Відповідь: Кровяний тиск Вірний шлях до здоров’я - рецепти пращурів http://ua.korrespondent.net/main/82097/
Відповідь: Кровяний тиск Від гіпотонії помагає настойка жень-шеню. В аптеці є. А відносно гіпертонії застосувати універсальний рецепт не реально. Через те, що є різні причини розвитку гіпертонії. Серед них: захворювання нервової системи, судинноЇ та серцево-судинної, нирок, головного мозку і т.д.. Більшість людей на жаль проводять тільки симптоматичне лікування, тобто "збивають тиск". Звичайно він дієвий, тим більше під час гіпертонічного кризису але це тимчасова користь, тому що причина, яка викликала гіпертонію, в більшості випадків залишається, набираючи все більших темпів. Тому бажано все-таки виявити причину. Правильний діагноз - запорука успіху. Особисто я рекомендую Вам в першу чергу обмежити солене і солодке. Два рази на тиждень за годину до сну приймати теплу або гарячу \ якщо серце в нормі\ ванну з хвойним екстрактом і перед вечером 18 20 легкий біг підтюпцем 15 - 30 хв. і 5-10 хв. легкі, без навантаження загальнорозвиваючі вправи. Якщо комусь важко, то на перших порах біг можна замінити прискореною ходьбою з правильним диханням протягом цього ж часу. Боронь Боже "сердечникам" і "гіпертонікам" бігати зранку ! Від ранкових навантажень кількість тромбіну і протромбіну в крові зростає, значить схильність крові до звертання збільшується, кров "гусне" , йде додаткова нагрузка на серце і судини. Перед вечером максимально працює переферична капілярна кровоносна сітка. Якщо Ви дасте помірковану нагрузку, тобто ходьба або біг, побачите, що покаже тонометр... . В кого підвищений діастолічний тиск \ серцевий\ медикаментозне лікування малоефективне. На сайті Московського кардіологічного центру прочитав, що просто необхідно в свій раціон включити банани, рибу та картоплю в мундирах. На власному досвіді переконався, що дієво. Через 3-4 дні все прийшло до норми. Згідно медичних статистичних даних, в тих людей, які взагалі не вживають алкоголю, ризик захворіти на інфаркт або інсульт на 40 відсотків більший ніж в тих, що вживають в поміркованих дозах.
Відповідь: Кровяний тиск Пане Мих, а бур"як (тертий) який треба вживати - сирий чи варений? В мене ніби частіше буває підвищений тиск, особливо після перевтоми, але часнику споживати взагалі не можу. Якщо я навіть ввечері салат з часником з"їм, то болітиме голова півночі і не засну ніяк.
Відповідь: Кровяний тиск Буряк треба вживати сирий, потертий на дрібній терці(але не як картопля..., хоча..). Між іншим сирий червоний буряк дуже смачний, як на мене, мені він більше сподобався, ніж терта морква. Такі способи (народні) є дієві, але не радикальні, їх треба вживати регулярно, довго і часто. У кожної людини є система регуляції тиску і це є комплексне питання. Якщо система регуляції дає збій, то вона вже зіпсута і її треба ремонтувати. Таблетками можна корегувати тиск, але вони, як правило, лише допомагають тоді, коли їх постійно вживати. Закінчив вживати і тиск у розрегульованій системі починає гуляти. Сьогодні практично офіційно медицина не виліковує розрегульований тиск. Я недавно розмовляв з одним досвідченим лікарем, він сказав, що є один спосіб, який він випробував на 5-ти пацієнтах. Отже, якщо 2 роки вживати по 20 капель настоянки глоду тричі в день, то система регуляції тиску відновлюється. Є 5 прикладів. Я вже 1,5 року вживаю глід, але не тричі, а двічі на день, тому мені треба не 2 роки, хоча б 3 роки(я так думаю). Ви запитаєте, чи тиск у мене покращився, то скажу - ні, але є якісні зміни у хорошу сторону в роботі серця і лікар запевнив, що все йде згідно плану.
Відповідь: Кровяний тиск Что такое глид - не знаю! НО перед Вашим упорством преклоняюсь! Молодец Вы, Мих! Здоровья Вам! Не спешите на цвинтарь!
Відповідь: Кровяний тиск Так, то є бояришнік, але є одна умова: не пропускати! Пропустив - все на смарку, тре починати все з самого початку. Воно діє за принципом "китайської каплі".
Відповідь: Кровяний тиск Дякую, полковнику! Вам також здоровя, воно Вам потрібне, бо Ви ж молодий тато, нє?
Відповідь: Кровяний тиск А не зажирно їм в їхній задрипаній Буймеровці на Сумщині дерти зі сім"ї з 3-х чоловік більше ніж 500 дол за ніч з одним сніданком? :8: От вже, дійсно, що найбільші здирщики - то наші! І які ж там вже "мєропріятія" в таку пору є? http://www.buymerovka.com.ua/ Фі! Та я за менші гроші з більшим задоволенням візьму путівку на круїз Королівської Принцеси на Кариби і діти будуть мати задоволення на пару років. А там - їж до не схочу, розваг не менше. http://cruises.affordabletours.com/search/itsd/?id=411671125
Відповідь: Кровяний тиск Кажуть допомагає журавлина 2 стакана размятой с 3 ст. л. сахара клюквы рекомендуется съедать ежедневно за 1 прием за час до еды при гипертонии. Можно пропустить клюкву через мясорубку, смешать с медом в равных пропорциях и принимать по 1 ст. л. 3 раза в день за 15—20 минут до еды при гипертонии. Хороший эффект при лечении гипертонии дает сок клюквы с сахаром (1:1). Принимать по 1 ст. л. 3 раза в день после еды. 2 стакана размятой клюквы вскипятить с 1 стаканом воды и 0,5 стакана сахара, процедить. Пить вместо чая при гипертонии.
Відповідь: Кровяний тиск В мене в другій половині вагітності тиск був в середньому 160/100, двічі зростав до 200/110. І ніяка настоянка глоду не допопомагала. Та й ліки не допомагали.