Відповідь: Критикуємо Київстар Kyivstar,djuice мають дуже високий обсяг покриття і є оператором який розрахований на молодь,так як UMC для сімейних в них вигідно дзвонити тільки на декілька номерів.
Відповідь: Критикуємо Київстар з такими тарифами на молодь? не сказала б.. у мене всі знайомі перейшли на лайф
Відповідь: Критикуємо Київстар я вже років 4 на діджусі і до тепер було вигідно. Але зараз з тими тарифами на дзвінки на Київстар дурдом,невже не можна якось то спростити? МТС об"єдналося з джинс і все ок,а тут жах. Мабуть теж перейду на Лайф. Але так не хочеться змінювати номер.
Відповідь: Критикуємо Київстар Так він не на інет розрахований, легший спосіб вирішення проблеми - це PeopleNet...
Відповідь: Критикуємо Київстар Не критикував- влаштовує мене оператор. Правда кинув на 10 грн.:agree: Та то так вийшло. Для тих хто можливо був на тарифі по 7 коп (200 хв), якщо ваш тариф вже закінчився,не спішіть переходити на тариф "Найкращий" ( по 10 коп в мережі- перехід 10 грн) Зараз почали приходити СМС-и що перехід буде безкоштовним не то 18,01 не то 31,01. Поцікавтись про всяк випадок, а то я вже перейшов:D
Відповідь: Критикуємо Київстар Та фіг з ними. Просто скажем сьогодні перейшов, а на наступний день СМС прийшов,типу "ну що мужик заплатив десятку, а ми б тебе і так перевели"
Відповідь: Критикуємо Київстар ясно.... все, що не робиться -- все на гірше..... дали бонус -- "кинули".....