Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Як що не важко то давайте наводіть по одній тезі, а я буду коротко відповідати, є заперечення чи немає. ОК?

Думати взагалі корисно, і перед тим як нічого не казати і особливо перед тим як щось сказати. Ваші так звані похвали на мою адресу свідчать про те що мислительний процес у мене таки не спростовно присутній. Тепер залишилось вияснити як з цим складається у Вас.;)
    Принаймні публічних похвал(визнання того що Ви здатні думати) мені ще не траплялось.:))

2. ГРАНД

Костусєв відмовився вшанувати Голодомор

Субота, 27 листопада 2010, 16:42

Мер Одеси Олексій Костусєв не прийшов на скорботний захід біля пам'ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років.

3. ГРАНД

[​IMG](Из интервью телеканалу "Россия")

"А кто такие были славяне? Это варвары, люди, говорящие на непонятном языке, это люди второго сорта, это почти звери. И вот к ним пошли просвещенные мужи, принесли им свет Христовой истины и сделали что-то очень важное — они стали говорить с этими варварами на их языке."

Геббельс на трибуне

Цитата:

"славяне, будучи этническими ублюдками, способны воспринять и нести великое наследие Арийской расы, и вообще славяне не годятся для того, чтобы быть носителями культуры. Они не творческий народ, это стадные животные, а не личности, совершенно не приспособленные для умственной деятельности."

Пауль Йозеф Геббельс, 1942, "Дневники"

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оце й є приклад КСЕНОФОБІЇ!. Українців від Збруча до Волги "мочили" як непокірних. А на Волзі зачепили ще й "незрозумілих" німців. І брешуть ті, які кажуть, що в цьому геноциді не винна якась нація. Є така, на основі культури якої й породився людиноненавистний більшовизм.
    Царство небесне невинноубієнним та прокляття тій нації, яка поряд з гітлерівцями принесла в світову спільноту таку чуму і яка до цих пір не покаялась в своїх гріхах.

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

да насрать пан Гранд!
    вы ТВ седня дивились?
    как бы Табачник не раззевал свой поганый рот, как бы не бесились все эти Колесниченки за свои Донецкие Руси, а свеча в углу экрана горит почти на всех каналах, и что-то мне подсказывает что это не "спущено сверху"....

6. Luna

Luna Guest

Ох...вроде взрослые, интеллигентные...а себя не бережете.
    Проклятия падают в первую очередь на голову тех, кто их произносит. А нацию проклинать - верх безумства. Кто сегодня проклинает немцев? Только глупые.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Луна, не вживайте слово "інтелігентність", бо воно вам геть не зрозуміле. До речі, як і мені, вихованому в оточенні спившихся фронтовиків та уцілілих від невігластва ординської імперії людей.
    Це з яких правил? З тих, що придумали іудеї після винищення ними фестимілян?
    Тільки "глупие" зрівнюють покаявшихся німців з офіційними спадкоємцями СССР, які продовжують марити "великими" Сталіними.

8. Luna

Luna Guest

Прокоп, Вы несколько забываетесь. Корона тесновата, трон высоковат. Оценивать чужие познания и разумения - не Ваш конек. Вернитесь к проклятиям, из Ваших уст они звучат органично.
    Извините за бестактную поправку к Вашему посту. Не стану впредь мешать заниматься благородным и плодотворным делом, проклятиями наций.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тільки їй дано, як представникові чи то "великого" чи то "єдинобогообраного" народів.
    Боже ж мій. Пожила б ця "інтелігентка" після війни, коли голодні люди в землянках кляли не то що нації, а й самого Бога за відсутність співчуття.
    А тепер логічне запитання. Чи може бути поряд з "великим" народом ПРОКЛЯТИЙ?

10. Luna

Luna Guest

Я представник многих народов, так что завидуйте) Всюду ДОМА, не то, что вы - в одной берлоге и не дальше своего носа.
    Я на интеллигентность не претендовала. А вот со сказанным согласна. Только ТЕ люди имели право, их никто не осудит. Вы тут при чем?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я пережив голод 1947 року, коли в мами спухли ноги, а бабушку спас випадково знайдений клуночок гречки. А ще я пережив за своє життя гноблення від одного "великого" народу, який я і проклинаю, як і своїх земляків-перевертнів, які цьому народові в служках ходили.

12. Luna

Luna Guest

И не только Вы. Моя бабка с дедом точно так же голодали в Подмосковье. Являясь представителями проклинаемой Вами нации.

Может, прозвучит невежливо...Но тот голод был не воимя вражды и проклятий. ДАЙТЕ ЖИТЬ уже спокойно, хватит МСТИТЬ всем вокруг. Виновников тех кошмаров уже нет в живых. А проклиная целые нации Вы обрекаете своих потомков на свою судьбу.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви так і помрете, але не зрозумієте різницю між НЕДОЇДАННЯМ, ГОЛОДОМ та ГОЛОДОМОРОМ.
    В Нечорнозем'ї після захвату України НІКОЛИ голоду не було. З 13 снопів, вирощених в Україні, 12 йшло туди. А ваші дід та бабка НЕДОЇДАЛИ ради клепання для "3-го Риму" атомної зброї.

14. Luna

Luna Guest

Только после Вас:rose:

Не надоело ерундить?

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Єрундіт" тут той, хто навіть не спромігся пом'янути тих людей з мого народу, які загинули від КСЕНОФОБІЇ та послідуючого за нею ГЕНОЦИДУ.

16. Luna

Luna Guest

Само собой.

17. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

В Подмосковье так не голодали, как в Украине. Ни 1933-м, ни 1947-м

За свой базар Я ОТВЕЧАЮ!

18. Luna

Luna Guest

Ясное дело..мы ведь сейчас будем меряться, чей голод сильнее и чья лебеда вкуснее.
    Анжей, не об этом речь. А о том, насколько разумно проклинать НАЦИЮ. ВСЕ виновны...всех анафеме.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Світла пам'ять по невинноубієнних жертвах і Богом проклятої імперії.

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ого! Так Ви людина доросла? Яка несподіванка!

а де твій аватар? :)