Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Чиста издевнулся надо мной:))
    Гранд 1:0 в твою пользу.:good:
    Так и подпишем эту картинку:
    (с) Гранд.

2. Luna

Luna Guest

Красава! ПАдлАвил тебя)))

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

пані Луна. Зогляду на Ваш словесний слалом та еквілібристику в стилі "про все і водночас ні про що", наполяганнях на тому що Вам абслоютно байдуже хто якої націнальности і якого походження, Ви би навпаки повинні були продемонструвати необізнаність в кількостях намішаної у вас крові, при цьому ще й необізнаність яких саме національностей. Але Ви чітко знаєте і не один раз наголошували і про кількість, навіть в точних пропорціях, і від яких конкретно національностей. а це іде щонайменше в розріз декларуєими Вами же байдужості до етнічних склаових. Ось де дву, а то і чотирьох ликість особи проявляється. ;) До того ж така обізнаність в процентах і пропорціях ставить підскмнів ваші ж озвучені переконання.

4. Добряк

Добряк Well-Known Member

[OFFTOP]шо гранд, сливаешь да.
    прихвати с собой блика и сотоварищей и сочините аргументов почему же урод-Северный - украинофоб. юрка возьмите - у него барбитура качественная[/OFFTOP]

Прекращаем хамить !!!

5. ГРАНД

Нікого і нічого я не підловлював. Це Ваші фантазії. Я лише попросив надати мої точні цитати, для того, щоб порівняти їх з цитатами накартинці того москвина. Нічого спільного немає. А за свої слова я підписався. До того ж ще раз за допомогою НСЗ їх освіживши в пам"яті. За що йому і дякую.

6. Luna

Luna Guest

:)) Гранд, цьом три раза Вас, ну не будьте занудой и включите мыслительный процесс. Я , канешна, могла бы подозревать, что прабабка по имени Ида Израилевна - чистокровная армянка. Но чета мне мешает так думать...и что бы, интересно))) Нет, я не думала над вопросом её национальности специально, оно как-то само по себе ЗНАЛОСЬ сразу)) В сочетании с одиозной фамилией Рабинович она могла бы претендовать ещё на белоруску))))
    Прадед с фамилией на - ко, Вам известной, имеющий все корни в украиноязычном регионе, тоже задумываться над происхождением не заставлял.
    Другой Прадед классно делал вино и его брынза считалась лучшей в районе. Дед валял валенки и клал русские печи. Ну Грааааанд....Ну что Вы выдумываете? Это просто - поделите 100 на 5 и никаких подсчетов)))

7. Luna

Luna Guest

Вы вовсе не объект фантазий...вы - суровая реальность)))
    Деды! вы - смешнюли!!!!
    Приятных снов!!!

8. ГРАНД

Перше що хочу зауважити, що нічого просто так, само по собі не відбувається. Будь якому явищу передують знання про це явище, а знання здобуваються або навчанням. Тоб то Вас навчали принаймні розрізняти і визначати національність за звучанням прізвища, ім"я і т.д. Підозрюю, що після того, коли Ви дізнались, що люди таки мають такі відмінності як нацональність , Ви пішли далі і узнали що національності розрізняються ще і на зовнішні ознаки і духовні відмінності одна від одної. Далі Ви мали б пізнати, що наряду з позитивними відзнаками у національностей бувають і негативні (анекдоти у вас совків про різні національності крім москвинськой були широко розповсюджені, і це теж своєрідне навчання) Пані Луна. ВИ ВИКОПАНА ФАШИСТКА!!! Ви є носієм виключно фашистських знань про різність людей. І плюс до своєї фашистскості, Ви ще й більшовичка -московка, яка насміхалась над українськими школярами за їх незрозумілу мову, та селянську поведінку, ну чим не ксенофобка?;):good::))

Фашистка і все тут.:))

Це зайве підтвердження що фашиствуючі знання Ви здобували самостійно, за власним бажанням. Ксенофобка.

Як що не робити нічяких підрахунків, то получається круглий нуль. або пустота замість знань. А у Вас знання є, і розрахунки є. Ви фашистка, нацистка і ксенофобка в одному флаконі.;):)) І не викручуйтесь.

Мод. Образа користувача.

9. forester

forester Well-Known Member

Класс!!! Пан Гранд разошёлся. Луна - фашистка, я - нацист. Это уже интригует. Интересно, кто будет следующий, а главное кем? :)

10. Добряк

Добряк Well-Known Member

я - украинофобом.
    жду в профильной теме.
    но япо-моему у пана гранда в игноре.
    так он борится с украинофобией в украине

11. ГРАНД

Ви нацист?:)):)):))
    Гірше. Ви москвин.:)
    І взагалі про Вас мовий не йшло.

12. forester

Гранд, честное слово, Вы меня с некоторых пор веселите. :) Вот не могу я Ваши посты воспринимать всерьёз! Почему так? А?

Вы, кстати, зашли бы на ветку к Северному, доказали бы ему что он украинофоб. А то ждет ведь...

13. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Что это было ?:scratch_one-s_head::))[/OFFTOP]

14. ГРАНД

Скоріше за все причиною тому, є брак сірої речовини у відповідній частині тіла.ІМХО. Адже ж бувають люди яким для того щоб розвеселитись багато не треба, і сірої речовини і головній частині тіла перш за все. Їм (підозрюю що Ви саме із таких людей) достатньо лише зробити певний знак і йому вже весело і він вже не напружує залишки речовини в головній частині тіла, щоб осмислити суть написаного.

Тоб то Ви хотіли сказати на гілку к сєвєрному? На гілляку!!!???о_О він вже там висить?
    Шановне панство. Признавайтесь хто повісив сєвєрного???!!!:ireful:Чому без слідства і суду?!!! Це не демократично шановні пані і панове. соромно повинно бути вам.:)) він висить на своїй гілляці і невідомо чого чекає. мабуть катафалку.:))

15. forester

:)

Ну... "кто о чём, а вшивый о бане" (пословица Великого Русского Народа).
    Так, я не понял, дождётся Северный Ваших откровений или Вы отсюда его пугать будете? :)

16. ГРАНД

17. forester

Большое мерси за ответ.

18. Добряк

Добряк Well-Known Member

19. ГРАНД

Немає за що.

20. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Гранд тщетно пытается реабилитироваться.
    Свои фашистские идеи борца за чистоту расы пытается приписать другим.
    А не получается у него ничего.:)

а де твій аватар? :)