Криза середнього віку в чоловіків

Тема у розділі 'Справи домашні', створена користувачем Un.Known, 2 лип 2013.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ми якраз з'ясовуємо. )

Оте "зовсім інше". Що таке "зовсім інше"? Зовсім інше, ніж що?

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я ж нище написала, ніж просто бажання мати коханку і біцициклю.

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Дохтір і психологи кажуть, що криза це початок клімаксу. Тільки так, як кожен має свої бзіки, той кожен переживає той клімакс по свому. В жінок воно якось легше їм то вивести, бо хоч жінки думають "а логічно", вони поступають передбачувано під час кризи. Проте чоловіки, ніби думають "логічно", а під час кризи поступають непередбачувано.

На мою думку, в чоловіків під час кризи з’являється бажання втекти з сім’ї аби зрозуміти чи те, що він має це те, що йому потрібно. (Мій таке зробив, і ще кілька яких знаю. Начальник на роботі підтвердив, що так мужчини роблять.) Жінка під час кризи старається навпаки знайти всі можливості аби об’єднати свої сили довкола сім’ї.

Знову ж таки, це на мою скромну думку. Можу помилятись.

3. Un.Known

Але ж ніхто й не писав, що криза є бажання мати ці речі.
    Знову ж таки, що таке "передбачувано"? Я не знаю ні одного чоловіка, котрий би під час кризи "непередбачувано" почав залишатись більше з сім'єю чи пішов на курси крою і шиття. Навпаки, всі передбачувано чинять речі, котрі не встигли зробити перед тим.

• Смішно Смішно x 1
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я ж писала. Передбачувано, це те, що направлення йде в родину. А непередбачувано, бо невідомо що він витворить - один раптом купує мотоцикл, інший раптом вважає, що треба конче завезти коханку, а ще інший пакує лахи і шурує ген з хати. Тобто, як я і писала вище, направленість його поведінку буде - з сім’ї. Хоча є й винятки.

Передбачуваність чи непередбачуванність поведінки залежить від духовного розвитку кожної особи.

5. Un.Known

От вам (нам) і різниця в сприйнятті. Для мене направлення в родину не те, що непередбачуване - несподіване. А от те, що він невідомо що витворить - абсолютно передбачуване. Тобто я особисто не дивуюсь. :) А що саме - це вже не має значення.

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну і що в тому поганого? Різні люди з різним баченням мають різні розуміння.

Я давно нічому не дивуюсь, аля ти нє повєріш!!! Я не берусь проектувати поведінку інших людей.

7. Un.Known

Та нічого. Констатую факт. Ще Віктор казав:"Всі - не буває ніде й ніколи". )
    І я не берусь. І тема не про це.

8. yasam

yasam Well-Known Member

Криза середнього віку це байка психологів аби мати що лікувати

• Подобається Подобається x 1
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Думаєте в них нема роботи? :)))

10. yasam

yasam Well-Known Member

Могло б не бути, якби не легковірність пацієнтів

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

у мене одного склалося враження, що кобіти про хлопів тут балакають наче про яких домашніх тваринок? :)

• Подобається Подобається x 4
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

та чому... просто для кожної кобіти важливо, щоб хлоп був домашнім і не тваринкою :tongue::haha:

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я от читаю тему і, можливо, мені молодій не пасує в цю тему сунутися, але хочу висловитися. От тут говорять про те, що коли в чоловіка настає КСВ, то він пускається берега, шукає молоду коханку і йде із сім"ї. А чому не розглядається інший варіант? Наприклад, втеча від себе і від сім"ї у коло так званих "друзів" у алкогольний дурман. Всі чоловіки різні і по-різному ту кризу переживають.

14. Un.Known

Мабуть тому, що це не спосіб щось змінити і зовсім не чогось досягнути.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. coolzak

coolzak Well-Known Member

Тут ще фактор що більшість після 40 можуть собі фінансово позволити те що хотіли завжди але часу і грошей не було

• Подобається Подобається x 4
  16. Olenall

Olenall миється в бані

думаю по різному, деякі вже поміняли жінок до цього віку, то тоді куди, може подорож ...

17. Forpost

Forpost Стоїк

в народжених в селі такого не спостерігається,бараболю тре копати сіно заготовляти

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

А цо то є та криза? Може я вже в кризі і досі не в курсі .))))

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

Ааааа...Я поняв, КСВ то коли хло прозріває і розуміє що на землі існує більше ніж одна жінка...Пропоную переіминувати тему в Прозріння середнього віку..))))

19. vov66

vov66 Well-Known Member

Клімакс - втрата функції народжувати дітей. Чоловіки тут до чого?! Читайте словник РА Вашкевича.

КЛИМАКС – "период жизни, характеризующийся прекращением генеративной функции", от греч. klimax "лестница", "ступень". (ТСПТ); "один из видов градации, стилистическая фигура, расположение в фразе слов и выражений в порядке их возрастающего значения, или убывающего (антиклимакс). Общеизвестен древний климакс Цезаря: «Пришел, увидел, победил". (Поэтический словарь Квятковского).

♦ Ложная калька с ар. درجات даража:т "ступени", которое на самом деле идет от сложения отрицательной приставки де и рус. рожать и совпадает с ар. словом лишь по созвучию. Греч. слово от ар. суллам سلم "лестница". Непонимание мед. термина вызывает ложные представления медицинского персонала о том, что, мол, климакс бывает и у мужчин. Ср. другие мед. термины рус. происхождения аскорбиновая (кислота), кардиология, трицепс. Во втором значении, "поэтический климакс" слово через греч. язык передает ар. درجة дарага "восходящая ступень" и دركة дарака "нисходящая ступень".

20. Olenall

Olenall миється в бані

а может у мужчин другое " Еще десять-пятнадцать лет назад о мужском, климаксе можно было услышать только от увлеченных этим вопросом профессионалов. ...физиологический климакс у мужчин встречается примерно в 60 - 70 % случаев...."(И.ГОРПИНЧЕНКО)

а де твій аватар? :)