Відповідь: Кровяний тиск Так спати потрібно до того Саме після перевтоми той тиск і піднімається... А в мене зазвичай дещо знижений тиск. Проте взимку, коли збігається втома і те що, буває, тривалий час працюєш у холодному приміщенні (перемерзаєш) - щось стається із судинами, тиск піднімається на якийсь десяток одиниць, але голова розколюється до нудоти і відчуття "кризу" аналогічне затятим гіпертонікам.. Раунатину достатньо тоді. Та, знову ж таки, відігрітися та відіспатися. А батьки приймають "тенорік" коли зашкалює.
Відповідь: Кровяний тиск я якраз хотів сказати що поняття кризу для кожної людини індивідуальне і вимірючи тонометром періодично тиск, ви будете знати коли він наступить
Відповідь: Кровяний тиск Може зачепимо туть питання ,так званого бета- холестерину в крові ,який спричиняє деколи кризові стани, тіко не скотіться до банальних бабських і Г"американських дієт будь ласка
Відповідь: Кровяний тиск Банальний часник не влаштує? Тільки не просто як смачну приправу вживати, хоч і це потрібно, а щодня увечері один або два зубчики, перед сном, наскільки я знаю. Ось тільки не впевнена чи їх цілими треба ковтати, чи запивати там чим..
Відповідь: Кровяний тиск Хоч і грубувато каже народна мудрість, але слушно: "Як не дочує, то добреше". Це про мене. Розпитала батька, то виявилося, що комплексне лікування призначив йому лікар кардіолог, і приймав він ліки та краплі глоду саме у таких дозах і стільки часу, скільки рекомендував лікар. Після того курсу лікування "самолікуванням" він біьше не займався (принаймні до наступного разу, коли мама сподвигне його знову піти до лікаря ). Тож, якщо лікарі знають і рекомендують ці краплі, то не зайвим буде отримати якусь консультацію стосовно дози і тривалості прийому, адже ми теж не можемо знати побічних ефектів від тривалого прийому чи там ще якихось особливостей, а лікар може розповісти. А приймати потім чи ні - то вже наше рішення.
Відповідь: Кровяний тиск Глід, як сказав мій знайомий кардіолог, тре пити 3 роки тричі в день по 20-30 капель і не пропускати. Пропустив - все з самого початку. Тоді гіпертонія, яка вважається невиліковною, просто перейде. В нього є 5 чоловік, які повність вилікувалися від високого тиску і зараз нічого не приймають.
Відповідь: Кровяний тиск О, знайшов ще один спосіб стабілізації тиску. Випробую - розповім. Дуже цікаво.
Відповідь: Кровяний тиск ні... нормалізує... тобто коли ви гіпотонік - будете пити з надією на підвищення, а коли гіпертонік - то навпаки Але він безепечніший, ніж чорний...
Відповідь: Кровяний тиск чорний чай..... кофеїну в ньому не на багато менше, ніж в каві... чорний чай, а особливо великої концетрації - не на для гіпертоніків...
Відповідь: Кровяний тиск Баремо 50 грам води. Додаємо 3 краплини перкисню водню і випиваємо. Збільшуємо кількість перекисню водню по 2-3 краплі щодня, дійшовши до 10-12 крапель. П"ємо щодня днів двадцять.
Відповідь: Кровяний тиск Удар по гипертонии Стр. 1 http://www.rusrek.com/cgi-bin/news.pl?MODE=GET_NEWS&ID=387481&PAGE=0&CAT_NAME=Медицина Десятки миллионов людей по всему миру вынуждены каждый день принимать лекарства, для того чтобы держать в узде гипертонию. А если вдруг забыл принять нужную таблетку? Дело вполне может закончиться инсультом. Ученые из швейцарской компании Cytos Biotech-nology уверены, что им удастся обуздать опасное заболевание, причем уже в самое ближайшее время. В лабораториях Cytos Biotechnology разработан препарат CYT006-AngQb, обладающий уникальными свойствами. Он заставляет организм человека вырабатывать антитела, подавляющие действие белка ангиотензина, ответственного за сужение сосудов и, как следствие, повышение давления. Удивительнее всего то, что вводить больным CYT006-AngQb надо будет всего один раз в шесть месяцев, так как эффект от лекарства растянут во времени.