к сожалению, по возрасту у вас с трудоустройством будут проблемы. Во Львове уровень безработицы и среди совершеннолетних большой. . И если вы, как 16 летний , имеете право на трудоустройство, но поскольку для работодателя принятие на работу работника даной возрастной категории сопровождается определенными нюансами- официально никто с этим связываться особо не хочет. Ваш же 15 летний брат может быть принят на работу в качестве исключения и с наличием письменного согласия родителя.Обоим нужен медицинский осмотр и заключение про возможность работать. С вакансиями будет трудно, особенно официального трудоустройства. У нас в городе нет дельфинариев и только один "Аквапарк", где разрешено даже инструкторами на горки брать только совершеннолетних. У нас в городе есть немало татар-переселенцев из Крыма. Вам лучше выйти на связь с ними , они уже адаптированны в городе, кто открыл свои кафе- возможно они смогут вам помочь. Еще вы, как 16-летний имеете право обратиться в центр зайнятости ( если уже не учитесь). А вот тут можете посмотреть предложения по аренде жилья ( квартир и комнат) http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=104 Только вот вопрос- почему вы во Львов хотите? В Украине много городов, почему именно Львов, тем более, что вы тут никогда не были?Что подвигло вас искать жилье и работу именно во Львове?
но я не знаю как у вас но в крыму крымские татары хотят в львов поскольку там люди вежливые и все за украину. да я вообще в украине не был) и как я свяжусь с татарами в львове подскажите )
На рахунок татар - незнаю. Можете звернутись до тих, хто займається питанням по розселенню біженців. Подзвоніть у мерію Львова там мають знати. Вам краще піти у вуз на державну форму і знайти підробіток. Промоутерам завжди добре платять, вони завжди треба і робота неважка, і на пару годин решту часу можна вчитись. Кваліфікованому працівнику роботу у Львові знайти набагато легше, розум цінується більше ніж сила. Мед. працівники працевлаштовуються обов'язково. Завжди потрібні хороші працівники сфери IT. Також має значення репутація. Бажаю всього найкращого.
Ось це може вам трохи допоможе: У Львові заснували громадський рух «Кримська хвиля», який допомагатиме переселенцям з Криму, що тимчасово проживатимуть на Львівщині. Про це повідомив один із переселенців, кримський татарин з Алушти Енвер Бекіров під час зустрічі керівництва Львівщини з громадянами, які тимчасово переселились з АР Крим до Львівської області та з меценатами області.Кримська хвиля» надаватиме біженцям як психологічну, так і матеріальну допомогу. «У нас уже є потужна команда, до якої входять правозахисники, психологи. Також плануємо залучати інвестиції, щоб більш конкретними діями допомагати усім, хто цього потребує», – поділився планами громадського руху Енвер Бекіров. Координаты : г. Львов, ул. Митрополита Андрея, 10, каб № 312. Телефоны горячей линии координационного центра: киевстар - 098-272-75-94, мтс - 050-849-27-57 А от тут- их координаты в ФБ- попробуйте связаться :https://www.facebook.com/crimean.wave
доброго дня всім. хтось може підказати відносно такого району, як вінники? чи добре з ним транспортне сполучення? чи є там інфраструктура - школи, садки, банки, магазини, аптеки і т.і.? дякую
Все є, це ж не район, це окреме містечко. Наскільки якісне це все - не знаю, але все присутнє в достатній кількості. Сполучення з центром Львова - погане. Маршрутів мало, їздять не надто часто, мусять проїжджати вулицею Личаківською, де часто корки. П. с. Зате екологічніше.
Доброго дня шановній спільноті Мене звати Ольга, прийміть мене, будь ласка до вашої компанії. Ми с чоловіком поки ще знаходимося у Севастополі, але у вересні плануємо перебратися до Львова на постійне проживання. Тому в мене буде багато запитань до вас
Кримська хвиля – допомога кримським жінкам, вимушено переселеним у Львівську область унаслідок анексії Криму Російською Федерацією http://www.lvivport.com/novyny/susp...slidok-aneksii-krymu-rosiiskoiu-federatsiieiu
дякую Боже, що ми атеісти ---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- Дякую) Подвилюся, що там цікавого, але ми наврядче "беженці", ми їдемо до друзів та роботи, тому особливої допомоги не щукаємо, окрім порад.
З Новим роком! Ви уже доволі довго у Львові, чи вже адаптувалися повністю, чи звикли до погоди? Як Ваша малеча-доня поживає?
Погода)) как мы шутим- я настолько взрослая уже, что купила одежду теплую, а не красивую Дочь растет как на дрожжах, освоила ползание по плостунски, только успеваю то провода вытащить из ручонок, то елку ловить!