Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

[OFFTOP]Ні в якому разі.:rose:;):)):ireful:[/OFFTOP]

2. Luna

Luna Guest

Зачем мне это? Все читали, Гранд:) Вы ещё раз это подтвердили, говоря об ИСТИННОСТИ бредятины про склонность к воровству. Огидно.
    Не, ну я -то что...Называйте, как хотите. я и верблюдом буду очень даже ничего))))
    Была б радость чего чекати, так только Вашего высунутого языка, дядьку:))

3. ГРАНД

Тут доречне московсько-совєцьке прислів"я: "Ляж поспи і все пройдьоть":))

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP] :)) Мужики трошечки вампирят, а мы типа ведёмся :rolleyes:;) [/OFFTOP]

5. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Быстренько уберите русскую поговорку..о_О
    как можно? при Блике... нехорошо!:))

6. Luna

Luna Guest

о_О фууу, чему Вы маленьких учите??????? Нет слова ЛЯЖ! :))

Блик, не смотри, не смотри))))

7. ГРАНД

[OFFTOP]От що мені завжди імпонувало в українських жінках, так це те що вони завжди тонко , відчувають ситуацію. ,якимсь невідомим почуттям. Браво!!!:good:[/OFFTOP]

8. Luna

Luna Guest

"Усе буде плехо"))))

9. ГРАНД

[OFFTOP]А коли намагаються лізти в козацьки забавки, то втрачають те відчуття і фуекцію шиї, на якій розташована голова.[/OFFTOP];)

10. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Так то ж, дядьку, на форуми)) А в жизни мы тише воды - ниже травы:p Та то мы так, чужим козакам чубы чуть потрепать за болтовню - и усьо))[/OFFTOP]

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Не нада Ура...!
    Ксенофобами в Україні являються всі Ті малочислені,з різних слоїв і національностей населення,ХТО ущімлює будь-чим,навіть дрібничкою Українство,Українську Націю,Українську Державу...Любий спосіб захисту(!) від іноземного втручання в Справи Українські є Легальним і Необхідним Методом боротьби українців ...інкше це буде називатися і трактуватися як невміння вести боротьбу з Ворогом,колаборанство на користь ворожої сторони з метою позбавлення України Незалежності і зрадництвом Свого Українського Народу...все те,що кримінально наказується за силовий,свідомий шлях до порабощення вільного народу та втратою ним Незалежності і свободи від Будь-Якого іншого Народу,Держави,Нації...
    Якщо Україна надала іншим Націям,Державам право вести себе коректно в процесі Відродження Української державності,то...такого права і можливостей,вона Не Надавала Ніікому по-втручанню в політику і політичні дії.Політика в Україні виключно справа Українців!
    Тут слід зупиняти Тих,хто Це порушує...a займатися дозволеним,яко іноземцям....т.е.бізнесом,туризмом,доброчинністю,вивченням чогось корисного для своєї держави,т.п.
    Бо...бо все інше трактуватиметься,яко зловмисні дії супроти Української держави,яко ксенофобія по відношенні до українців!
    В цім випадку повинні і будуть використовуватися державою Україна,всі Методи Боротьби з Анти-Українським фронтом наступу.
    Хлопи-и-и...та так всюди по-світі.Ніхто з іноземців не вправі втручатися в справи іншої держави!
    І Ви,Ми,Всі ТАКОЖ!

12. Милена

Так вот почему нас в армию не берут. Упс :rolleyes:

13. Добряк

Добряк Well-Known Member

слeдующий бaрбитурaт возьми . И зaгугли слово ксeнофобия....

14. Милена

[

[OFFTOP]Это патамушта кровей понамешано, а ещё молоко материнское :good:, вот и пошло .. кровь с молоком :good:;)[/OFFTOP]

15. ГРАНД

Істина.

16. Милена

17. Добряк

Добряк Well-Known Member

трололо.
    Истинa. Срaвнил укрaинофобию с ксeнофобиeй.... Оооой, одни слюни.
    Нe нaдо тут втирaть о хaлопaх, о укрaинe понaд усe и т.д.

18. Милена

А вот тут, я с тобой не соглашусь ! Каждый человек имеет право , на свою особысту точку зору :) и мы не имеем права его в этом переубеждать . Ну, вот, как бы так :o

19. Luna

Luna Guest

Переубеждать - имеем. Обзывацца нехорошо...

20. Luna

Luna Guest

Все верно. Только как вас, вредителей, остановишь...

а де твій аватар? :)