Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Степаныч та золоті слова ,але видать, поки будем бідні толерантності не досягнем

2. Добряк

Добряк Well-Known Member

ну да, ксенофоб.
    национальность для большинства имеет какое-то такое важное значение.... почему - не понимаю:scratch_one-s_head:

3. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

А тебе не нравится твоя польская национальность, хотел бы русским стать?

4. Добряк

Добряк Well-Known Member

нет... родился поляком..
    я же не выбирал национальность. тем более что она не играет практически никакой роли.

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вражає начебто несхвалення Луни, але в одночас воно тк висловлено, що звучить краще ніж за схвалення. Можливо це і є та жіноча солідарність у спілкуванні на будь які теми з чоловіками? ;)
    Хоча думаю ні. Це близькість тих поглядів і позицій, на кшталт " аби не било вайни", ма все інше якось приложиться.
    Про яку цивілізовану полеміку йдеться коли оголтіла українофобія і не меншоголтіла москвофілія панують на просторах України? власне пан В.А. Ющенко цього не побачив, за що і поплатився. Бо українська толерантність та цивілізованість на даному етапі наблизила власне саму Україну до крайньої межі існування і як держави і як національного утворення. Тому чим більше від Вас звучатиме звинувачень та заклинань на нашу з Бліком адресу в нецивілізованості та радикалізмі, тим корисніше для України і українців, принаймні в тому, що ваша стара конячка у вигляді маніпулюванням поняттями як "цивілізованість", "народ", "демократія", "толерантність", "лібералізм" і пр. які Вами ж доведені до стану брудної лайки, не пройдуть як проходили раніше. У нас є мета і ми її досягнем за будь яких умов, попри будь який спротив (з озброєнним включно). Ви цими завиваннями демонструєте, що вже зрозуміли серйозність та силу наших намірів і устремлінь і зрештою будете змушені підкоритись велінню часу і історії.

Помиляєтесь. Ці два дописувача просто є самими активними опонентами і не більше. Решта відмовчується.

Звичайно ж Ви (дорослі) від душі посміялись з того недолугого п"ятикласника, що таким доволі ввічливим способом пояснив свій вчинок. Хоча насправді (Луна може або підтвердити, або заперечити, як фахівець з дитячої психології) сміятись треба було з вас і з того директора, абсолютно несправедливо займаючого цю посаду.
    Дитина в 5-му класі ще невзмозі словами пояснити те що у нього накопичилось в душі, що саме переповнило його чашу терпіння стосовно побитого хлопця. можливо справа була зовсім в іншому, але він боючись висвітлення чогось більш важливого і більш інтимного вирішив сказати саме так. А ваш "директор" як людина випадкова в педагогіці, цим і задовільнився, та ще й запустив в широкі маси батьківського суспільства. Ідіот!!! Тепер той хлопець озлобиться втричі і на свогопротивника і на "директора" що його виставив на посміховисько, і на Вас тупеньких дорослих, остаточно переконавшись, що з Вами відвертої розмови ніколи не вийде.
    З Вас сміятись треба.

Чужа душа потьмки. Я апріорі так не можу вести себе, бо не знаю достеменно чи справді вона і другі опоненти так хорошо живуть в ладу самі з собою і чи насправді вони такі добренькі, як намагаються себе показати. А по ночах їдять християнських малюків. Тому не варто робити категоричних висновків і ставити остаточні діягнози.

Ви ніколи в житті не вчиняли ідіотських вчинків, за які потім було соромно? Якого коліру ідіотизм? Ви себе записали до табору живодерів?:))
    Ми з бліком обрали відстоювання (жорсткого, ба навіть жорстокого) права існування і панування на своїй території української мови та захисту Батьківщини в будь який спосіб. А як що це комусь не подобається, то нехай це робить так як йому заманеться. а потім ми порівняєм згодом хто чого досяг.

І все ж таки вступаєте. Не можете не вступати. Чи не ущербність тому виною?;) А може завдяки їй?

6. ostrov_Norman

Если бы ты гордился своими предками - то играла, а так ты просто в космосе живешь, сам не знаешь для чего...

7. Luna

Luna Guest

Может, и правда в этом дело?
    Бедность и нереализованность...

8. Luna

Luna Guest

Да.
    Инга - ни прибавить, ни отнять. Очень не хочется, чтобы люди, живущие вне Украины, представляли себе её по постам Гранда и Блика. Наверное, я недооцениваю иностранцев, вот и кажется...глупости всякие.

9. Добряк

Добряк Well-Known Member

а разве предки могут относиться только к одной национальности? или ты думаешь что единственная связ с предками - это национальная принадлежность ?

10. ГРАНД

:rolleyes: Ні.

А я не хочу щоб вони (іноземці, що приїжджають в Україну) робили квадратні очі і не закидали про те, що в Україні на вулицях не почули української мови. (як в одесі) А Ви з Вашими дописами лише підтверджували їхні переконання про те що Україна так і залишилась окупованою московщиной колонієй.

Ви занадто залежна від думки ззовні. Тоб то ваш пріоритет "а що скажуть люди" над "Україна понад усе". тому Ви і блукаєте в цих трьох соснах.

11. Добряк

Добряк Well-Known Member

быть не нацистом по твоему плохо?о.О

12. ГРАНД

Хто Ви такий?
    п.с.
    плохо без мила в дупу лізти, і до незнайомих людей тикати.

13. ostrov_Norman

Есть еще такая вещь - самоидентификация.

14. Добряк

Добряк Well-Known Member

нa ты или нa вы - суть дeлa нe мeняeтся.
    А про мыло и дупу... Кудa мнe до вaс. Опытa дупного я тaк понял у вaс - куры нe клюют

15. Добряк

Добряк Well-Known Member

и что?
    Если у людeй нeт ничeго общeго, кромe нaционaльности и они нa этой основe пытaются создaть нeкую общность - это убого, имхо

16. ГРАНД

На цьому вважаю діялог завершеним.
    До побачення.

17. Добряк

Добряк Well-Known Member

грaнд, eсли нрaицa минусовaть - минусуй...) мнe плeвaть.

18. Luna

Luna Guest

К сожалению, да.
    Вы даже очевидное хамство и бестолковость пропускаете мимо глаз. И сами когда-то признавались в этом
    При чем тут думка ззовни, если в своих нацистских рассуждениях Вы затрагиваете огромную часть моих соотечественников, и меня, кстати, тоже.

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

:good:
    Ну слава Греко-Католицькому Богові, що є ті, хто розуміє про що йде мова, наприклад Торро. Але це не дивно - він же українець. :)

20. Luna

Luna Guest

Он - да. А вот ты...не уверена:) Скорее нет. Уж очень рьяно доказываешь свою украинскость, прям вот из кожи вон лезешь , в титульности упражняясь. Не...не похоже.

П.С. Ты католик?

а де твій аватар? :)