Кровяний тиск

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 10 бер 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Кровяний тиск

Негайно в аптеку: "Екстракт Елеутерококку". Без рецепту. Десь 5 грн. За 30 хв до їжі, 25-30 крапель розвести у воді. Запах спирту майже не чути.:). Як рукою зніме, але повільно, не через годину. Можливо це виснаження, фізичне, або моральне, яке теж не 1 годину тривало.

• Подобається Подобається x 3
  2. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Часником:ninja: , оселедцем, кислою капустою... Соленим.А про алкоголь взагалі забудьте ( добре, що ви його не переносите, бо він ще гірше робить). В мене також пониженій тиск, але при цьому відчуваю себе добре. От тільки спати хочеться завжди.Халепа якась.:no:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

то зара час такий - медвідь засинає....

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Оффтоп
    Ой Миху, може ведмідь таки і засинає, а от медведь-шатун московський і сам не спить і нам не дасть.:D Газ взимку перекриває, або ще якийсь тиск замишляє, аби нам кров псувати...;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шатун...

• Подобається Подобається x 1
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Еге ж, в дупу поранений.:)

7. Tequila

Tequila Well-Known Member

;) Привіт всім!
    Обстеження лікарів в котрий вже раз показали що я абсолютно здорова! Мене назвали "аномалія"! Треба нік собі поміняти!:radist: :radist:
    Завтра заберу результати аналізів на гормони (хоча по секрету скажу, що я дуже відчуваю, що в мене з ними все гаразд ;) ), здала їх на прохання лікаря, який мене направляв на всі ті обстеження і, що б не було, хоче докопатись до істини! А, і ще попереду консультація з психотерапевтом! (Ми перевіряєм всі практично можливі варіанти).
    А мені від болю голови, пониженого тиску найшвидше допомагає коньячок! Хоча настойка елеутерококу теж супермега!

8. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

пила я його колись, ще до замужества... смію нагадати, що його відносять до імуностимуляторів, тому зловживати і пити постійно ніззя....

Пам"ятаю я ним натішитися не могла, розхвалювала знайомій які супер-каплі, що від них стільки бодрості... літаєш як на крилах. Поміряли тиск заради цікавості (бо ж коли тебе голова не болить нащо міряти))) - 75/50 ...
    Потім була вагітність і тиск піднявся до 100/60 - ідеальне самопочуття, а після 2 вагітності знов 80/60... е-ех, видать треба третє..

• Подобається Подобається x 4
  9. галичанка

галичанка New Member

Співчуваю вам. Але ви не одні! Нас багато - і нас не подолати!:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б з кавярні не виходив...

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

мені жінка весь час каже що для підтримання сердечно судинної системи в добрій формі найкраще це секс 6-7 раз в тиждень(мінімум)

12. Tequila

І все ж таки не знаю, як правильно поступити... По тих аналізах, що були зроблені, я нібито й здорова. І все таки... Якби не було причини то мій тиск би не падав два рази до 40/0?

Я себе сильно цим гружу, бо не знаю як правильно поступити: чи шукати далі причину чи просто вести здоровий спосіб життя і не забивати собі цим голову?... :sad:

13. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ги...Лікарі то люблять:D Мені також якось діагноз поставили "гарячка невідомого походження":scare:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

файна у Вас жінка

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

вона мені те саме каже

16. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

я б шукала причину... бо якщо то станеться не вдома і нікого поряд не буде??? а якщо десь на відпочинку в горах? не їздити чи лікаря возити з собою?

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а ви сумлівались?

18. Forpost

Forpost Стоїк

невірно акцентуєте ....файний інструмент.Але що в полі з ним робити, як він за час відгулів настроїться на робочий лад

19. сотник

сотник Well-Known Member

"Я себе сильно цим гружу".
    К сожалению, у всех так. "Грузим" себя.
    Устами первого, сказавшего: "все болезни от нервов", говорила "Истина".
    Все надо сделать, чтобы снять с себя этот "груз". Для этого существует "отвлекающая терапия".
    Всем нашим организмом "командует" мозг. Но он не идеален. Не секрет, что в силу разных случайных причин- факторов "делает" ошибки.
    "Ошибка" им же и "фиксируется" в силу того, что человек паникует - создает новый, более сильный очаг возбуждения. Этим ослабляет нервную систему, дезориентирует ее. И нужно помочь самой себе.

Я не врач. Пишу, как понимаю проблему. Неоднократно убеждался в правоте вышеизложенного на примерах выздоровления родственников..., которые меня в свое время буквально "сразили".
    А причину надо искать и найти.
    Помните девиз: бороться и искать, найти и не сдаваться!:y:

Выздоровления Вам.
    С уважением.

20. Tequila

Розказую продовження моєї історії. Результати аналізів на гормони показали деякі відхилення від норми, в тому числі підвищений пролактин. На що лікар висловив майже 100% впевненість на те що у мене пухлина гіпофізу. З цим діагнозом я мусіла прожити один день, чекаючи підтвердження. Наступного дня після рентгену головного мозку (як на мене застарілий метод діагностики насьогодні), звичайно, діагноз не підтвердився, після чого мені були призначені гормональні препарати (які я звичайно не вживаю!). Досі діагноз і можливе лікування (якшо воно взагалі потрібне) залишається нез"ясованим. А я зробила висновок, що з теперішнім рівнем медицини (я говорю лише про тих лікарів з якими мені довелось зіткнутись) краще я сама буду старатись відчувати що потрібно моєму організму, бо всі обстеження і консультації, виявились на мій погляд малоефективними...

а де твій аватар? :)