Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Опоненти наші розуміють, що шлях країни, в якої вони живуть, є шляхом русофобії.
    У НАТО вступити - русофобія ? Так, русофобія.
    Зона вільної торгівлі, безвізовий режим, особливе пертнерстве з ким ? З ЄС - русобія ? Звичайно, русофобія, бо все те саме повинна бути з Росією.
    Поширення української мови, та зменшення російської - русофобія ? А як жеж.
    У підручнику історії написано про хорошого Мазепу, та поганий російськіх царів - русофобія ? Справжнісенька !
    Чорними фарбами розмальован радянський період - русофобія ? Так! Як найменше, на межі.
    І от іхня (про)російська soul не може погодитися з таким шляхом.
    :)

2. Mr. Blick

Якщо тебе так цікавить, створи опитування - "Я українофоб ?". Отримаєш відповідь. :)

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ось уже в котрий раз той Стєпанич ховається за широкі жіночі груди, та жіночий інтелект, для протистояння віртуальним опонентам. Бо сам дати за себе відповідь мабуть невзмозі. Ну то ладно. То його характеристика і йому з нею жити.

Як би степанич так вважав, то він би не вживав слова "ЇХНЯ", таким чином узагальнюючи все і всих. До того ж так сталось що він це висловив саме по відношенню до україномовних, українокультурних опопнентів іноземною, московською мовою, чим зайвий раз підкреслив по умовчанню свої пріоритети та фобії. Хоча виходячи з того, що він таки володіє українською мовою, та знає поіменно тих на кого якоби він направив свої сінтенції, то мав би привести приклад кого він мав на увазі конкретно. А так це стосувалось ВСИХ українців.
    Як кажуть "померла так померла" і немає чого Вам тут заступничати за якимось московським зайдою.

Більше того, я є невідємною складовою української культури, з всима плюсами і мінусами. Власне як і будь який москвин до москвинської з всима матюччами (Ви ж не заперечуватимете, що матючча це невідємна частина москвинської культури?). А значить та москвинська культура Ваша рідна, пані Інго, з всима плюсами (яких я в притул не бачу) так і з огидними матюччами.

Та Ви шо?!!!о_О А може б мені було зручніше незгоду з моїми думками і дописами почитати не ворожою москвинською мовою, а наприклад дружньою польською або білоруською. Ви ж знаєте що критика від ворога - це сама краща похвала.;) Власне Ваші незгоди та критика моїх дописів московською мовою, теж для мене позитивні, і ще більше налаштовують мене, давити все мосвкинське як вороже і неприємлиме для українства.

Стосовно уміння дискутувати, Вам не важко подивитись відповідну статистику на форумі стосовно мого ніку, і тоді вже робити гучні заяви від імені моїх опонентів всих чохом. ОК? Людина може висловлюватись самими красивими і толерантними словами, а в практичному житті вчиняти звірячі злочини. Прикладів тому маса, від шкільного вчителя Чекатила, до культурного доктора Розенберга. Чи не так?;)

Це особисті проблеми наших опонентів, їх виховання, розумових здібностей, і в решті решт нацонального менталітету. Я їм не доктор і не вчитель, і розуму в кожну черепну коробочку не вкладу, більше ніж заклала їм туди рідна нація і матінка природа.

Ви не переплутали часом різницю між публікацієй статті в друкованом виданні і звичайний політичний форум, звичайного регіону України? Суть та призначення , наявність зворотнього зв"язку тощо?

[/QUOTE]
    Між нами одна маленька різниця. Ви любите Україну без українців, а я навпаки люблю її виключно з українцями і в разі їх зникнення, я бажаю зникнення всього живого і не живого на цій землі, власне і самої землі без українців, перетоврення її на піщану пустелю. І так же саме при наявності на ній українців, я її любитиму не менше навіть як що вона буде пустелею. Ось в чому різниця між нами. І живемо ми з Вами таки в різних державах. Я в українській, а Ви..... ще не визначились.

