Відповідь: Кровяний тиск угу... а потім дощі або сніг на тиждень зарядили - постиш..... Але головне яка економія!!!! Щодо гіпертонії... перейти на трав"яні чаї (ромашка, м"ята, меліса), соки і компоти... Здоровий спокійний спосіб життя і харчування, і 2-3 зубці часнику в день. Це не є радикальний метод, як от настій глоду, але тоже так нічо... Миху, а звідки дані що червоний буряк тиск знижує? Сумнівно щось..... тут явна користь для кишечника, профілактика анемії... але гіпертонія:confused: :confused: :confused:
Відповідь: Кровяний тиск Знижує перевіряв, але через місяць на буряк дивитись не можеш...а ше поясніть чому на наших теренах таке упередження до класичного чаю ?тіки що, зразу травку заварювати
Відповідь: Кровяний тиск Нажаль, нам це лише сниться!.. "Млин" - Алин, блин, глин, длин, злин, клин, Олин, плин, слин, тлин, Юлин, улин, флин, хлин, члин, шлин, щлин, ялин...
Відповідь: Кровяний тиск ніц би панові не сталось, якби до компоту з малини (вишень, чорниць і т.д.) кинув пару листочків меліси. І зовсім воно не бридке... дає присмак лимона. Що до чаю, не знаю як всі чаї, а чай "Ахмад" яким я захоплювалась пару років тиск піднімає 100%. Правда залежить ще хто який п"є чай... я люблю міцненький, чорний... 3-4 чашечки в день і тиск з 80/60 (я гіпотонік) буде 110/70.
Відповідь: Кровяний тиск У меня папа был гипертоник, теперь и я маюсь.. Знаю одно, надо как дольше не пить таблеток. Принимать только во время приступов с дикой головной болью, но не чаще, иначе может быть привыкание и прекратить их пить не получится... Вылечить, на мой взгляд, невозможно. Это больше наследственность, экология и последствия стрессов (нервотрепок). После инсульта же, как правило, последуют и следующие, но не более 3-х. Дальше умирают. Такая смерть была у моего папы, 2-й не пережил... После 1-го приступа время риска повторения 6 месяцев, затем через 1 год, затем через 3 года...
Відповідь: Кровяний тиск от після першого інсульту і варто пити ліки безперервно, чергуючи травки і таблетки. І не дивитись скільки часу пройшло 1міс, 1 рік, чи 5р.
Відповідь: Кровяний тиск Кто -то прочитает возьмет себе на вооружение....Гіпертонічний криз не знімається травками в домашніх умовах ,або сам травка ...або в стаціонар!
Відповідь: Кровяний тиск Именно потому и говорю, что печальный опыт есть. Как только начинают регулярно принимать таблетки, то происходит привыкание. Таблетки нужны все сильнее и сильнее, иначе не помогают. Папа пил под конец клофелин (может в написании и ошиблась), просто без него не мог. Это средство имеет побочный эффект, оно мочегонное. Сил совсем нет при его приеме и без него никак. Поэтому пока смогу, буду обходиться без лишних таблеток, хотя иногда просто никак... Особенно на смену погоды...
Відповідь: Кровяний тиск Чорноплідна горобина з цукром, зберігати в холодильнику. Те саме стосується калини. Найефективніші із всіх природніх засобів, що мені відомі. Батькові допомагає настоянка глоду, він пунктуальний - тому оті краплі в потрібній кількості в потрібний час діють дуже позитивно. Курс, правда, триває аж ніяк не 3 роки.. ну, але місяць-другий приймає періодично. Ще для гіпертоніків (та й і для гіпотоніків) дуже важливий нормальний міцний сон у добре провітреному приміщенні.
Відповідь: Кровяний тиск Это я интуитивно поняла. А калину засахаренную держу в холодильнике. Вкусненько, но не очень помогает. Глёд слыхала, но не пробовала. Вы сами делаете или покупаете в аптеке?
Відповідь: Кровяний тиск Настоянку глоду купували в аптеці. Я взагалі хоч і дуже довіряю травам, але саме для лікування гіпертонії не рекомендувала би експериментувати з дозуванням. Траву для лікування потрібно заварювати та настоювати дуже точно, "на око" - це тільки рум'янок (ромашку) діткам дають від колік, орієнтуючись на колір (блідо-жовтий, прозорий), а серйозні хвороби лікуються серйозно. Zet, для Вас спешелі запитаю у батька кількість крапель і правила прийому - може знадобиться.