Це зрозуміло: їм вигідно, щоб людям було вигідно дзвонити на Київстар. Зате Київстар дає змогу обрати і такий план, де ціна не залежить від оператора, і навіть перейти на нього безкоштовно. Київстар завжди здавався мені найкращим і найменш нав'язливим з українських операторів. З часом ця думка лише підтверджується.
Вона, здається, така сама, як і в іншому тарифному плані. Але більша, ніж у старих планах. Є така фішка: ціни за з'єднання та sms останнім часом трошки зростають.
От я ще на старому "найкращий" і переходити не спішу. От і у мене таке враження що хочуть капусти накосити на ПЗЗ і СМС, бо всі інші тарифи однакові.
у мене дуже часто під час вхідних дзвінків з за кордону з"єднує з зовсім незнайомими людьми. тобто до мене телефонує людина і замість того аби з"єднати з нею, з"єднує з кимось іншим.
Київстар дійсно лайно. 2 роки вже минуло як я змінив КС на контракт лайфа. Реальна економія відчутна в рази. 0 в мережі без ПЗС, на все інше 50 коп без ПЗС. 50 гривень на місяць вистачає щоб себе в розмовах не обмежувати. КС в мене в шуфляді вже 2 роки гниє
Маю КС вже років з сім, останні роки два в розмовах себе не обмежую, витрачаю не більше 50 грн на місяць, в мене ще Ейс чи Бейс, навіть не пам'ятаю. Лайф маю вже рік, купила заради спілкування з однією коліжанкою в Києві, але то справді повне ге!!!, препаскудний зв'язок.
Я з Київстаром уже більше 8 років....1 рік уже на контракті....пріпейдом не дуже задоволена...а от контракт і справді вигідно...на рахунок лайфа - він у мене є виключно для спілкування з друзями у яких теж лайф, але без КС я нікуди, бо розраховувати на лайфівське покриття не варто
Щось останні тижін помічаю погіршення звязку від КС. Перебої під час розмови, металічний голос, абонент вилітає з мережі.
В мене Київстар-бізнес. Дуже задоволена. Плати за з'єднання не має, між іншими бізнес-київстарами взагалі практично безкоштовно. Маю безкоштовні хвилини кожного місяця. Економія в мене тепер дуже суттєва. А до цього я була на класичному тарифі: плата за з'єднання була, і 1 хв. була 15 коп., та й телефонувати на інші оператори було не дешево.
В мене вже 2 роки пакет djuice новорічний, по 5 коп за хв, смс по 11 коп на всі номери djuice, правда на київстар та інші номери дорого - по 1 грн за хв. Думала перейти на "djuice безлім", але читала, що Національна комісія з питань зв'язку прийняла рішення про заборону нульових тарифів...А ще в одній статті читала, що Київстар підтримує таке рішення НКПЗ...
Колись була на діджусі -ніби нормально по-первих було.Потім під хвилю поміняла на лайф,+КС.Тепер знову треба опреділитись, визначитись.ЮМС ніколи не користувалась,не вірю їм.ОТ зараз також на сайті ЮМС найшла новий тариф ПРОСТИЙ,все надто дешево-обманюють знову