Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ще доберемся.;):))

2. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

"Деление" украинцев на хохлов и хороших украинцев не исходило от Гранда, так что моя просьба не делить украинцев на правильных и неправильных была не к нему.

3. antihrist

antihrist Well-Known Member

Гранд, дело не буквах, а в том, с чем эти буковки ассоциируются у говорящего.
    Кстати, слово "кацап" в свое время воспринималось русскими вполне нейтрально, и губы никто не дул, по крайней мере годах в 20-ч 30-ч. Это я вспоминая стариковские рассказы.
    Это потом уже ваши националисты многократным употреблением его в определенном контексте добились того, что оно стало восприниматься как ругань

и кстати что это за москвины?

4. ГРАНД

Ну тоді в будь якому селі (при чому переважно в східних та південних областях України, де така назва була більш вживана) населення треба вважати українськими націоналістами. Я в принципі не проти. А от "москаль" переважно вживалось саме в західних областях.

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Почему ? Если Бог отделит агнцев от козлищ, если Библия известной притчей учит отделять зерна от плевел, так не должна ли Украина в конце концов отделить украинцев от прочих проживающих ? :)

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Вот ничему история не учит. Уже ведь делили людей на первый сорт и все остальные. Ничем хорошим это не закончилось. Я лично не боюсь, потому что украинка. :rolleyes: Но считаю это в принципе неправильным. Да и судьи кто? Вы?

7. Соло

Соло Рыжая до белого каления

почему то я подозреваю что у Бога для отделения агнцев от козлищ или зерен от плевел несколько иные критерии..какие только грязные дела не происходили под прикрытием библейских цитат...ничему история не учит..ничему

8. ГРАНД

" Ідея мультикультурності Європи провалилась" Приблизна цитата А.Меркель. З нею в цьому по умовчанню погодились Микола Саркозі, і інші представники політичних еліт всієї Європи. Думаю це сталось спме тому, що навпаки історія вчить дуже добре. І справа не в присвоєнні сортності тій чи іншій культурі та їх носіям. Бо всі культури мають право на існування. Навіть культура Вуду має таке право. Тут повстає питання як вони уживатимуться. В ЄС це болюче питання для цього мегаоб"єднання, а в Україні це болюче питання для виживання і полальшого існування української України. І як би хто не намагався його загнати в глибину та не загдувати, воно кожного разу повставатиме і повставатиме чи то під час чергових виборів , чи то під час ще якихось політичних подій. Можна звичайно ж відмінити будь які вибори з метою заганяння цього питання в підпілля, але воно все рівно прорветься через інші тріщини суспільства і зафонтанує вже потоками крові.

Те що не боїтесь це добре. А жити з пудовими гирями у вигляді совка на ногах і при цьому намагатись досягти європейських стандартів, які в свою чергу цих гирь неприємлють в принципі, вважаєте правильним?;)

МИ......і вони.

9. Mr. Blick

Делили, делят, и делить будут. Вот Меркель недавно толкнула речь, что построить мультикультурное общество в Германии не удалось, отделив таким образом турецкую общину от немцев и указала иммигрантам лучше интегрироваться, т.е. ассимилироваться. :)

10. Mr. Blick

Что такое, Соло, русскоязычных и русскокультурных нервируют разговоры на эту тему, да ? :)

11. ГРАНД

На зустріч європейським стандартам?:)):)):))

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

А що ви пропонуєте? Ноги відрізати? :)) Совок - це не гирі, це минуле. Історія. У кожного є минуле. Минуле зазвичай залишає якийсь слід. Така особливість минулого, воно не може щезнути без слідів. І у вас теж є минуле. Чи може вам 16 років і ви не жили у радянські часи? То так і скажіть.

13. ГРАНД

Гирі скинути!:ireful: А ноги нехай ідуть туди куди їх голова направить. Українська голова українців направить (та і направляє) до матінки Європи. Совєтьско-донбаська голова в протилежну сторону. І нікому нічого різати не треба.;)

Ну так В.А. Ющенко в такому випадку цілком розумно запропонував створити музеї савєцькой окупації куди звести всі пам"ятники і прочу мотлох совкового минулого в такі собі капища для локальних поклонінь совків своєму ганебному минулому. Це як що їм вже зовсім не терпиться йому молитись, а постраждалим щоб було де згадати та побачити катів свого народу. Так ні ж! Захопили фальсифікаціями владу і гирі з ніг переміщують до поясу, і на меті мають почипити на плечі.:ireful: А спротиву в тих областях ніякого. Тому краще вже скинути гирі і зберегти Україну хоч і в урізанному вигляді.

Мені більше ніж 3 рази по 16. І моє минуле стосується тільки мене і назад туди я не хочу, ні за які кавріжки. Тільки вперед до Європи.

14. antihrist

antihrist Well-Known Member

Оооо, Библия! Только как там, дьявол кроется в ньюансах, так вроде?
    В понятие "отделить" может войти и концлагерь :))

Благими намерениями вымощена дорога в ад...

15. Luna

Luna Guest

А чего ты Соло спрашиваешь? Сам же русскоязычный...

16. Mr. Blick

Я не нервничаю, когда националисты делают выпады против русских. Поддерживаю добровольно-принудительную украинизацию, и т.д. :)

17. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Предлагаешь для титульных сделать резервацию?
    В каком селе? ;)

18. Luna

Luna Guest

А почему на русском поддерживаешь?))

19. Luna

Luna Guest

Предлагаю не для титульных, а для воинствующих. И не в селе, а в поле.
    Дабы дурь каждого...в садово - огородные работы переводить)))

20. Forpost

Forpost Стоїк

ага Ви точно окреслили тенденцію

а де твій аватар? :)