Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

СОГЛАСНА!!!:good:
    Неа..явно не дурак. Или такой же, или...слабее.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якого це ще "движения"? Такої "толерантності" , як в ацтеків по відношенні до конкіскадорів?
    В середині серпня 1519 року конкістадори почали наступ на Теночтітлан. До іспанців приєдналися армії двох племен: тотонаків і тлашкаланців. Першою жертвою стало місто Чолула. Вступивши в місто Кортес зібрав на майдані всю міську знать, і наказав її перестріляти. Після цього у місті знищили всіх від старого до малого, а саме місто спалили. Тлатоані Монтесума так само вважав що це посланці бога Кецалькоатла і наказав не чинити їм опору. 8 листопада 1519 року Кортес вступив до Теночтітлана. При цьому Кортес сказав: «Звідсіля розпочнеться завоювання імпереї володінь, саме тут знаходиться місце, яке диявол зробив своїм головним сховищем, і коли це місто підкориться нам, і підкориться без труднощів, то без труднощів буде завойована і решта»[8]. Іспанці вступили до величного міста, населення якого нараховувало близько 120 000 чоловік (на той час Лондон – 40 000, Париж – 65 000).

"Толерантний" Балаганов, ваше справжнє ім'я не Тлатоані Монтесума? Чи ви з племені тотонаків?

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Вибачте, шановний, а з чого це ви вирішили, що Фаріон ставить за ціль добитися чиєїсь, наприклад, Луни, чи Степанича любові до української мови та України у цілому ? :scratch_one-s_head:
    Я, наприклад, давно на це забив, бо з їхньої "любові" (що в них добре співіснує з табачником, партією ригионів, та ін.) як з козла молока. :pardon:
    Може й Фаріон не хоче від них любові ? Може вона хоче, щоб вони просто пам'ятали де знаходяться, та чиї тут шики у лісі ? :)

4. Luna

Неее, он - Орлиный глаз - вырвиперо.
    Хватит оскорблять людей! Кажется, бОльшего вы делать в жизни неспособны.

5. Luna

Извини, а почему Фарион должна хотеть или не хотеть любви? От меня? Она мне совершенно чужой человек. И от её паскудства по отношению к детям, я не перестану любить мову. Я даже не ей удивляюсь. Ну дура...Но она не воспитатель детского сада. может не знать по-глупости особенностей детей. Я считаю преступным халатность воспитателей , заведующих, заврайоно этого района.
    А чьи тут шики в лесу? Я себя тут неплохо ощущаю...И злобу проявляют в основном такие, как ты и Прокоп с грандом, плюс Юрко. Может, лысоватая полянка в этом лесу вам досталась, вот и колбасит вас?;)

6. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Гранд, поймите, пока не поздно, что украинцами себя ощущают не только украиноязычные и т.н. этничные.
    А вы, как одна партия пять лет назад хотите поделить нас на сорта.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як конкістадори на кістках ацтеків.

8. Luna

Пан Юрко и Гранд для кисток неплохо сохранились, не знаю, как Вы:))
    очевидно, не все обглодано исчо...:o

9. Balaganoff

Я не знаю, какие истинные цели у Фарион, я могу только предполагать исходя из ее действий. Какая же, по вашему была цель ее отжига в детском саду?

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я думаю, що Гранд це розуміє, як і мій друг в Харкові, мордвин по національності. Так ось цей "український націоналіст" готовий захищати Україну (з мовою включно) зі зброєю в руках. А ваше "движение" все умовляє хижака не їсти м'ясо жертви.

11. Luna

Ты не читал комментарии. Они полностью одобряют этот поступок. Это так нам надлежит воспитывать детей. Да...это еще не все - лупить. Поперек лавок))

12. Mr. Blick

Ті, хто себе українцями відчувають мають деякі ознаки, наприклад вміють бачити усі пакості, що робить проти України Росія. Вміють бачити українофобію Табачника.
    А от хто не вміє це бачити, той зазвичай, якось не дуже українець. Ну от не дуже. Тай сам себе такий не назве українцем. Зразу почне щось розповідати про мама руськая, папа юрист, та про те, що є "громадяни України" :pardon:

13. Mr. Blick

Може це був такий месседж нашим російськомовним друзям, переважно з півдня та сходу ? Щоб все ж пам'ятали, хто у хаті господар ? :scratch_one-s_head: :)

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ваша біда, що ви "отжигами" користуєтесь лише після кремлівської цензури. Таким як ви і про Мазепу з УПА "вішали лапшу" того ж кремлівського приготування.
    Повторюю в сотий раз - мета Фаріон була такою ж, як і в царського уряду проти засилля французького суржика в Росії ХІХ століття. І тут вона молодець, коли засуджує українських жлобів з їх мовним невіглаством.

15. Balaganoff

Извините, Прокіп, ненамеренно спутался.
    Что касается защиты страны с оружием - этот вопрос поднимался когда-то вашим покорным слугой.
    Это не аргумент в данном разговоре.

16. Balaganoff

Типа, бей своих, чтобы чужие боялись?
    Блик, это несмешная шутка.

17. Balaganoff

На Тытруба ее матюкают даже матерые националисты.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Аргумент цей тут для постановки факту, що патріотом може бути не обов'язково українець по генах. Проти експансії в Україні своїх бувших земляків і Н.Амосов виступав перед смертю.

19. Balaganoff

[STRIKE]Павлины[/STRIKE]Цензура, говоришь? Пряма мова.

Я тебе звуть? Оленка? Яке чудове ім"я! Дивись, Оленко, не називай себе Альоною, а то доведеться тобі збирати валізи і іхати до Московіі.

Хотел что-то сказать, но комментарий только повредит.

20. Balaganoff

Украинец по генам - это, извините, чушь.
    А оружием бряцать по клавиатуре исконнички тоже любители.

а де твій аватар? :)