Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Luna

Luna Guest

Ноу)) Итс импосибл)))

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А як він капітаном РА став? Ну, може, гей...

3. Norton

Norton камышовый кот

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А взагалі, дуже примитивні аргументи. Дуже.
    Коли ми розмовляли про українську мову, культурний простір, найбільше, що могли заперечити опоненти - "а сам чому російською розмовляєш".
    Коли мова йде про кляте радянське минуле - "а чому сам радянським громадянином був".

5. Luna

Luna Guest

6. Luna

Luna Guest

Даффай ссылку на "чому громадянином був", киця.

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ваше прізвище Григоренко? Патон?

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось вона спеціально спровокована ФОБІЯ культури "рашен" на несхоже на неї (КСЕНО).
    А зараз підемо дивитися черговий форум ще одного "заробляючого бабки на дурі українців" під призвіщем Шустер. Замість серйозних речей вони ШОУ підсовують.
    А братія сидить собі,
    витріщивши очі.
    Може так і треба?

9. Luna

Luna Guest

Ну Вы же смотрите. Я - нет. Так на ком деньги Шустер рубит?)))
    И тут же сетуете на него...Вот же..лицемеры. А Вам там заодно о том. кто оленем став продвинут. Глядишь, товар рекламируемый прикупите, исключение из всей советской действительности вы наше:)

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сраний аналітик, подивись газету Правда за 14.03.87 року. Там зам головного редактора пише "почему советский инженер не верит в Перестройку". Дякую цьому пропогандистському листку замполітів-лєвітів, що хоч одну фразу з мого відкритого листа Горбачову опублікували.

Мод. Хамство.

11. Милена

Милена Дуже важлива персона

О, тут точно в точку, правильно :), вот одно меня интересует, неужели... если к тебе ( ну так, по работе, службе, или просто на улице) обратится человек говорящий на русском , ты ему не ответишь, не поможешь, ты что ?, будешь у него выяснять языковую принадлежность :scratch_one-s_head:
    Не верю !

12. Luna

Luna Guest

:))
    Пишите ещё, позитива хватит на всю субботу))

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На паразитуванні в інформаційному просторі за рахунок реклами.
    Я і Правду вимушений був читати в зв"язку з відсутністю достойнішого.

14. Luna

Luna Guest

А я Вас Правдой и не упрекаю. Я подозреваю Вас и Гранда в том, что кокетничаете с партбилетами.
    Но это не мое дело:rose:

15. Norton

Norton камышовый кот

[OFFTOP]ну так есть повод гордиться, что вы не согласились с системой, даже одной фразой...но щас 2010 год и есть другие проблемы и высказывания, ваша фраза мелко дышит по сравнению с тем, что делается сейчас...[/OFFTOP]

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дякую вам, наша жлобська дійсність.

17. Luna

Luna Guest

Так Горбачеву писать - велика заслуга...Брежневу подобное письмо пробовали? Андропову?
    Я не в упрек. Только от Ваших, Прокоп, упреков тошно. Лично я родилась в середине 70-х, к развалу Союза была несовершеннолетней. А ВЫ , деды, нас упрекаете в комсомольских идеях? А кто нас им учил????
    Лжецы.

18. Luna

Luna Guest

Я? Ну тода дийснисть не так уж и ужасна:)
    Хвали мене, губонька))))

19. Norton

Norton камышовый кот

сексоты....

20. bayard

bayard Дуже важлива персона

та не:)) она для вас жлобская, для нас просто - действительность:))

а де твій аватар? :)