А найхитріше та найвигідніше бути серед них нав'язаним суддею, як у часи маврів на Аппенінах. Ото дійсно БЛЕСК.
Так єто нация украинская придумала старикам говорить "скажите спасибо, что по морде не дали"? Неправда. Блик. Какое там...Это не то, чтобы невыгодно, это сложно. Да и кому нужно судить? И так видно, невооруженным взглядом, убогость разговоров о сверх -нации и алкоголиках и ворах среди потомков россиян.
Театр абсурда...Блик собрался перевоспитывать ветеранов войны, устраивая им мордобития. Впрочем, в инете неопасно, валяй
А я й через окуляри не бачу "разговоров о сверхнации". Може десь пропустив?! І які це "потомки росіян"? Що самі "росіяни" вже зникли? А варто було б на кожному кроці талдичити про недоліки нашої сучасної культури з її спільністю в цьому з росіянами та різними там узбеками та не обмежувати цю критику лиш вказаними вами двома пунктами.
Театр абсурду влаштовує не Блік, а ті "ветерани", які не подолали за 60 років свою совкову зашореність. Ось і мій 91-річний ветеран, який вже з труднощами встає з ліжка, але ще інколи кричить : "Дай мені автомата, я піду комуняк за злодійства розстрілювати". Бліку, навчи хоча би цього ветерана користуватися опорним возиком, якого він вперто ігнорує.
Гранда спросите, о потомках)) Или он стыдливо промолчит...как и о нации ...))) Вон, плюсик поставил и мааалчииит, как рыба об лед))) Возможно. Ветераны - возможно. Блик прав - бить их надо, чтоб мозги на место стали. Это так по-европейски и невиглаством не пахнет. Позорище.
Не прибедняйтесь! Удивительное рядом - Гранд писАл-писАл о нации и потомках, а потом Прокопу, в упор написанного не видящему, поставил плюс))) И не ставьте мне плюсы, пожалуйста. Вы весьма неразборчивы в ..плюсах.
Я зрозумів, що для Вас сама згадка слова "Нація" вже є подразником. При чому в будь якому контексті. Ви би мабуть заборонили це слово для вживання?)
Не перебільшуйте. На першому місці - КУЛЬТУРА РАШЕН. На другому - назва найзлішого часнику. А ви зі своєю "нацією" навряд чи і в призери попадете. Розігнався один в призери!
:o Я извиняюсь, вы соревнуетесь? Подчеркиваю - ни Гранд, ни Прокоп, постоянно повторяющий мантры о культуре , ни слова не сказали против Блику, говорящему о воспитании мордобитием стариков. Если ЭТО - культура юкрейн, то мне такая не нужна. Вы поддакиваете друг-другу, как болванчики, боясь, да-да, месье Гранд, именно БОЯСЬ сказать слово против. Ганьба такому побратимству. Это лизоблюдство и подхалимство.