Кровяний тиск

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 10 бер 2007.

1. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Відповідь: Кровяний тиск

Так спати потрібно до того :)
    Саме після перевтоми той тиск і піднімається...
    А в мене зазвичай дещо знижений тиск. Проте взимку, коли збігається втома і те що, буває, тривалий час працюєш у холодному приміщенні (перемерзаєш) - щось стається із судинами, тиск піднімається на якийсь десяток одиниць, але голова розколюється до нудоти і відчуття "кризу" аналогічне затятим гіпертонікам.. Раунатину достатньо тоді. Та, знову ж таки, відігрітися та відіспатися. :)
    А батьки приймають "тенорік" коли зашкалює.

2. Forpost

Forpost Стоїк

я якраз хотів сказати що поняття кризу для кожної людини індивідуальне і вимірючи тонометром періодично тиск, ви будете знати коли він наступить

3. Forpost

Forpost Стоїк

а він наступить обовязково....

4. Forpost

Forpost Стоїк

Може зачепимо туть питання ,так званого бета- холестерину в крові ,який спричиняє деколи кризові стани, тіко не скотіться до банальних бабських і Г"американських дієт будь ласка

5. zet

zet Дуже важлива персона

Шрек, тож по русски.. А на суржике.. :)

6. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Банальний часник не влаштує? :)
    Тільки не просто як смачну приправу вживати, хоч і це потрібно, а щодня увечері один або два зубчики, перед сном, наскільки я знаю.
    Ось тільки не впевнена чи їх цілими треба ковтати, чи запивати там чим..

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А зле, що з перервами, зле...

8. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Хоч і грубувато каже народна мудрість, але слушно: "Як не дочує, то добреше". Це про мене. :) :)

Розпитала батька, то виявилося, що комплексне лікування призначив йому лікар кардіолог, і приймав він ліки та краплі глоду саме у таких дозах і стільки часу, скільки рекомендував лікар. Після того курсу лікування "самолікуванням" він біьше не займався (принаймні до наступного разу, коли мама сподвигне його знову піти до лікаря :) ).

Тож, якщо лікарі знають і рекомендують ці краплі, то не зайвим буде отримати якусь консультацію стосовно дози і тривалості прийому, адже ми теж не можемо знати побічних ефектів від тривалого прийому чи там ще якихось особливостей, а лікар може розповісти.
    А приймати потім чи ні - то вже наше рішення.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Глід, як сказав мій знайомий кардіолог, тре пити 3 роки тричі в день по 20-30 капель і не пропускати. Пропустив - все з самого початку. Тоді гіпертонія, яка вважається невиліковною, просто перейде. В нього є 5 чоловік, які повність вилікувалися від високого тиску і зараз нічого не приймають.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, знайшов ще один спосіб стабілізації тиску. Випробую - розповім. Дуже цікаво.

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

а зелений чай знижує тиск??

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

навряд. Навіть якщо його курити....

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

я дуже сумніваюся, напевно навпаки.

14. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

ні... нормалізує... тобто коли ви гіпотонік - будете пити з надією на підвищення, а коли гіпертонік - то навпаки:) Але він безепечніший, ніж чорний...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

чорний чай..... кофеїну в ньому не на багато менше, ніж в каві... чорний чай, а особливо великої концетрації - не на для гіпертоніків...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Баремо 50 грам води. Додаємо 3 краплини перкисню водню і випиваємо.
    Збільшуємо кількість перекисню водню по 2-3 краплі щодня, дійшовши до 10-12 крапель. П"ємо щодня днів двадцять.

17. Forpost

Forpost Стоїк

Удар по гипертонии

Стр. 1 http://www.rusrek.com/cgi-bin/news.pl?MODE=GET_NEWS&ID=387481&PAGE=0&CAT_NAME=Медицина

Десятки миллионов людей по всему миру вынуждены каждый день принимать лекарства, для того чтобы держать в узде гипертонию. А если вдруг забыл принять нужную таблетку? Дело вполне может закончиться инсультом.

Ученые из швейцарской компании Cytos Biotech-nology уверены, что им удастся обуздать опасное заболевание, причем уже в самое ближайшее время. В лабораториях Cytos Biotechnology разработан препарат CYT006-AngQb, обладающий уникальными свойствами. Он заставляет организм человека вырабатывать антитела, подавляющие действие белка ангиотензина, ответственного за сужение сосудов и, как следствие, повышение давления. Удивительнее всего то, что вводить больным CYT006-AngQb надо будет всего один раз в шесть месяцев, так как эффект от лекарства растянут во времени.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре горівкою запивати, щоб з рота не несло.

19. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

А гіпотоніки є ?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто то, гіпотоніки??

а де твій аватар? :)