Кровяний тиск

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 10 бер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли нижній менше 90, а вірхній в той час більший, ніж 140 - то вже недобре, гірше, ніж 160х110, наприклад.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б... на електрокардіограму і до кардіолога.....

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Казала, що лікар сказав, щоб не звертала на то уваги, таке буває, нічого страшного.А їй всього 66 років, не стара ж ще дуже

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не показник... тре ше б 2...3 лікарів обстежити ... на знання справи...

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Прийдеться бабці їхати в Херсон, бо хоч і районний центр, та лікарів не так вже й багато.Вибирати немає з кого..

6. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Сьогодні прочитала статтю в газеті про гіпотоніків. Значить там було написано, щоб лекше переносити такий тиск, головокружіння, сонливість і т.д... треба добре висипатися, раціонально харчуватися, вести здоровий спосіб життя та.... не забувати про сексуальне життя:blush: А що робити, якщо в своєму житті не виконуєш жодного з цих пунктів? То часу немає добре поїсти, про сон - взагалі мовчу, про все інше - тим більше. Не хочеться на таблетках постійно "сидіти"...

• Подобається Подобається x 4
  7. coolzak

coolzak Well-Known Member

мені один дохтор казав те саме-що всі хвороби від сексу-або від браку або від надлишку:)

• Подобається Подобається x 8
  8. Tequila

Tequila Well-Known Member

Мені теж.... Може ми в одного лікаря консультуємся?.. :) А взагалі я зробила висновок що тиск в мене абсолютно в нормі, кожного разу як міряла то 110/80. Мабуть таки це в гормонах причина! ;)

• Подобається Подобається x 8
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У мене були дуже часті головні болі, ну просто гинула. Пішла до лікаря, тиск як в дівчинки 110/75 (при моїй то вазі) і здала я кров на ендокренну функцію. Тато сказали щоб я не прибіднялась бо мном ворати можна, як волом. А доречі я є і віл, он і рік мій прийшов.

• Подобається Подобається x 6
  10. Оля

Оля Старожилка форуму

Марусю, то сказали Ваш тато, чи тато Ваших дітей? ;)

• Подобається Подобається x 3
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

А що ваші дохтори кажуть про норму? :) Скільки ТО має бути? :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Tequila

Tequila Well-Known Member

А норма така при якій ви почуваєтесь якнайкраще! :) Мені сказали що 110/80 то моя норма)

13. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Зорянко, а зелений чай п"єте? він нормалізує АТ і, на відміну від кави, не впливає на ссс... ну і про фіз.зарядку я б не забувала

або хоча б пів години в день активних танців...

З.І. чудово вас розумію... мій низький тиск мене страшенно дратує, бо тоді як муха в маслі рухаюся... сплю на ходу, і голова таааак туго думає:ireful:. Зате маю з чим порівняти, інколи достатньо 90/60 щоб гори вернути:tanksmile:

Останнє редагування: 1 лют 2009
    • Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

все життя?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

моя знайома тиск 150Х100. І які таблєтки не пила від тиску - нуль. Пішла до лікарів. Зробили обстеження і сказали, причина високого тиску - хребет і .... призначили капельницю, щоб збити тиск, що мене дуже здивувало....

16. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Мені також добре, коли 90/60. Погано, коли ще більше впаде, але найгірше, коли підвищується. А зелений чай не п'ю, попробую тепер попити. П'ю заспокійливі чаї.

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мій рідний тато :pardon: Тато моїх дітий то трошки почав мене жаліти і каже що у мене головні болі можуть бути від хребта, тому висупив добровольцем робити мені массажі що-ранку і класти мене на апплікатор Кузнєцова. :tongue:

• Подобається Подобається x 5
  18. Daisy

Daisy Well-Known Member

Мій чоловік років три мучився, головна біль, кров з носа, ледве говорив, одного разу просто впав. Я міряла тиск, хоч і не показувало високий, я годувала його таблетками від тиску... А в нього просто була алергія:)

• Подобається Подобається x 4
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

І вилікував алергію?

20. Daisy

Daisy Well-Known Member

В нього такі приступи були 2-3 рази на рік. Дві неділі попив таблеточки, а тепер як тільки почуває себе гірше, то вже знає що робити:good:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)