Відповідь: Кровяний тиск Глід допомагає не тоді і пити його треба 2 роки. Тут причиною у Вас скоріше всього були нирки.
Відповідь: Кровяний тиск Гіпотоніки живуть набагато довше гіпертоніків згідно статистики. В гіпотоніків в старості, через недостатнє кровопостачання головного мозку можливі але не обв"язкові проблеми з пам"яттю.
Відповідь: Кровяний тиск З однієї сторони воно так але крім цього фізіологічні процеси вносять свої корективи. Жінки фактично і набагато більше відвідують церкву. Одна із основних причин розвитку запальних процесів і злоякісних онкологічних захворювань по гінекології - це нечистоплотність чоловіків. Власне чоловічі нечистоти якраз найбільше являються причиною. Гігієна - питання помер - 1. Крім цього непрязнь жінок до чоловічої статі та не регулярне статеве життя веде до розвитку доброякісних пухлин і новоутворень. Часте статеве збудження, яке не закінчується повноцінним статевим актом веде до кистозу або полікистозу. Чоловіча неприязнь до жінок може бути однією з причин розвитку простатиту, чи аденоми простати.
Відповідь: Кровяний тиск Боронь Боже - це реальність без рожевих окулярів. Власне, як би в мене була неприязнь, я б мовчав і тішився людській біді. А щоб можна було оминути цю біду, я думаю, варто врахувати де що... . Інтим - це не тільки секс - це відповідальність за партнера. І засоси на грудях - це не символ кохання, а символ можливої печалі... .
Відповідь: Кровяний тиск Консультанте, Ви, бачу, такі компетентні в цьому. Скажіть, а чому так зараз часто жінки хворіють на рак грудей?
Відповідь: Кровяний тиск Ті, що написано вище, є одними з основних причин але не основними. Маючи друзів серед лікарів, священників, вчителів, і т д.,отримую багато цікавої інформації. Крім цього читаю та аналізую. Орієнтуюсь в фізіології та патфізіології. Тому, пані Оля, можливо і не потрібно говорити з іронією, що я такий компетентний в цьому питанні. Просто знаю реальні факти і наслідки, а не кажу що-небудь "від фонаря". Я написав те, що в інтернеті можливо Ви і не найдете. А інші причини в інтернеті інформації більш ніж достатньо. Прошу: У жінок молодше 25 років рак молочної залози практично не зустрічається. Низький ризик мають жінки, що перенесли видалення яєчників до 30 років. До групи підвищеного ризику відносяться жінки зі спадкоємною і сімейною схильністю, у яких хворіли матері чи сестри. При двосторонній пухлині ризик у найближчих родичок зростає в дев'ять разів. Частіше занедужують жінки що неродили, що переривали вагітність чи мали першу вагітність після 35 років. У самотніх жінок захворюваність у два рази вище, ніж у заміжніх. Мастопатія, фіброаденома й інші захворювання молочних залоз з посиленим ростом кліток підвищують ризик у 1,5-3,5 рази. До факторів ризику відносяться також ранній початок місячних і пізня менопауза, цукровий діабет, гіпертонічна хвороба й ожиріння, систематичне паління і вживання алкоголю. http://www.womenhealth.dsmu.edu.ua/infoline/rak3.htm
Відповідь: Кровяний тиск Ви що? :eek: Я на повному серйозі говорила! Без усякої іронії! ?Навпаки, думала, що Ви лікар.:no:
Відповідь: Кровяний тиск Тоді вибачте ! Чому я писав про так звані "засоси" на грудях. Тому, що ділянка грудей має дуже розвинену кровоносну і лімфатичну капілярну сітку. І будь-яке фізичне травмування стінки цих капілярів може призвести до порушення структури на клітинному рівні. Тоді наслідком буває переродження клітини з переходом в новоутворення чи пухлину. Будь-яка доброякісна пухлина, при сприятливих умовах може перейти в злоякісну форму. В нас на форумі багато молоді, хай думають, перш ніж щось робити, якщо до того часу ще не задумувались... . Це таке - інформація для роздумів. Для того і форум. Життя - це звичайно прекрасна річ але не треба все робити куда будь і на скору руку... .
Відповідь: Кровяний тиск Моя бабця померла від раку грудей у 62 роки. Штурхнулася до кінчика дверей братури. Через рік на тому місці утворилася гулька. А потім було пізно. Прооперували, грудь не відрізали, але метастази вже пішли і пішли... Я думаю, якби вона тоді розтерла чимось ту ділянку( меновазином ,до прикладу), то цього би не було.
Відповідь: Кровяний тиск В такому випадку зразу після удару прикладається холод, щоб зменшити проникливість капілярів. Тому що від охолодження, як і всі фізичні тіла, вони звужуються. Саме холод на першому етапі і запобігне гематомі. Приблизно через три дні вже можна застосовувати зігріваючі компреси, мазі та масаж. У виборі подальшого методу лікування краще консультуватись з фахівцем, щоб не ускладнити ситуацію. Навіть накладаючи холод, не потрібно зловживати, щоб не спровокувати запалення молочної залози \мастит\.
