Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Luna

Luna Guest

Натуральными, Гранд. Но ей-Богу, при этом, поддерживая в первую очередь отечественного производителя, я не побрезгую натуральной русской семгой или картошкой с огорода в Подмосковье))
    Другим словами - натурпродукт, но независимо от его "национальности".

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ці передрозположеності цілковито притупляються завдяки середовищу яке унеможливлює їх прояв і розвиток. Це теж науково доведено. А вже у анступних поколінь вони можуть зникнути, атрофуватись взагалі. власне як і українська яловість в наших потомках вирісших в англосаксонському середовищу.

3. Luna

Luna Guest

:)) А...тогда зачем вообще анализировать генетический состав крови украинцев? Если середовище унэможлывлюе????

Сами себя запутываете)))

4. ГРАНД

Я ж не просив Вас викладати свої маркетингові таланти і переваги. Я просив Вас де що інше. Бо персидські натуральні килими теж краще за синтетичні підмосковні, хоча їх моль і не їсть.

5. Luna

Luna Guest

:) Ну, некоторые свои мысли я и без Ваших просьб выложу. Понимаю, мой ответ наломал предполагаемый комментарий: Воооот, я ж тоже за ЧИСТОТУ, только не овощей и кефира, а НАЦИИ)))
    Вы так легко читаетесь и настолько предсказуемы, что я начинаю сомневаться в Вашей принадлежности к ЦК КПСС:))

6. ГРАНД

Боже яка Ви прозорлива.:)) Навіть про провокативність пиання не згадали.;):)) А це значить зацікавились. при чому наперед знаючи розвиток наступних питань. А це значить що тема націоналізму не така вже і чужа вашому внутрішньому Я. :));)

7. Luna

Luna Guest

И потом...Гранд - о персидских коврах говорить стыдобааа, свои вон какие:

Вкладення:

• 100_2652.jpg
      100_2652.jpg
      Розмір файлу:
      129,4 КБ
      Переглядів:
      3
  8. Luna

Luna Guest

Провокационность в настолько прозрачном вопросе? Вы это серьезно??? М
    Не, национализм меня просто не трогает. Я НЕ националист, но отношусь у его представителям спокойно. а вот нацизм - другое дело:rose: Тут мое внутреннее Я прямо рвется наружу, сообщить представителям грозного течения об их мелочности и ничтожности.

9. ГРАНД

Для того щоб українці не зникли , а розвивались. Для того, щоб удосконалювати середовище , яке б ще більше мало позитивний вплив на розвиток українства, для того щоб асиміляція в українство проходила м"яко, ефективно і корисно для нових членів українського суспільства.

Нічого я не заплутую. Я знаю мету, і ніякі заплутування мені не страшні.

10. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

я не пью вообще, НО я родилась и была воспитана ЗДЕСЬ (я не русская по мозгам), а мои дяди с Урала (родные и некоторые двоюродные закладывать за воротник ой как любят. :pardon:

Русские - это те, кто в мозгах русский:pardon:

11. Luna

Luna Guest

:scratch_one-s_head: Совершенно нелогично. Анализ национальных составляющих крови граждан Украины с целью нас отсортировать приведет не к развитию, а к полному хаосу, братским разборкам и гражданской войне.

12. ГРАНД

Прогрес на лице. Це вже щось. Я польщьон.:rose:

13. Luna

Luna Guest

И я родилась и была воспитана здесь. К слову, мои родственники в Подмосковье совершенно не алкоголики...Может, дело таки в воспитании?
    А Гранд сказал, в генах;)

14. Luna

Luna Guest

Не..на лице - Эсте Лаудер, а прогресс там быть не может))))

15. ГРАНД

Марксистсько-ленінсько-троцкісьтська маячня. Ґенетику та антропологію вони не дарма боялись і гнобили, видумуючи страшилки на які Ви до сих пір ведетесь і якими лякаєте покоління за поколінням.

16. Luna

Luna Guest

:rolleyes: Я? Поколиння за поколинням????? Это ВЫ воспитывали поколиння, мы ещё не успели. А ну признавайтесь - как быстро и в какой момент перекрасились и пошли новыми лозунгами махать????
    Сильна тяга к демонстрациям у постсовков:))

17. ГРАНД

я мав на увазі те, що Ви вже нарешті змогли відрізнити націоналізм від нацизму. Ось що порадувало.:rose:

18. OrangeSpring

Я была воспитана здесь
    И для меня было всегда в советское время было шоком ехать к родственникам на Урал и видеть на улицах алкашей (так там называют алкоголиков) в больших количествах.:pardon: Такого я у нас не видела

19. OrangeSpring

В генах может быть расположенность, которая может быть не реализована, потому что вырос в среде с иными традициями

20. ГРАНД

Різниця в тому, що ваші родичі в підмосков"ї на Вас так впливають що Ви заради стійкого зв"язку з ними , при чому на приоритетності їх поглядів, думок , бажань, настроїв політичних, культурних тощо, готові знехтувати і втоптати в бруд українську складову, а саме погляди, культуру, бажання,мову, а також всі ці надбання вього українства у якого іншої Українинемає, кинути під ноги московству. на відміну він Мінні та її уральських родичів. Бо вона такого розміну не приємлить навіть в думках. А Ви не виключаєте такого обміну. От саме тут Ви і вирізняєтесь своєю користю для українства і України. Мінні більш рідна і бажана не дивлячись на її етнічне походження, ніж Ви з часткою українства в крові і навіт "првильним" прізвищем.

а де твій аватар? :)