіси..у минулому часі;)

а де твій аватар? :)