Критикуємо Київстар

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Falko, 4 вер 2007.

1. randylv

randylv Well-Known Member

Може то пов`язано з переходом з 31,08 на 01,09, ще й плюс до того вихідні. Зафіксовано, що Ви поповнили, а гроші через вихідні не дойшли. В мене теж раз таке було, ще й коли кілька вихідних співпало підряд.

Напишіть потім, що з того вийшло. Товариш довгий час працював в Київстарі, власне працював з системою платежів, казав, що такі збої можливі тільки з вини банків.

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

Ой, не побачив. То таки певно до тої дівулі з хлопуньом йдіть...

2. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Теж зіштовхувалась з таким (ще поки користувалась КС). При дзвінку до оператора завжди було пояснення, правда не завжди логічне, щось типу "ну а може а Вас... Ну а тоді, якщо так...", короче зрозуміло було, що самі не знають, за що здерли:ireful:

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тільки шо спілкувався з оператором, відносно відключення прямого номера, швидко вияснив ситуацію, без мата і т.д

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Київстару вже давно час осюди - http://webdiscover.ru/v/184851

5. randylv

Незмінно в Київстарі вже 9-й рік. Гроші не зникали, оператори як треба було щось хитре взнати інформацію давали, поповнюю через Приват, все доходить. Згідно тарифу знімають 1 гривню за добу і маєш 1 годину з лишком розмов - мені з головою вистачає + за "стаж" щось капає.
    Минулого року поставив інтернет домашній від того ж Київстару - містика, але теж все влаштовує. Замахує що щомісяця дзвонять на мобільний і питають чи все в мене нормально зі звязком і з інтернетом:)))
    Трохи напрягало оце поповнення на 40 грн, коли 0 на рахунку, але вже цю вимогу відмінили.
    Може це тому, що використовую телефон виключно як телефон?
    Маю такий бзік - телефон - щоб дзвонити, фотоапарат, щоб фотографувати, комп чи ноут - в інтернеті посидіти і побавитись...

(В київстарі не працюю - чессне слово!!:)

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Карочє,задниця.
    Бо,сто гривень пройшло,а на рахунку не появилось.
    Кубіта з КС,таким чарівним голосом мене переконувала,жи я повірив.
    Мій елджі весь час в неті,купа програм,може шось таки зжерло?
    Повидаляв всі зайве.
    Думаю,може то ше москальські яндекскарти видалити?
    І той агент шлячний?
    Бо не користуюсь зара...

• Подобається Подобається x 2
  7. randylv

То скоріше всього. Якщо ви на смарті запускаєте якусь програму вона автоматом, як правило, спершу шукає поновлення для себе, або обмінюється даними фіг знає якими і для чого. То може бути навіть елементарний термометр, який у Вас може висіти або годинник. Коли ви в Wi-fi - то все проходить непомітно і безкоштовно, а за його відсутності цілком можливий обмін по GPRS, а то вже рахує байти-мегабайти і гривні. Тому, якщо Вам не надто потрібен інет постійно, то просто відключіть GPRS взагалі (через оператора, якщо в настройках не хочете колупатися).

А та радість взагалі може трафіку натягнути дай Боже!

Ну і поставте якийсь нормальний антивірус, бо є вірусяки, які тупо гроші пиз.. крадуть з рахунку.

8. Romko

Та того дохтура веба маю,шось там чистит...
    Тре зараз нодом перевірити,на компі.

• Подобається Подобається x 1
  9. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Можливо тупе питання, але номер перевіряли, який поповнили? - Може гроші і прийшли, але не на Ваш номер, а отої дівчинки, яка поповнювала?;)

10. Romko

Нє,я свій номер вже дванайціть літ,як "Отченаш" знаю...
    Серед ночі збудити - скажу.
    Та й на папірчику,в сальоні пише.
    Сам писав.
    Нє,то,таки ті москалі.

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Так підключи си інтернет за 1 грн в день, і най москалі сі вдавіт

• Подобається Подобається x 4
  12. liyama

liyama Well-Known Member

може ви просто не вмієте користуватися ?
    у мене за поповнення на 5 грн \ міс дають:
    - щодня безкоштовно 100 хв на КС та Билайн,
    - 1800 сек на всі напрямки по Україні за спец тарифом 29 коп\ хв
    - знижка 15% за стаж
    - бонуси за вхідні 30 коп за хвилину з інших операторів.

я дуже задоволений !
    А от інтернет від Київстару \ лайфу чи від звичайного МТС - це мозахізм в будь-якому випадку.

13. randylv

Похваліться, що це за тариф такий - за 5 грн в місяць - стільки "халяви". Чесно кажучи, щось не вірю.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

білайн певно

15. liyama

liyama Well-Known Member

тариф 29+ так білайн , але зараз він вже для всіх номерів Київстару своє мережа
    можу посприяти в отриманні - питання в ПП

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Мені він наф не потрібен.

17. liyama

liyama Well-Known Member

18. evlampia

evlampia самобутня

Доброго дня! А в мене трохи інша проблема - Київстар відмовляє у підключенні домашнього інтернету. Пишуть: "нема технічної можливості..." Та хіба важко кинути кабель до будинку? Багато сусідів по будинку хочуть саме інтернет від Київстару, бо наш Укртелеком і його дорогий і ср...ий нет вже всіх заколупав! Хто чим допоможе? Як того добитися? Куди дзвонити, писати чи йти?

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не бачу в них нормальної ціни за нормальну швидкість

Останнє редагування: 28 вер 2013
  20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Євлампіє, спробуйте написати їм колективну заяву - чим більше людей, тим краще, щоб КС побачив, що матиме з того профіт.

а де твій аватар? :)