Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Да все наивность моя..Думала - Вы с хорошими намеренирями(с) А Вы...такой, как все:sad:[/OFFTOP]

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як мавпи, які хочуть хоч чимось на себе увагу звернути. І зараз в нас таких "продвинутих" ідіотів мільйони. В одній руці мобілка, в іншій пляшка пива, лоб хоч вузький, але зморщений від напущеної "крутизни", кортенька курточка, запозичена по мавп'ячому з пригольстрімовських країн, домучує його поперек в континентальному кліматі. Вони вже свої контори в офіси перейменували, деякі навіть пробують перейти на рязанський акцент, думаючи, що цим приблизять себе до Європи. І оці, навіть ще не доросші з рабів до плебеїв, мають себе в фантазіях вже патриціями, забувши стару народну приказку - ГУБИ ФАРБОВАНІ ТА ШИЯ НЕ МИТА.
    Мілєна, змініть картинку. Крім згадки про пошлість вона нічого в людей нормальних не визиває.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Еге ж, тема гілляки та шибенеці куди безпечніше ніж глямурні настрої сучасної молоді, яка все так і норовить опошлити, від макогону та до невинної дитячої повітряної кульки. Падіння нравів в сучасному суспільстві спочатку веде до нестриманих стосунків на словах, а закінчується Соддомом та Гоморрою.:))

4. Luna

Luna Guest

Приятно это слышать от Вас, месье Гранд. А здорово ощущать, что все вокруг презервативы, один Вы - воздушный шарик, правда? Сеятель культуры и веятель нравов...
    Одно НО - о сучасной молоди так говорили ещё древние философы...Мне вообще кажется, что старость подгребает в тот момент , когда начинаешь называть молодежь "поколением Ноль".

5. Luna

Luna Guest

Долго над образом трудились? Фантазер, однако...
    О картинке Милены. Последнее китайское - прекратите оффтоп и троллинг. Ещё одно упоминание аватара - мод обеспечен.

6. Милена

Милена Дуже важлива персона

Я Вас только аватаром дратую, или Вы про меня ещё, что-то знаете ?

7. Милена

8. Luna

Luna Guest

А у Юрка очередной стих про прыщ на заднице...
    Ребята, вы зажигаете однозначно. Культурище!:good:

9. ГРАНД

А мені можна відповісти, злогляду на те що питання задано не мені?

10. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Обратите внимание на предупреждение. Красненькое такое чуть выше...[/OFFTOP]

11. ГРАНД

А я не один тут повітряна кулька. помиляєтесь. Хіба Ви не хочете щоб Вас вважали повітряною кулькою замість виробу №2? Приєднуйтесь до нас, повітряних кульок, щоб не затягло в компашку кондомів.:))

Та-а-а-к. Важка наша місія, але потрібна.;):))

о_О Ух ти , а яхіба її так називав? (Замислився в спогадах) Здається ні.:rolleyes:

12. Милена

Та чего уж там, пусть отвечают :), тут уже и группа поддержки подтянулась )))
    Речёвку придумали, выучили, пусть , а мы посмотрим ). Глядишь я опять о себе что нить новое узнааю :)

13. ГРАНД

Дякую за опіку.:rose:

14. ГРАНД

Та я ж про гілляку хтів.....:)):pardon:

15. Luna

Luna Guest

:)) Неее...Дякую. Мне с ЛюдЯми приятнее))
    Это такая метафора. Ну...как-будто называл, а на самом деле просто разумничал на тему сучасной молоди;) Ну, как супер-стар)

16. Luna

Luna Guest

:))Нема за що:p

17. Милена

Кто ж против, вперёд :good:, походу там на плече уже и шабля приготовлена :rolleyes:

18. ГРАНД

Ага. Значить таки вироб №2. Ну, хто на що учився.:pardon:

Так не казав же ж.:ireful:Та і стар ще не супер.;)

19. Luna

Luna Guest

Ну..слабовато, прямо скажу. Троечка, не больше. Разве можно женщину презервативом обзывать? Неразумно...

20. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

[OFFTOP]осталось выяснить, она у него на батарейках, или от 220 вольт работает:))
    [/OFFTOP]

а де твій аватар? :)