в іншого мого колеги було... пульс зростав і тягнув за собою тиск і зростав пульс так, поки йому(хлопові) зле не ставало.... але вилікувався.....
ще один "радянський" стереотип .... я тестю подарив, бо того хто міряв йому тиск в нього забрав ... одружився , а на звичайному ні він, ні теща добре не бачать ... і нормально йому міряється електронним, правда він гіпертонік і якщо тиск скаче то біля/за 200 на любому вимірювачі добре показує
та яке???? за совітів я не знав шо таке тиск!!! мав стрілочний - віддав. купив електронний... таке мірило.... ну результати видає, як від генератора випадкових чисел.... подарував другові.... купив ще дорожчий, ще кращий... таке саме ГЕ (а аптекар попереджувала!!!)... лежить тепер мертвим вантажем... тепер юзаю знову стрілочний.... перепросив і купив.....
Найкращий тонометр - механічний з манжеткою на плече та фонендоскоп. Приймаючи таблетки від тиску на основі показів електронного тонометра - серйозний ризик для життя.
той який в тестя як правило дає похибку +10, але вроді стабільно бреше можливо, але трудновато старшій людині самій собі поміряти, або навіть іншій старшій людині
А двадцять років тому таке саме би сказали про тонометр зі стрілочкою Тільки ртутний! Гіпертензія тим і небезпечна, що людина цей тиск не відчуває, маючи його постійно підвищеним.
Дякую за розтлумачення. Я не хвилююсь абсолютно і лікувати точно таку фігню не буду, але насправді цікаво, як воно там і від чого залежить. Тепер буду знати А потемніння - то звична справа (їм я мало Та я теж так думаю, але лежить він в мене ще з того часу, як батьки поїхали, і користуюсь раз в місяць, а тато зі своїм приїжджає, так що наразі така покупка неоправдана
мене кесарили через той француватий тиск який по нині не впав... живу на каптопресі... поки тримаюся....
теж маю електронний , мені підходить навіть бабусі купила, бо звичайним вона не чує, а так цифри великі видно добре Тільки батарейки треба міняти і головне правильно поставити руку! і всі показники будуть нормальні Adriasia, тримайтесь, виздоровлюйте!
який у вас тиск понижений, підвищений? ставте правильно запитання для пониженого - настоянка женьшеню, елеутерокок для підвищеного - бояришник, пустирник, мята а взагалі, то в аптеках продають готові збори в пакетиках як чай, там є для підвищеного, для пониженого тиску
Порадити не можу, але будь-які ліки можуть бути ядом, все залежить від кількості і не дуже важливо на травах чи "синтетичного" походження. Тема "на травах, не на травах" надто роздута/надумана. Травами теж можна багато шкоди нанести, це теж "хімія", лиш вона органічна. Все ІМХО звичайно.
То я підслухала розмову мами з бабусею.та жалілася, що при її гіпертонії дуже повільний пульс. а лікарі зовсім на те не звертають уваги.
На відстані нічого сказати не можна, хоча б навіть тому, що невідомо, який саме цей повільний пульс і покази АТ. Але таке поєднання існує, разом з іще одним симптомом воно становить певну показову тріаду. Радив би прицільно запитатися лікаря, який лікує Вашу бабусю про його думку щодо цієї брадикардії у поєднанні з гіпертензією, і/або порадитися з іншим лікарем.
Як я казав, в цьому випадку варто порадитися з лікарем, який лікує Вашу бабусю. Не треба боятися чи соромитися прицільно питатися лікаря про такі конкретні речі, які Вас турбують. Саме він знає, які ліки вживає Ваша бабуся, які інші фактори можуть спричиняти такі показники частоти пульсу. В будь-якому випадку лікар має пояснити причини цього, наприклад, що ситуація під контролем, просто він не встиг Вам повідомити з огляду на якісь важливіші речі. Якщо недовіряєте, або маєте сумніви в добросовісності чи кваліфікації цього лікаря, порадьтеся з іншим фахівцем, але в цьому випадку треба надати йому якнайповнішу інформацію про стан здоров'я бабусі - наприклад, принести історію хвороби.