Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Luna

Luna Guest

Только тем, что его просто НЕТ.
    Можно ли назвать словом "путь" ненависть и...все?

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це путь на гілляку. І він цілком осязаємий для тих в чий бік він пролягає, а саме табачник , янукович і ціла низка таваріщей. решта ж прихильників може просто на цьому шляху відбутись моральними нотаціями за бездумний вибір, з обов"язковим письмовим визнанням своїй помилки і самостійно відмовитись від участі в виборах на найближчі п"ять років.

3. Luna

Luna Guest

После всего:))
    Это же Блика путь...Чета Вы...недочитали)) И меня на гилляку, и его-несчастного ?)))

Пане Гранд, не юлите, в третий раз повторяю - Вы обо мне написали, обращаясь на Вы с большой буквы?

4. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]гигиги а у вас ту весело![/OFFTOP]

5. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Про "бригадира", ужос , как понравилось ([/OFFTOP]

6. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Степаныч, много еще нас, живших тогда, осталось, так что не....
    Нельзя было в СССР занимать пост директора завода, директора школы, ректора вуза, командира полка и не быть членом КПСС. А уж о более высоком положении - вообще молчу.

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну, де у чому ми можемо піти на компроміс, але задурити нам мізги "бла-бла-бла німа чорного, німа білого, а табачнику за щось там плюс" не дамо. :)

8. Luna

Luna Guest

Ну..поскольку Гранд по каким-то безусловно важным причинам не хочет прямо ответить на мой вопрос, смею предположить, что из контекста выходит - обращается пан лично ко мне. В связи с этим у меня к пану есть вопрос и предложение.
    Вопрос: есть ли у Гранда ссылка//выдержка//письмецо//буковка//фотка галочки в бюллетене, подтверждающая выбор Луны во время выборов Президента?
    Предложение: проанализируйте свои слова о гилляке, сопоставьте их с моим образом и честно ответьте - подхожу ли я на роль объекта, на который Вы - лично Вы - сможете свалить вину за гнилые подначивания и стравливание граждан Украины?
    Я Вам глупости о гилляках писать не буду, идиотизм заразен - просто постараюсь держаться подальше:)

П.С. Плиз...перестаньте лазить по моей страничке, некомильфо.

9. Luna

Luna Guest

Не, задурить то, чего нет - нереально.
    Блик...постарайся понять - с некоторыми людьми на одном поле..песни петь - себя не уважать. О каких меморандумах ты говоришь? Кто такие МЫ? Три с половиной человека на Острове? ВАС нет, ВЫ - бульбочка, пузырек на луже в дождливый день:) И это оченно карашо, потому что у страны есть будущее без нацистов.

10. Luna

Luna Guest

Неправда.

11. Мілена

Пример такого директора можно?:ireful:

12. Luna

Luna Guest

Да. В личку можно7 Это личное. Только прошу потом честно ответить тут, пример убедителен или нет.

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

я думав що Ви вже звикли до мого стилю написання постів в яких не вистачає ком, а іноді і занадто багато їх, не всі слова пишуться з великої літери які б мали писатись саме з неї і т.п. Я намагаюсь писати швидко не звертаючи особливої уваги на громатику і пр. правила. я намагаюсь в допис вкласти думку, яку вдумливі співрозмовники на всих без виключення форумах розуміють.

На минулих позачергових виборах мера Київа, група молодих, креативних патріотів міста- столиці широко запропонували щось типу флеш-мобу, з коротеньким текстом-прханням до патріотів Київа і небайдужих до долі мсіта молодих, освічених киян. Вона звучала приблизно так : "Брате-(сестра), як що ти патріот міста Київа, ти забов"язаний в день виборів викрасти і сховати паспорт своєї бабусі (дідуся) і врятувати Київ від катастрофи". Це в світлі передвиборчої кампанії пана Черновецького (харківського "генія", невже там тепер всі такі в Харкові?) і роздачі продовольчих наборів пенсіонерам.
    Нажаль цей флеш-моб кияни сприйняли як стьоб і не зрозуміли його глибину і суть, і власне за це і пожинають плоди сьогодні і ще декілька років пожинатимуть, бо у них і самі вибори забрали. А тепер виявляється паспорти треба викрадати і переховувати у 45% населення поки що України. Ви нажаль до цього конгломерату тежє відноситесь.:))

14. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Та ты что, тихо, перестань ;), а то опять орать будИть, про бла-бла-бла :rolleyes:[/OFFTOP] :)

15. Luna

Luna Guest

:)) Я так и знала, что слив будет колоссальный и подобен рыку сливного бачка в коммунальномтуалете)))
    Но - есть одно НО. вы процитировали ответ на пост Спайс, мой ответ. Контекст, Гранд..
    Некрасиво.

16. Mr. Blick

Тобто відмовляєшся підписувати меморандум злагоди, який містить у собі образ ідеальної України ? Ну, як то кажуть, сама відмовилась від простягнутої тобі руки, сама обрала хибний шлях. З цього моменту ти для мне нічим не відрізняєшся від тугриків. Так.

17. Luna

Luna Guest

Милена (англ) - ответила Вам в личку.

18. Luna

Luna Guest

%-)
    Зая, иди в баню))))))

19. Mr. Blick

Тугрик, не заходь клонами!

20. Мілена

Ненавидеть Табачника за его дела на его министерском посту - вполне нормальный "путь" для гражданина Украины.

а де твій аватар? :)