Ксенофобия в Украине.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by kertis, Oct 25, 2010.

1. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Вы меня неверно поняли, у меня нет иллюзий как раз в обратном. Русские нам не враги и мы для них, в общем-то, тоже. Но тенденции последних лет настораживают. А вас разве нет? Кто за этим стоит, как вы считаете?

2. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

А это... Пани Луна объясните мне Будь Ласка?

Чем Мицкевич хуже Пушкина?

3. olegp

olegp миється в бані

4. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

а в чём разница ?
    в живом общении , виски с гинессом мешая с моими крымскими друзьями мы говорим о политике и аргументы с контраргументами точь в точь как на форумах,но мы друзья и в троллинге друг друга не виним и не переходим на личности.

5. forester

forester Well-Known Member

тенденции тененциями, они становятся вполне понятны и совершенно не пугают, если к ним попытаться присмотреться.

Да ну сейчас уже накопился определённый багаж обид и с той и с этой стороны, что и виновного не найти.
    Самое правильное, на мой взгляд, понимать это и держать в голове основную идею, что рано или поздно вся эта пена сойдёт.

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я з захопленням перечитав дописи шановних пані та панів про те, скілки крови (різних національностей та народів) в них намішано. Здається чемпіон в цьому похвалився аж 5-ма. Похвально. Дивна суміш.
    але з певною мірою наівности ви, я переконаний, пишаєтесь цим здебільшого тому, що вважаєте начебто від тих часток отримали в спадок лише достоінства від них, і ні в якому разі огидних рис. Ну хіба що саму малость, таких що мило безобідні. Це по дитячому наівно і помилково. Наприклад, чи не кожен із вас прикладався до горілочки під час тривожних переживань та невдач, всіляких бід, а також радощів? При чому всі ці собитія обов"язково повинні бути прилиті як зазвичай кажуть.
    А чи ні у кого не чесались рученята при погляді на погано лежачий гаманець, і впотайки озираючись навколо чи немає по близу когось стороннього і не дай боже власника гаманця? Ась? Думаю хто буде чесним той не стане спростовувати ці речі. От вам і голос певної національної частки у крові. Це частка москвинська. Навмисно не стану перелічувати інші вади від такого спадку. Чи ось наприклад єврейський спадок який виразно проявляється в принципі "кажу одне, думаю друге, а роблю третє". Чи ніхто ніколи в соббі певним часом не відчував суто польської напищености та високомірства, абсолютно необгрунтованого? Бувало ж панове з коктейлем в жилах? Бувало!

Але в той же час мало хто може похвалитись чи то винаходом на кшталт Ейнштейнових, або написаною музикою яка б хоч трохи стояла поряд з Шопеніськой музикой.

Справа в тому, що у кожної нації, яка більш-менш є однорідною і вади і достоінства чітко збалансовані і достойні риси цілком урівноважують негативні.
    А от коли все намішано в невідомих пропорціях, тоді є величезний ризик дисбалансу і отримання від всих цих домішок виключно негативних рис, як пріоритетних над позитивними.

Отож бо.;)

7. Forpost

Forpost Стоїк

єто ж нада до такого дожиться, хорошо хоть нет подключили, а то так и жили б в иллюзии

8. Forpost

Forpost Стоїк

не дождетесь

9. forester

Это вам там в еворопах хорошо, а я, вот ждал, пока мне интернет разрешат подключить. Теперь осталось дождаться, когда те двое в штатском за спиной покурить или чай попить захотят... А этот, читающий что я пишу, так вообще попался такой скурпулёзный и ответственный: не курит, не ест, не спит ходит за мной тенью...

10. forester

Почему? Вам доставляет удовольствие её поднимать?

11. Balaganoff

Приоткройте занавес, к чему надо присмотреться.

Ладно, мы хреновые, то оранжевые революции устраиваем, то оружие грузинам продаем, а то в НАТО стремимся.
    А Батька чем вам насолил, что так некрасиво его размазывают. Он же к вам со всей душой, даже объединиться хотел. Почему ваша страна планомерно рассирается с ближайшими соседями?
    Насчет "само рассосется" я бы не спешил. В интернете, по крайней мере, ничего не поменялось. Те же личности, под теми же никами планомерно продолжают постить гадости.
    Ящик Пандоры открывается легко.

12. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

[OFFTOP]как то рефлекторно, по Павловски звучит.
    Я не очень верю в "воспитанную, привитую, культивированную, заслуженную любовь".
    Она или есть, или нет.
    Хотя и согласен, что это процесс. Но ведь это ВНУТРЕННИЙ процесс, от души, через принятие.
    Я тАк думаю.[/OFFTOP]

13. STK

STK Дуже важлива персона

Більше, як всій іншій світовій літературі разом взятій?

14. ГРАНД

"Мене обманювать не нада, я сам обманюваться рад" Цеприблизно так звучить. Так само як і Ви вважали переважна більшість грузинів в Грузії.
    Вас же навіть події з Тузлою нічому не навчили. Чи може Вам відомі акції протесту серед водіїв та бульдозеристів, яких змусили насипати дамбу до Тузли з боку московських територій? Ні, не відомі?

За цим стоїть пам"ять. У кожного своя. У москвинів пам"ять про всеохоплююче панування на всій території совка і пекуча ностальгія по тих часах та величі. У нас пам"ять про інші речі пов"язані з московщиной. Все природньо.

15. Ворчун

а по сути?

16. Balaganoff

Гранд, мы же не об Кремле&опричниках говорим, а о народе. Безусловно, пропаганда делает свое дело, но далеко не все русские быдло. Вам напомнить Владик и приморских партизан?
    Что касаемо бульдозеристов, то, быть может, то были таджики "моя копай, твоя не понимай" или даже наши, украинские гастарбайтеры. Хто его знаить.

17. Ворчун

у мну склероз.
    ПросвЯтите миня.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То він же ПОЛЯК для неї!
    Хай пограються ненадовго в повернення імперії.

19. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

:)):)):))
    Какой же вы недалекий, Гранд))

у Шопена отец был француз, а мать - полячка;)
    позорище вы Гранд:rolleyes:

20. ГРАНД

Так, я не далекий...... від істини. Ба навіть більше, приземлений. Але ж погодьтесь, що москвинського в Шопені нічого не вбачається. А тим більш татарського, чи ще якогось азійського. Чи може Ви такий парящий на крилах і такий далекий щось угледіли в Шопені від африканських націй?:))

а де твій аватар? :)