Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Господа, к теме. Прекращаем обсуждать личности!

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я маю пропозицію перейменувати тему у "Чому свідомі українці зовсім не люблять москалів". Чи якось так. Бо зараз назва не відповідає тому, що тут обговорюється.

3. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

А ты создай такую тему.. с интересом послушаю:))

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це ідея. Я вже думав створити таку. але чомусь впевнений, що її обов"язково перемістять в інший розділ.

5. Добряк

Добряк Well-Known Member

покажи мне хоть одного москаля

6. Luna

Luna Guest

Ваши опусы написаны примерно в том же стиле.
    Нет, это продукт Вашего воинствующего национализма. Ответный ход:sad:

Предупреждение, Гранд. Правилами форума запрещено использование как аргумент профессии оппонента.

7. ГРАНД

Е ні. Тут я не погоджуюсь.о_О

Я мав на увазі матючча які воно без всяких церемоній вживає на форумі. При чому при прямому попустительстві пана Степанича. Хоча я і не проти щоб рідна москвинам брудна, матерна лайка якось каралась. Бо вона є частиною їх культури, а значить і Вашої. але ж правили є правила. І вони вочевидь застосовуються вибірково. А так нехай би собі матерився. Навіть цікаво стає, може щось новеньке почерпну.

А хід у відповідь цілком мною очікуваний, ба навіть бажаний. ;) Його "ходом у відповідь", я ще не мало кровушки вип"ю у тутешніх совєцкіх людей;):)).

8. Luna

Luna Guest

Ну и не погоджуйтесь.
    Это и не обязательно. Достаточно прочесть Ваши посты.
    Я прекрасно поняла, что Вы имели в виду, намекая на мою профессию. Удивительно, не зная ни одного моего ученика, Вы нарисовали себе образ малолетнего матерщинника. Не буду Вас переубеждать, по большому счету, мнение о моих детях человека, их не знающего, меня не интересует.
    Будьте внимательнее, сообщения Северного отмечены Модом ДО Вашего заявления о моих учениках. Слив не засчитан.
    А насчет крови...оно Вам надо? Выкручиваетесь...и где тот старый Гранд...

9. Добряк

Добряк Well-Known Member

да ты что?

"А зла Юнонa - суча дочка"
    таки русской, да.

10. ГРАНД

Це на кшталт...... Півень :" Моя справа прокукурікати, а там хоч і не розсвітай":)) Так?

Вибачте, а кого ж Ви перед форумом малюєте із пана Бліка?;)

Ну не сприймайте все дослівно. :rose:Ви ж знаєте мою пристрасть до образних порівнянь та метафор.:o

Та нехай собі матюкається. Тим більш що я йому багато таких можливостей ще предоставлю.:))

Він на своєму місці. Як той олов"яний солдатик-пенсіонер без однієї ноги.:)):rose:

11. Luna

Luna Guest

Похоже. что да. Очевидно, Вы рассчитываете, что после вас Украины уже не будет. Конец света, потоп. Поэтому сегодня в первую очередь важно бороться за чистоту расы.
    Он сам себе художник.
    Мне безразличны Ваши пристрасти:) Ничего?

Увы...давно его не видно:sad:

12. Милена

Милена Дуже важлива персона

И таки да, добились,тема Сдохла (.... очередная флудилка, с переходом к мордобою .ю

13. ГРАНД

Тільки не приписуйте мені того, що не приписується. ОК?

Ну так і залиште його в спокої зі своїми сюсюканнями наче з дитиною.

Та звичайно ж нічого. Я від цього не страждатиму. Головне щоб і Ви не страждали.

Станьте на стільчик (щоб вище було видно) і подивіться. Он він стоїть. Бачите?:))

14. Luna

Luna Guest

Гранд, вы сами себе все ПРИписали. Когда писали о чистоте расы, о браке, о детях, об обязательном алкоголизме русских и воровитости их же потомков.
    Насчет Блика - сорри. Я бы и с Вами так же, но возраст.

В общем - спасибо вам, все удостоверились, что ксенофобия в Украине проявляется среди некоторых малочисленных граждан. Ура.

15. ГРАНД

Ну про чистоту раси я не писав.Це не правда. Про шлюб та виховання дітей - писав.

То спростуйте аргументовано ці загально відомі явища. я із задоволенням послухаю. може і підкорегую свої думки.

Не переймайтесь моїм віком. Кажіть все що вважаєте за потрібне, я все сприйматиму без зайвих докорів та образ. Як що хочете матюкнутись - теж нічого.:))

Весь світ бардак, всі баби......:)):)):))

16. ГРАНД

То підкиньте свіженького матеріальчику для підживлення.:))

17. Добряк

Добряк Well-Known Member

дa нe имeeт возрaст никaкого отношeния. Ксeнофобия явлeниe глобaльноe.

18. Luna

Luna Guest

И про чистоту писали. Перечитайте себя.
    Аргументированно доказать Вам, что я не верблюд? Зачем?
    Не переймайтесь моим полом.
    Можете писать напрямую, зачем же всех женщин под одну гребенку из-за одной-то?:p

19. Милена

Милена Дуже важлива персона

:))[OFFTOP]Что, аватар сменить ;)[/OFFTOP]

20. ГРАНД

Ну от мені немає чого більше робити як нишпорити по форуму і перечитувати свої ж дописи.:)) Раз вжекинули звинувачення, то і підкріпіть відповідною цитатою. Презумпція невинності, хоч і не обов"язкова у нас з недавніх пір, але все ж таки ми стремимся до цивілізованості....;)
    Ну хоча б тому, щоб самій переконатись в тому що Ви не верблюд.:))

Не дочекаєтесь:p

а де твій аватар? :)