Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року трохка схибили, полковнику. Або, по-вашому - "Маху дали. Откуда вам было знать, что Мах - человек Мюллера?" питання з тими словами вирішене ще в 30-ті. І те, що сучасні покоління знають ті полонізми - це лише данина своїй історії, наслідок такого собі "вивчення свого минулого". ото, Полковнику, маю шанс на вас заробити останній бал для бану.) бо модератори чомусь типові ідіоми часто розуміють дослівно Так от, полковнику, ви з себе вар'ята штучно робите, чи ви - перевдягнена блондинка? Полковнику - ще два слова. Скажу вам як на духу - хто заважає розвитку мови. Довго будете сміятися, та все ж.... Російська підтримка всяких найнеймовірніших Свистунових (тобто рассєйських культурних обществ), шалена криміногенність в Україні (сміявся з того, що київські ДАІшники воліють не зачіпати машини з номерами ПМР - Придністров'я) та отой культ, що привила Катерина Друга, що його висміювали українські письменники в 20-і роки (по революції), доки тих письменників старшобрат не заткав.... Тобто типове для Києва бурчання в спину "понаєхалі тут" - столичний синдром. А якщо столиця на побутовому рівні не визнає мови - то і в державі мови не буде.... Адже станом на зараз - столичні настрої - то близько 45% результатів виборів/опитувань.... Відразу додам - галицькі впливають хіба на 5%
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року Полковнику. А Ви що тут розперезалися, наче холодний самовар. Ви взагалі усвідомлюєте самі за кого мене маєте? Ваші стереотипи та асоціації мені вже починають набридати. Припиніть по доброму, чи буде Вам справжня "МАСАКРА". Коли хочете висловити свою тупу, обмежену, врешті гузарську ненависть написати улюблене слово "СВІДОМИЄ" то й пишіть вже, чому Данилу весь час пригадувати?
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року Почати можна з того що на ринку у Київі на Петрівці який Литвину належить по неперевіреним даним, обмежити продавати російську продукцію, особливо брехливу історичну літературу. Ліцензії чи що зробити?
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року думаю - поганий шлях. З особистого досвіду - будь-які спроби обмежити/заборонити на постсовковому просторі викликають спротив, і розвиток явища, яке обмежують та забороняють. знов таки, зі свого досвіду - немає надійнішого способу "вбити" галузь, ніж надати галузі урядову підтримку... -- отже, єдиний спосіб "спротивити" російську на побутовому рівні - це надати тій російській всесторонню урядову підтримку...
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року Тобто методом "от пратівнава"? Цікава думка, але є загроза.
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року в нас в уряд завше обирають прямих нащадків царя Мідаса... Зара вони урожай-2007 візмуться рятувати...
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року Это конечно очень хорошо все написано и доля правды в этом конечно есть, но могу на это сказать лишь одно: Мой отец родился в 50-хх годах в одном из районных Центров Житомирской области (Попельня) и жил там до 11 лет, потом его семья переехала в Житомир. Так вот мой отец ходил в украинский детский садик, учился в украинской школе, и в библиотеке Попельни почти ВСЕ книги были на украинском языке, и жители Попельни, естественно, тоже разговаривали на украинском.
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року Я хотела показать этим как "угнетался" украинский язык в советские времена
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року ТАК-ТАК. Потім розповідатимуть Ваші діти, що Ви в Зєлєнограді ходили на "вибори" і була свобода + демократія...
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року А Вы ходили? Вы проверяли? Вы вскрыли нарушения? Или как всегда, напиваючи: Ой, Гасла, мои Гасла, Как сладко с вами бредить.... :moskali:
Відповідь: Кривавий день 2 червня 1902 року Может и будут, но в нашей семье как-то не принято вести политические разговоры. А мой папа просто констатировал факт об "угнетении" украинского языка в советские времена.