Кровяний тиск

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 10 бер 2007.

1. young

young Well-Known Member

Відповідь: Кровяний тиск

Та я ті прошу!:p

• Подобається Подобається x 1
  2. Michel

Michel Member

3. Forpost

Forpost Стоїк

Класно на роботу ходити не тре ,вийшов Відкрив зівало наївся

4. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

угу... а потім дощі або сніг на тиждень зарядили - постиш..... Але головне яка економія!!!!

Щодо гіпертонії... перейти на трав"яні чаї (ромашка, м"ята, меліса), соки і компоти... Здоровий спокійний спосіб життя і харчування, і 2-3 зубці часнику в день. Це не є радикальний метод, як от настій глоду, але тоже так нічо...

Миху, а звідки дані що червоний буряк тиск знижує? Сумнівно щось.....
    тут явна користь для кишечника, профілактика анемії... але гіпертонія:confused: :confused: :confused:

5. Forpost

Forpost Стоїк

Знижує перевіряв, але через місяць на буряк дивитись не можеш...а ше поясніть чому на наших теренах таке упередження до класичного чаю ?тіки що, зразу травку заварювати

6. Forpost

Forpost Стоїк

фу какая гадость єта ваша заливная ріба

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"Эта", млин!:D

8. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Нажаль, нам це лише сниться!.. :)
    "Млин" - Алин, блин, глин, длин, злин, клин, Олин, плин, слин, тлин, Юлин, улин, флин, хлин, члин, шлин, щлин, ялин...

• Подобається Подобається x 1
  9. Ascorbinka

ніц би панові не сталось, якби до компоту з малини (вишень, чорниць і т.д.) кинув пару листочків меліси. І зовсім воно не бридке... дає присмак лимона.

Що до чаю, не знаю як всі чаї, а чай "Ахмад" яким я захоплювалась пару років тиск піднімає 100%. Правда залежить ще хто який п"є чай... я люблю міцненький, чорний... 3-4 чашечки в день і тиск з 80/60 (я гіпотонік) буде 110/70.

10. zet

zet Дуже важлива персона

У меня папа был гипертоник, теперь и я маюсь..
    Знаю одно, надо как дольше не пить таблеток. Принимать только во время приступов с дикой головной болью, но не чаще, иначе может быть привыкание и прекратить их пить не получится...
    Вылечить, на мой взгляд, невозможно. Это больше наследственность, экология и последствия стрессов (нервотрепок).
    После инсульта же, как правило, последуют и следующие, но не более 3-х. Дальше умирают. Такая смерть была у моего папы, 2-й не пережил... После 1-го приступа время риска повторения 6 месяцев, затем через 1 год, затем через 3 года...

11. Ascorbinka

от після першого інсульту і варто пити ліки безперервно, чергуючи травки і таблетки. І не дивитись скільки часу пройшло 1міс, 1 рік, чи 5р.

12. Forpost

Forpost Стоїк

Имея такой печальный опыт как можете такое говорить!

13. Forpost

Forpost Стоїк

Кто -то прочитает возьмет себе на вооружение....Гіпертонічний криз не знімається травками в домашніх умовах ,або сам травка ...або в стаціонар!

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Етс...;)

15. zet

zet Дуже важлива персона

Именно потому и говорю, что печальный опыт есть. Как только начинают регулярно принимать таблетки, то происходит привыкание. Таблетки нужны все сильнее и сильнее, иначе не помогают. Папа пил под конец клофелин (может в написании и ошиблась), просто без него не мог. Это средство имеет побочный эффект, оно мочегонное. Сил совсем нет при его приеме и без него никак. Поэтому пока смогу, буду обходиться без лишних таблеток, хотя иногда просто никак... Особенно на смену погоды...

16. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Чорноплідна горобина з цукром, зберігати в холодильнику. Те саме стосується калини. Найефективніші із всіх природніх засобів, що мені відомі.
    Батькові допомагає настоянка глоду, він пунктуальний - тому оті краплі в потрібній кількості в потрібний час діють дуже позитивно. Курс, правда, триває аж ніяк не 3 роки.. ну, але місяць-другий приймає періодично.
    Ще для гіпертоніків (та й і для гіпотоніків) дуже важливий нормальний міцний сон у добре провітреному приміщенні.

17. zet

zet Дуже важлива персона

Это я интуитивно поняла. :) А калину засахаренную держу в холодильнике. Вкусненько, но не очень помогает.
    Глёд слыхала, но не пробовала. Вы сами делаете или покупаете в аптеке?

18. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Настоянку глоду купували в аптеці.
    Я взагалі хоч і дуже довіряю травам, але саме для лікування гіпертонії не рекомендувала би експериментувати з дозуванням. Траву для лікування потрібно заварювати та настоювати дуже точно, "на око" - це тільки рум'янок (ромашку) діткам дають від колік, орієнтуючись на колір (блідо-жовтий, прозорий), а серйозні хвороби лікуються серйозно.
    Zet, для Вас спешелі запитаю у батька кількість крапель і правила прийому - може знадобиться. :)

19. Forpost

Forpost Стоїк

Коли начинається криз то хоч на полюсі спи...

20. Forpost

Forpost Стоїк

по російськи боярішник скоро на Сихові зацвіте...

а де твій аватар? :)