Відповідь: Кровяний тиск Нирки в мене були в нормі. В лікарні (в роддомі, де я лежала місяць до родів) робили УЗІ, яке показало, що нирки в мене цілком здорові. І по аналізах (які я здавала кожні 2 дні) теж було видно, що все з нирками гаразд. Додано через 7 хвилин Причину такої гіпертензії не визначив мені ні один лікар. І терапевт в роддомі нічим не допомогла. Хоч призначала мені ліки (які, до речі, вагітним не можна приймати), та все одно без толку. Всі лікарі казали, що все, мол, тепер я до кінця життя гіпертонік і після родів треба буде деякий час стояти на обліку в терапевта. (До вагітності в мене тиск був 120/80). І що... Після родів тиск ще більше опустився 120/80, 100/75 ) Я багато про таке читала. Деякі лікарі так і говорять, що причини ніхто назвати не може і, як правило, потім все повертається "на круги своя". Але наші лікарі такого мені не казали, тільки давали чуть не кілограмами всякі таблетки пити. Я на лікарів не "наїжджаю". Навпаки, вдячна їм за їх працю.
Відповідь: Кровяний тиск Бачите... чим добрий глід? Тим, що він відновлює систему стабілізації тиску, він діє на серце. У Вас тиск був такий, бо була обєктивна причина, як правило у вагітних нирки отримують навантаження, від чого й тиск. Ну й УЗД могло показати одне, а лікарі побачити - інше, такі речі можливі. О, доречі, питання, чи УЗД покаже, чи нирки є причиною тиску - от питання. Переконаний, що ні. Потрібні аналізи. Ну але лікарі різні бувають і їх "обізнаність" інколи шокує.
Відповідь: Кровяний тиск Звісно що ні. УЗД - додатковий і дуже суб"єктивний метод дослідження. Ви ж самі пишете: Точніше - потрібне обстеження, у тому числі і аналізи. Такі розумні?:radist:
Відповідь: Кровяний тиск А хіба я про аналізи не написала? Аналізи я здавала кожні 2 дні. Це лікар строго контролював, оскільки це мало велике значення. І лікар в мене хороший був Аналізи були точні. Нирки були в нормі. Тиск був і без набряків (набряки якраз свідчать про білок). Додано через 9 хвилин Забула сказати... Ще до того, як лягла в лікарню перед родами, мене терапевт направляла на обстеження. Скільки кардіограм і ще чогось (я й не пам.ятаю зараз вже назви тих всіх процедур). Їх мені і в роддомі робили, коли тиск за 200 зашкалював. Все показувало, що серце, нирки в нормі. Додано через 15 хвилин І вагу контролювали, і вправи спец. робила (зменшують навантаження на нирки)... Спочатку одна лікарка казала пити як можна менше рідини, пити глід і буряк їсти. А тиск все збільшувався. Потім інші лікарі (і читала те саме я сама) казали, що якраз рідину (питну негазовану воду) не треба обмежувати. Пояснили навіть чому. Я не прискіпуюсь ні до чиїх постів Просто я так зрозуміла, що інколи все дуже індивідуально і може не допомогти те, що комусь іншому допомагало. Найкраще порадитись з толковим лікарем.
Відповідь: Кровяний тиск просто досвід... чисто з життя.... дивна лікарка. менше пють рідину тоді, коли якраз нирки є причиною, вони ж виділяють сечу від крові і якщо не справляються, підіймається тиск. Глід у Вашому випадку пити все одно, що кота гладити... ну то зовсім не то.... Буряк прочищає судини... Підвищення Вашого тиску було очевидно Вашим переродовим станом. Я б блокаторами регулював тиск, якщо вони не шкодять у такому стані. Що до нирок, то Вас мали б направити в медінститут. Там є такий спец кабінет для дослідження нирок. У вену вводять речовину, похожу на синьку і сканують нирки і тоді можна зробити висновок про роботу нирок, а так..... УЗД, навіть аналіз крові, сечі нічого конкретного не скаже. Хотілось би знати як досліджували Ваші нирки... Треба памятати одну річ. Тиск - то не хвороба. Тиск - це результат тої ситуації, яка сталася в нашому організмі, то є вихід організму з ситуації, яка сталася. Доречі, просто до слова. У мене на роботі працював чоловік. Знаєте який у нього тиск був нормальний і при якому тиску він себе почував ідеально? 260х180!!! Лікарі падали в шок, а йому хоч би шо... Туму Ви добре кажете - все індевідуально.
Відповідь: Кровяний тиск Ученые создали лекарство, моментально останавливающее кровь Турецкие ученые впервые в мире создали лекарство, которое в течение нескольких минут останавливает любое кровотечение. Препарат, который станет незаменимым средством для лечения гемофилии, также стал первым местным лекарством, получившим лицензию Минздрава Турции. "Созданный нами препарат полностью перевернул наши знания о механизме прекращения кровотечения. Он останавливает любое кровотечение в течение нескольких минут. Применением лекарства мы ставим цель снизить смертность в мире от потери крови", - сказал профессор университета Хаджеттепе Ибрагим Хазнедароглу, где был создан и успешно прошел клинические испытания препарат. Уникальное лекарство создано на основе смеси различных растений: крапивы, солодки, тимьяна, виноградной лозы. Оно, как сообщается, может применяться для лечения других серьезных недугов, в частности сахарного диабета. Рецепт приготовления средства против гемофилии турецкие медики разработали на основе старинной формулы. Подробно о своем открытии они намерены рассказать в британском медицинском журнале International British Journal. http://www.mignews.com.ua/articles/276933.html
Відповідь: Кровяний тиск В дыагностичний направляли, там ы досліджували. Але в вену нічого не вводили, може просто не можна в такому стані.Щось типу кардіограми робили - я поняття не маю вже як воно все називається. Процедур було багато. А для лікарів деколи головне "що книжка пише" Видно тоді щось не так було і від того був в мене тиск високий.