Критикуємо Київстар

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Falko, 4 вер 2007.

1. Mafija

Mafija Well-Known Member

Відповідь: Критикуємо Київстар

Київстарівський "Маячок" дає КОНКРЕТНУ похибку. У Харкові замість метро Героїв Праці показує Київську. Так що, не наїзжайте на дітей.

Їхали поїздом, так у Сумах телефон показував Ворожбу, а у Ніжині - якесь село.

2. Як боротися з шахраєм, коли шахрай - Київстар?

Я є корпоративним клієнтом Київстар з 2001 року. У лютому 2008 року приєднався до акції «Вхід вільний», за що заплатив 30 грн. з власного рахунку. Акція передбачала надання мені для розмов у мережі оператора (крім номерів корпорації) 10-ти хвилин щодня протягом року за пільговим тарифом 0,05 грн. за хвилину. Усе було б добре, проте вже в липні 2008 року прочитав про нову акцію від Київстар – «Нуль для колег». Ця акція передбачала надання до квітня 2009 року 100 хвилин щодня безплатних розмов всередині закритої корпоративної групи. Вартість за підключення – такі ж 30 грн. Прочитавши уважно умови акції і не знайовши жодних підводних каменів, підключився до неї за допомогою системи «Мій Київстар». Відповідно, з мого рахунку було знято 30 грн. Але яким було моє здивування, коли помітив, що мій номер припинив брати участь в акції «Вхід вільний», яка, фактично, була проплачена до кінця року. Передзвонивши оператору і повідомивши про вищесказане, я почув, що, нажаль, Київстар не може прописати усі умови акції, і що я сам винен, що не порадився саме з цим оператором наперед. Це подібно на те, що коли б я придбав в супермаркеті 2 курки і заплативши за них гроші, при виході мені б сказали, що я повинен одну курку безоплатно віддати – бо це така у них акція. І що даремно, придбаваючи акційні кури я не порадився з менеджером чи виробником.
    Яким же чином можна присікти подібні неподобства, які в цивілізованих країнах Заходу звуться просто - шахрайство?

3. Виола

Виола миється в бані

та.....що КС що МТС ....дорого і дурять.Слів на них не вистарчає.Добре що є з чого вібрати.

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Цікаво, а оператори можуть підслуховувати розмови абонентів?А то...:blush:..

• Подобається Подобається x 1
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ні....то я Вам як колишній оператор говорю...:)

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

:yahoo::yahoo::yahoo:

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

аліас, ви питали суто про операторів, я відповім:
    оператори
    можуть в одному випадку: якщо з’єднують зі службою...

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Десь роки зо два тому, в одному кінці будинку мені телефон показував Львів, а перейду в інші кімнати - Зимна Вода. :smile: Щоправда, зараз вже нема такого глюку

9. duncan

ця послуга працює за методом пеленгації...
    (так радистку кет злапали в "сімнадцяти миттєвостях весни" :))) )
    є три-дві базові станції, ви -- між ними, чим ліпший сигнал -- тим ліпше визначає...

а тепер подумайте: якщо визначає так точно, то чи не знаходитеся ви "під ковпаком"?.. ;)

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та ну шо Ви... Я не депутат, не державний службовець, не шпійон СБУ... Забагато честі для мене :mocking:

11. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Цікаво а нащо його критикувати??? Так сервіс ніякий, так ціни високі, а чи хоть хтось по тій причині мобільний викинув ???? років 8-9 назад то мали хіба багаті дяді і їх вважали дурнуватими що вони мають таку дорогу непотрібну іграшку. а ну тепер без мобільного скільки проживете ???

12. Alias

А для чого моббілку викидати? краще вже оператора змінити

13. duncan

я поки що користуюся київстаром, але значно більше лайфом.....

14. Alias

київстаром користуюсь виключно для розмов з татом, а всі знайомі вже давно перейшли на лайф

• Подобається Подобається x 2
  15. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Лайф глючит частенько. Сеть занята.

• Подобається Подобається x 2
  16. Summer

Summer Well-Known Member

раніше, коли було тільки два оператори, то була на Київстар, потім був Лайф, а вже 2 роки користуюся Білайн, мені подоб і тариф, і покриття :)

17. Jazz Bass

Jazz Bass Well-Known Member

В нашій мобільній мережі горе одне-купка князьків(операторів)ведуть одне між одним непримиримі війни,в результаті-ні зв'язку путьового,а ні спілкування між різними пакетами.Такі речі мають бути більш менш централізованими.А то того й гляди вся наша мережа москальською опинеться.

18. Jazz Bass

В нашій мобільній мережі горе одне-купка князьків(операторів)ведуть одне між одним непримиримі війни,в результаті-ні зв'язку путьового,а ні спілкування між різними пакетами.Такі речі мають бути більш менш централізованими.А то того й гляди вся наша мережа москальською опинеться.о_О:pardon:

19. Jazz Bass

В нашій мобільній мережі горе одне-купка князьків(операторів)ведуть одне між одним непримиримі війни,в результаті-ні зв'язку путьового,а ні спілкування між різними пакетами.Такі речі мають бути більш менш централізованими.А то того й гляди вся наша мережа москальською опинеться.

20. fuxx

fuxx Member

Чомусь КС дуже старається всіх припейдів перевести на Класичний. Чому б це?

а де твій аватар? :)