Це він напевно в лютому якраз перебував в Хабаровському краї і там і зареєструвався на ЛФ. Эльбан — Википедия Забув старий пер... чувак ( син мене якраз вчора допитувався значення цього слова), що на ЛФ старожили добре знають його манеру спілкування.
Може випустить "звєрюшку", а то "Васі зі Стрия " скушно ( вони ж одной крові (Кіплінг))писи правда стоматолог сіднейський вже останнім часом дуже проситься до зграї Tapatalk
Це насправді ні про що. Про людей без передумов для кризи середнього віку. А передумови такі: а) бути не при ділі; б) бути незадоволеним собою; Ви ж чули що є люди без сім'ї, без роботи, без машини, і без дайвінгу?
Це внутрішня незадоволеність навіть з тими всіми "атрибутами" - сім'єю, гаражем і т.д., тобто їх наявність нічого не гарантує. Очікування не співпадають з реальністю, от і все. Думаю якшо це після 50-ти, то уже до кінця.
Якщо пробувати задовільнитись машиною, гаражем, грошима ітп то це шлях в нікуди, бо навіть якщо ти доробишся до позолоченого ферарі "са стразамі" всерівно якийсь мажор купить собі крутіше...
Дзеко має наувазі незадоволеність всім. Є такі люди. І їм все буде здаватися: що раз, то життя гірше і гірше....
Я вже 27-й день безпросвітньо працюю, і криза відступає (фінансова), а на "середньовічну" і часу нема
А я про що пишу? "Якщо хлоп зайнятий, зреалізований, має чим зайнятись - не до криз йому!" Упс! Отже, у мене назріває КСВ!