Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

:)) Нее... Негры другие, более цивилизованные....:rolleyes:

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=tremQmvjgaY
    :)):rock:

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Кажуть там десь у Конго, де негри, трохи воюють зараз. Та активно супроводжують це поїданням один одного. У буквальному сенсі. Може воно й цивілізованіше, я правда трохи сумніваюсь, але вам, звичайно, видніше, ви ж бували, кажуть, у таких країнах.

4. Luna

Luna Guest

:) А я все ждала, когда же Вы меня повиею назовете...Миленке первой "повезло". Ну и мелкие же вы мужичонки, господа ксенофобы.
    Киця - этаты!!!!! Не плагиатствуй)))
    Бла-бла-бла.
    Я не мовчки спостеригаю. Я вам прикурить даю, шоб зараза в стране не распространялась. Стерилизую..домохозяйничаю.

Ну, во-первых, истерируете тут в основном Вы. Особенно впечатляют надрывные песнопения о гилляках и возмездии. Трепачи))) А во-вторых - ещё одна угроза и я перестану оправдывать Вас слабостью в споре. Прекратите угрожать. вас никто не боится.
    [OFFTOP]Чтобы цивилизованно послать втуда человека, надо вокруг него создать одно большое "нахрен"[/OFFTOP]
    :rose::good:

5. О,бои без правил снова в разгаре:rolleyes::)):)):)), почитаю повеселюсь:rolleyes:

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цим "мужичонкам" просто гидко дивитися на жлобські картинки з голими сраками. Вони краще реагують В ІНТИМІ на реальні ніж на такі КСЕНО-картинки.

7. Luna

Luna Guest

Свежо предание, но верится с трудом.
    То, что вызывает отвращение, не станут копировать и постить трижды. А за сим действом Юрко был застукан.
    Так глупо было бы наоборот.

8. ГРАНД

Ну Ви ж не захотіли бути Мата Харай, а вона захотіла. От їй і повезло, а Ви проспали своє щастя.:))

Ми не дрібніше ніж ви пані та панове московські совки.

Ви та будь яка домогосподарка що керує державою? ох і нещасна Україна.:sad:

Ви закликаєте від слів до конкретних дій? Рано. Вмійте чекати.;):))

А я і не хочу щоб мене боялись, я хочу щоб до Вас дійшли абсолютно прописні істини.

[OFFTOP]Щоб цивілізовано сходитти втуди зі мною разом, або хоч якось вкусити себе за те, вам потрібно зрозуміти, що нам "похрен".[/OFFTOP];)

9. Luna

Luna Guest

1. Эхх...раз в сто лет захотелось. чтоб хоть подумали отакое - и тут облом)))
    2.Дрибнише. Я не про размеры тела.
    3.Не,я не претендую. Мне хватает, чем керувать.
    4.Та недочекаюсь, дядьку. Старувата от вас чекать))
    5.Апсалютна пустые слова.
    6.Я не могу вкусити себе за те:))

10. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

авжеж не москаль:))

PS Chornobrivcy_Hakuna Matata (2008).avi
    эта.. а "чорнобрывци" на русский как переводится - ?:scratch_one-s_head:
    бритые негры, чтоль?:rolleyes:

11. Милена

Милена Дуже важлива персона

Какая прелесть :)) Я скорее всего загоржусь :o !

А классно, руками не могу, так хоть виртульно дотронется :)), могу себе представичь, чтобы со мной сотворили, окажись я рядом :scratch_one-s_head:,
    Слава Интернету !

12. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Тааааа, шо там представлять? Мне уже обещали...по сраци:o[/OFFTOP]

13. ГРАНД

[OFFTOP]А-а-а-а так он воно чим викликано вимоги припинити залякування та перейти до практичного виконання погроз;):yahoo::rose:Ах! шалунішка.:)) А я старий дурень ніяк не дотумкав такої нервової реакції. Да-а-а ще більше постарів, багато яких моментів в нравах молоді не розумію.[/OFFTOP]

14. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]:oВы это..не увлекайтесь))) А то я ж макогон далеко не прячу;)[/OFFTOP]

15. ГРАНД

[OFFTOP]Ви цей, того, гм-гм, припиніть розвиток теми в подібному напрямку. Бо скоро почнуть виясняти чи Ваш макогон має живлення від батарейок кислотних, чи від 220v.:))[/OFFTOP]

16. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

[OFFTOP]у тебя какой макогон?
    с пупырышками?
    :))

[​IMG][/OFFTOP]

17. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]о_О:oМамадорогая. Ну и нравы у дедов)))
    Степанча, жаль, нет...Но прототип найден)
    Дважды не смотрите...
    [​IMG] [/OFFTOP]

18. Luna

Luna Guest

:)) Убил..Куда теперь фантазии Гранда заведут)))

19. spice

spice Дуже важлива персона

С таким макогоном главное - это знать куда спрятать тело :rolleyes:

20. ГРАНД

[OFFTOP]А я Вас попереджав, і навіть утримував від розвитку теми макогону і шльопаннів по сраці.;):)):rose:[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)