Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Як що бути відвертим і серьозним, то даний прецендент повинен набрати ваги грандіозного дипломатичного скандалу світового рівня, з відповідним викликом посла і подальшої його висилки,, нотами протесту і вимогами пояснень керманичів московщини стосовно інценденту, вимоги покарання винних суддів і вибачень з відновленням статус кво автономії і гарантіями її вшанування в подальшому. Ультиматумом врешті решт. І як крайній засіб - розривом дипломатичних відносин. Але не з нашим щастям. Це було можливим в Польщі наприклад, яка зробила Лукашенка, після аналогічних дій стосовно польської діяспори в Білорусі, небажаним візитером. У нас же ані пари з вуст з окупаційного так званого уряду.

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Почти ;) [/OFFTOP]

3. ГРАНД

Ви були б Зоєй Космодємьянской, і палили б українські хати в тилу наших віськ по завданню ФСБ, а ми би Вас як Зою піймали і ......ну а далі знов вспливає тема гілляки:)):)):));)

4. Luna

Luna Guest

5. ГРАНД

От скажіть Луна , чому Ви впрето мовчите на цю тему. Чи "чує собака чий кусок м"ся зжерла";)?

6. Милена

Милена Дуже важлива персона

о_О о то Вы загнули , я и Зоя , это две не совместимые личности ... я луче Матой Хари буду, можно ? :))

7. Luna

Luna Guest

Я не жерла организацию в России. И понимаю, что проще свалить вину за это на оппонента. Нежели на Россию, которой по большому счету на Вас глубоко...
    А если сербезно - если причина закрытия организации реально указана, то я считаю, что долна быть реакция посольства и правительства Украины. Однозначно.

8. Inga

Inga Дуже важлива персона

а её в любом случае не будет.

9. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Тема как называется?
    Ксенофобия в Украине
    Идите в тему про Россию и там обсуждайте уродливый путинский режим.
    Украинцы каким боком до него?;)

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

[OFFTOP]:good::yahoo:Цьом!!![/OFFTOP]

11. ГРАНД

можна. Бо вона теж погано скінчила.;)
    Дог того ж вона, за великим рахунком, була повією. Нехай навіть елітною, але повією. Аватарка Ваша вже матахарська.))

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Так мені ж не дають жити російськомовні східа та півдня. Вони мені країну запороли. Обрали президентом Бидлуковича. :pardon:

13. Mr. Blick

Киця моя, в українця не виникне стійкої неприязні та відрази до його української мови. А любов до української мови у тих, хто любить також й Росію нам, мабуть, не дуже й потрібна. :pardon:

14. ГРАНД

Ви мовчки спостерігаєте те пожирання, і на додачу пропагуєте в Україні ворожу(яка пожирає українців) країну та її недолугу культуру. Тобто Ви з безпосередніми пожирателями працюєте слажено і в унісон. Напрошується висновок-питання;- чи не за крохи із того стола пожирателя так стараєтесь?;)

Як що не валити провину на попнента, то який же він тоді в біса опопнет?о_О

Так от я і вимагаю теж на московщину (і на вас як її відкритих пропагандистів і агентів впливу) глубоко...... А щоб і надалі не повадно було, додати ще й больно.....

Хіба Ви ще не пересвідчились що в Україні немає ані посла в московщині, ані так званого МЗСу і навіть уряду. Натомість в урядових будівлях сидять окупаційні плазуни і нечисть, яка переймається перш за все як здерти з українця мзду і оброк. Це в польщі є уряд і МЗС (принаймні при президентові Качинсько були). тому справа захисту українців по всьому світі лежить на нас , українцях в Україні і діяспорах.

15. Степаныч

+100!

16. НаСекундуЗагляну

Быдлукович уже запретил украинские школы по всей стране?о_О
    От жеж ссука! нагилляку? ;)

17. НаСекундуЗагляну

То шо Быдлукович ******, никто и не спорит.
    Ну а кого было обырать?
    Йулю?%-) еще хуже.
    Если бы во второй этап вышел Ющенко, я бы за него голосовал.
    Пусть бы докончил начатое дело -развалить и расколоть страну.

18. Степаныч

[OFFTOP]И я о том же. Из двух зол...[/OFFTOP]

19. Mr. Blick

О, ти вирішив хоч щось сказати. І зразу видав себе з головою, тобто показав хід свого мислення - "українці, в вас є українські школи ! Вони ж є !! І сало є !!! Це ми вам усе дозволяємо ! Ми проти цього нічого не маємо ! От як ми полюбляємо Україну !" :))

20. НаСекундуЗагляну

Да, дорогой... отакие мы!
    Мы вам дозволяемо!;)

а де твій аватар? :)