4. Добряк

Добряк Well-Known Member

нaфигa мнe твоe опытувaння. Мeня интeрeсуют aргумeнты

5. Mr. Blick

Ти отримуєш найголовніший аргумент - vox populi! :)

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Логіка в стилі "рашен". Він ніяк не зрозуміє, що результати опитування й можуть бути аргументом. Недаром Маркс казав, що деякому народу дуже важко щось логічне пояснювати.

Не надо больше о стиле "рашен". Еще раз прошу.

7. Добряк

Добряк Well-Known Member

это сaмый тупой aргумeнт.
    Ты нaзвaл мeня тaковым... Аргумeнтируй.

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Гранде, шановний, те, що Ви і Ваші однодумці вважаєте культурою, є вершиною безкультур"я! І не примазуйтесь до справжньої української культури. Для когось і "фєня" культура. А для Вас культура те, що вірно написала Луна

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ну що ж Ви без схованки за жіночими грудьми ніяк не можете жити?:ireful:

До речі французька гільотина, та славетна статева нерозбірливість і розпуста теж є невід"ємними частинами їх культури, як і москвинський мат, лінь, пиятство для москвинів, як середньоазійське та індійське вживання маріхуани, як і ...... т.д. Фєня ж це Ваша виключно партійна фішка яка базується на москвинсько-одеському жаргоні, і не слід її ліпити до надбань виключно якихось народів.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Розкажіть нам про неї, недолугим. Для прикладу - про відношення до праці до москальського закріпачення. Чи про "дідівщину" серед козаків. Чи про відношення громади села до лінивої дівки чи чоловіка-п'янички.

11. Mr. Blick

А що тут розповідати, справжня українська культура - співоче співати, гопака плясати, сало їсти, рушники по вишиванках пускати, та..., та ще... все. :pardon:
    А ото згадувати про москальське закріпачення, чи бачити українофобію у висловлюваннях путіна чи табачника - це все свідома бандерівщина та галіцайський фашизм! :ireful:

12. Добряк

Добряк Well-Known Member

дa... И кaк послe этого вы можeтe нaзывaться мужчинaми, eсли зa словa нe отвeчaeтe. Клоуны и шуты

Прекращаем грубить. Надеюсь на понимание.

13. Степаныч

У Вас маячня? Коли це я ховався? Тим паче від кого? Від Вас?
    І я про це. За зразок культури Ви берете найгірші прояви суспільства. Воно й зрозуміло - на інше неспроможні. А у гівні відчуваєте себе як риба у воді.

ЗИ: До речі, щоб не було непорозумінь і щоб облегшити Вам роботу пропоную у майбутньому: не парьтеся, Ви ніхто щоб визначати русофобів, українофобів.

14. Степаныч

А сенс щось розповідати... недолугим?

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А це "гівно" для де кого складається з:
    - наглость - второе счастье;
    - работа - не волк;
    - та что там те солдаты - бабы еще нарожают;
    - после первого гранчака не закусываем;
    - на фоне фантомного "величия" анекдоты про чукчей и чурок;
    ...

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так Герман же Янику розповідає!

17. Mr. Blick

Тим більше, що я вже все розповів вище. :)

18. tanna

tanna Дуже важлива персона

Все? о_О
    Ай. :girl_cry:

19. Mr. Blick

А що ще може бути ? УТ-1 за радянських часів більш нічого не показувало з української культури. Тому усе інше - це видумки недобитих бандерівців ! :pardon:

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це не УТ-1, а культура Х (будемо її так називати на прохання де кого) звузила її рамки до кількості театрів, самодіяльних гуртків з анахронізмом, оперних співаків та балерин французького класичного танцю. А алкоголізм, зневажливе відношення до праці, зневага до "чурків" та обов'язків по вихованню дітей цю "культуру" не обходило. Тому вона й вимірювалася не кількістю алкоголіків, а кількістю оперних співаків на душу населення.

а де твій аватар? :)