Відповідь: Критикуємо Київстар бачу що київстар шо мтс - одне ге. юмс від коли перейшло у мтс стало дорожче, особисто я почав платити у 2,5 рази всередньому...
Відповідь: Критикуємо Київстар Не скажу за Київстар, але ЮМС, як стало яйцеголовим МТС (машинно-тракторною станцією) – почало брутально кидати на бонусах. Ми багато років були корпоративним клієнтом ЮМС, справно капали бонуси і ми їх віддавали нашим дівчатам. Різні там дисконтні картки, кіно-відео-знижки і т.п. Наприкінці квітня вище керівництво наказало пересісти на Лайф, а по ЮМС в нас накопичилося більш як 15000 бонусних одиниць. Ми їх чесно розподілили (я вибрав ваучер на 300 грн в ресторанах Козирної карти), заповнили форму, відправили і факсом і «гінцем». Фішка була в тому, щоби бонуси списали на мене, оскільки я перевів свій номер на особистий контракт, тобто не «злізав» з ЮМС. І почалося: то один бонусний пункт не вірний, то – не факсі «не мокрий» підпис директора, то – новий факс не отримали ( а як представилася наша факсистка ? Чому не записали ім’я ? Як тепер розслідувати ?). Навіть лист на ім”я гендиректора не допоміг. А при переоформленні контракту на себе “забули” сказати, що ця послуга коштує 35 грн і я відразу влетів у мінусовий баланс (при тому, що тільки приймаю дзвінки ЮМС і повідомляю свій лайфівський номер. Це 5 грн/міс.). А скільки сміття у поштовій скриньці з”являється ! Написав заяву про зміну фізичної адреси, заблокував весь смс-спам і поповнюю рахунок через банкомат, щоби тих “яйцемальованих карток” не брати в руки.
Відповідь: Критикуємо Київстар Зараз ше критика МТС піде...) Це пам'ятаю казали так : "У МТС новое лицо - яйцо".
Відповідь: Критикуємо Київстар Згідний з вами ,связь стала дорожчую! МЕне бісять реклами Мтс ) 10000 хвилин
Відповідь: Критикуємо Київстар В Новорічну ніч Київстар (а точніше Діджус) мене просто "вбило"! Я вже не буду зауважувати, що 3 10ї вечора і близько 5ї ранку смс не доходили і не приймались...це ще одна "якість" мого оператору мобільного зв"язку, але те, що вони обікрали мене й мою подружку - занадто! При нашій з нею спробі відсилати повідомлення, вона виявляється надіслала аж 92 повідомлення (як повідомив оператор), хоча насправді близько 30ти, а в мене з"їло 50 грн. за мою 2-хвилинну розмову з білайном + за 27 повідомлень. Та що вже комусь доводити?...Новий рік. )) Подружка сьогодні сказала, що буде переходити на лайф, бо начебто не так грабує. А я звикла підтримувати в моб. зв"язку найбільш українське (тобто Київстар). Коли мені сказали що МТС значно якісніше - можливо. Коли була на ЮМС оцінила якість, але тарифи мене закликали перейти на Київстар, крім того, не буду абонентом яйця ніколи! Знаєте, веселі маю асоціації з ним! Тому трішки "наябєднічяла" на форумі, але все рівно залишусь зі своїм Діджусом. ))
Відповідь: Критикуємо Київстар Люди, а ви собі уявіть шо буде коли сюди нагляне представник "Києвстару", він почне проклинати ЛФ, та його учасників...Але ми не суєвірні , встоємо, та ше й провчимо його...Ги.
Відповідь: Критикуємо Київстар А я в новорічну ніч спокійнісінько відсилала смс і говорила по тлф, так що лайф рулить!
Відповідь: Критикуємо Київстар Так баньте його панове модеретори, баньте, баньте!А може той замаскований це ви і є, якшо знаєте шо він є...?!
Відповідь: Критикуємо Київстар :D :D :D :D :D :D :D :D :D то не я, але від вашого допису ще в сто разів смішніше, не ображайтесь.я змовчу. тсссссссс. це - таємниця:shutup:
Відповідь: Критикуємо Київстар абонентів лайф в 10-20 разів менше, ніж кс чи юмс.... гран пардон, а за що банити?..... правил НІБИ не порушує.....
Відповідь: Критикуємо Київстар у мене ніколи не було "лайфу", ні просто, ні "херба..." сперечатися не буду... тільки кілька знайомих студентів плювалися сильно, коли заїжджали в район "с", чи рясне чи ще кудись......
Відповідь: Критикуємо Київстар не заперечую, в деяких місцях не бере, покриття погане, але я там не буваю, тому для мене нормально