- культура поведения от "кризисов" не зависит. Если Вы о стариках, часть которых превращается в несносных, у них это уже совсем другой кризис и совсем не среднего возраста Впрочем, в каждом социуме свои особенности
Та і я не про них. ) Це такий підвид чоловіка в кризі - чоловік харизматичний, апатичний, балуваний. Знає, що йому аби отримати чергове дівчатко на шию не треба пальцем ворушити. Він просто себе дасть черговим дівчатком звабити, а тоді вирішить, чи воно його достойне. )
нууу, тоді можна сказати, що у жінок таке саме - основне завдання вибрати найсильнішого, найздоровішого самця... мо і не для продовження роду)) the same ***** - стосовно жінок. Тільки чомусь мужички люблять виправдовуватися КСВ, а як у жінки таке трапиться, то усьо, шеф, всьо пропало... понавішують ярликів і язиками цокатимуть ндааааа
- можно и так сказать. Выбрать и присосаться стреножить И у женщин кризис вполне себе проявляется, только в силу тех же особенностей - иначе. Мужики в кризисе гуляют и возвращаются (если им позволяют), тётки в кризисе рвутся "уйти к другому" - а потом уж в свободное плавание, на сайты знакомств - попросим автора переименовать тему? Да, сейчас, когда женщины экономически самостоятельны, многое и в поведении стало более схожим. Но не всё.
Ні-ні, перейменовувати не будемо, як кого цікавить - нехай створює аналогічну у відповідному руслі. Але порівняння інколи навіть корисні. Цікаво, що ми говоримо про це напівжартома, а насправді це досить таки проблема, і не стільки для чоловіка в кризі, наскільки для його партнерки.
Почитала темку, і що КСВ зводиться лише до зміни партнера? тобто всі кризи в чоловіків чи жінок проявляються в перезавантаженні? Мені здається що просто чоловіки оглядаючись назад бачать що не все задумане і намріяне вдалося і зляться на себе, і проявляють нетерпимість до людей які їх оточують.
- типа не удалось спасти человечество от всех болезней, избавиться от войн и т.д.? Или всё же не удалось стать самым богатым/знаменитым/влиятельным человеком в городе/стране/мире? А как Вы думаете, зачем это мужчинам? Для чего им становиться "самыми"? Просто так?
та не просто так, звичайно. але що як не вдалося стати "самими самими" для одної, то треба шукати другу якій підійде такий як є?
Ов, як мітко. ) Може й не всі. Може хтось здогадується, а може, що й не підозрює. Але я б хотіла відповіді прямої і однозначної, чоловічої.
Певно, що існує. Воно пов’язано з гормональною зміною. В мого почалась швидше ніж звичайно. Мама рідна, то ужос!!! Лікар йому сказав, що у нього клімакс. Он тільки річ у тім, що в чоловіків клімакс не пов’язаний з репродуктивною функцією. Тобто воно трошки притупиться, але дайте йому вітамінчики на покращення роботи залози простати, і все в нього буде в порядку. Ну принаймі з репродуктивною системою. ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ---------- Так це ж воно, онте котре зоветься чоловіком, має непоколєї в голові. До чого тут криза? Воно по життю таке. Криза, то зовсім інше, і не обов’язково воно означає, що він хоче коханку, біцикля і шкіряну куртку. (Ми з чоловіком в шкірянках не ходимо, тому у нього зараз бажання рокерську купити, хоч біцикля не хоче.)
Не погоджусь категорично. Дуже розмито, Марусю. Але Ви, звісно, тільки з власного досвіду судите, та повірте, косуха - це не так страшно. В мене є, не думаю, що це через кризу).
Що розмито? Може просто у нас тут інакше поняття кризи? Можливо. Криза, це бажання все переробити наново?