Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я приймав участь в прогнозуванні долі Союзу в 1987 році (дивись газ Правда за 14.03.88року). Спецкор цієї газети реготав з моїх прогнозів розвалу Союзу, а десь 1994 році дзвонив, вибачався.
    Це страшно, коли й відносно молоде покоління виховали на міфах про якусь величність цієї сурогатної культури. Мілєна, ви разом зі мною є представниками малоцивілізованіих задвірків Європи. Доки ви не встановите факт цієї хвороби, ніколи не знайдете ліки для видужування.

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

Да не спорю я ни с кем, не собираюсь и не собиралась ни кого лечить :o, одного понять не могу, как люди, выходцы из одной эпохи .. могут так ненавидеть друг друга, только из-за того, что .. якобы - говорят они на разных языках :scratch_one-s_head:

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Політична культура базується на пласті інших частин культури (громадянської, міжнаціональної та інших), тому їх не можна роз'єднувати.
    Культура Росії базується не на письменниках, а на :
    - работа - не волк;
    - наглость - второе счастье;
    - не ворует только ленивый?
    - ціна людського життя - "бабы еще нарожают";
    - і т.д.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ми з моїм другом-мордвином Конкіним дуже ладимо. З покійним Н.Амосовим радо спілкувалися. Дружив я з достойними русскоязичними - уральцем-полковником Дьяковим та киянином ген. Вайсбурдом. Отаке то воно "якоби".

5. Милена

Ладно, всё это придумали русские, в таком случае приведите примеры противоположного, умного от украинцев . Не по той же схеме мы живём ? :o

6. Милена

:rose: могу Вам только позавидовать белой завистью :good: Не каждому такое счастье выпадает ! [OFFTOP]Без обид, Вы с ними на каком языке общались ?[/OFFTOP]

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Навіщо протилежне? Таке ж ганебне з нашої культури:
    - моя хата скраю;
    - земля нас прогодує;
    ...
    До речі, оце останнє-паразитичне і допоможе нам вимерти.
    А по якій же? Я тут до оскомини багатьом триндю про пагубність нашої культури "рашен". Українці та "русские" дуже різні по ментальності, а по культурі - за 300 років опинилися в спільному болоті. Тому навіть галичанам за 60 років приліпилися вказані вище ознаки нашої спільної культури.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З Кольою Конкіним тільки на українській по його проханню (вчив з інституту для завоювання серця українки Валі). Зараз він один з українських націоналістів м.Харкова. З Амосовим зустрічався лише два рази - не пам'ятаю. А зі своїми офіцерами-сослуживцями по різному. Правда Вайсбурд любив, коли я переходив на українську, бо він відновлювався в киянстві після митарств по Союзу з 1939 року.

9. Милена

Угу , это очень суперски, вот только у меня к Вам, будет одна огромнейшая просьба :), Вы, когда меня цитируете, не приписывайте мне чужие цитаты и высказывания , я так не вы ...сказываюсь ;)

10. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

а цитаток то мы и не разгядели...
    балаболка ты, Блик.. пустобрех.

тебе ли с Слоном возиться?
    Смотри, уж ты хрипишь, а он себе идет
    Вперед
    И лаю твоего совсем не примечает
    (с) ;)

11. НаСекундуЗагляну

%-)
    Не верю я тебе, дорогая..;)

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не, Блик, Вы таки феномЕн. Ну не нравится Вам Пушкин, но зачем же фамилию коверкать? Низко это.
    Ви не в курсі, що серед представників цієї "сурогатної культури" досить багато українців?

13. kertis

kertis миється в бані

Правильно, по украински пишется Сашко Гарматний.

А вообще прикольный чел был, писал пошлые стишки и евреек любил.

Христос воскрес, моя Реввека,
    Сегодня следуя душой,
    Закону Бога-человека,
    С тобой целуюсь ангел мой.
    А завтра вере Моисея
    За поцелуй я не робея
    Готов, еврейка, приступить,-
    И даже то тебе вручить,
    Чем можно верного еврея
    От провославных отличить.

14. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Не подобається мені кефір на ніч пити, а хто такий Пушкін, та як там він пишеться, за сто років повинна не знати більшість українців. Як не знає більшість поляків, чи німців.

15. Степаныч

:))Ну это да! Водяной- Річковий, и т.д.
    Да. Дурні не знатимуть.

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Весь світ дурні ?
    А, я зрозуміл, слідкуйте уважно за думкою заруського орка - дурні будуть українці, якщо не знатимуть російську культуру, як свою власну! :))

17. Степаныч

Чому увесь світ? Світ Пушкіна знає. ДУрні не знають. А культуру потрібно знати - нашу, російську, англійську, ... Проте Ви можете і не знати. Навіщо воно Вам? З Вашими "зрозуміЛ", "Весь"...

18. НаСекундуЗагляну

В культурном обществе принято говорить "пойнЯв"!:))

19. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Пушкин для России имеет огромное значение, ибо по факту является основоположником литературного русского языка. В те времена участь русского была гораздо хуже участи украинского сейчас.
    А для мира Пушкин - всего лишь малоизвестный русский поэт, которого изучают лишь узкие специалисты.

20. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Во всём мире имя Пушкина, Достоевского, Толстого знают, но естественр не все пример блик со своим Пушкєн, они же не пикемоны.

а де твій аватар? :)