Вода жорстка, можна купувати очищену, можна фільтри різноманітні використовувати. http://www.lvivpost.net/lvivnews/n/22223
prius, KARABIN, mrochkizm, дякую за оперативні відповіді, дуже приємно ! ---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ---------- ще трошки вашого часу, будь ласка! маю намір здобути третю освіту за напрямком "фінанси та кредит", заочно. які будуть рекомендації щодо львівських внз ? "політехніка", Франка, інші варіанти ? загальні враження - де вчать? а де "дипломують" ?)))))
Франка вчать Дипломують всюди, якщо є бажання "клієнта", так би мовити А якщо хочете вчитися, то можна в Франка, політех о, ще Львівська комерційна академія непогана по економіці-фінансах. Ще інститут банківської справи є, правда, як там з рівнем не знаю. МАУП не раджу (якщо вони ще не закрилися), бо там на другій вищій реально "дипломують".
mrochkizm, дякую за допомогу. ще таке питання. в севастополі поширена практика здавати квартиру в щомісячну оренду до літа, з приходом літа підвищувати ціну або виселяти орендарів та сдавати подобово. наскільки поширена така практика у львові? адже у вас також є "сезон"? чи туристи більш-менш постійно ? Theresa, я чув, що із роботою ситуація не дуже, але воно так всюди. що до мене, то за освітою я юрист, маю досвід роботи слідчим, за другою освітою магістр державної служби, маю досвід роботи в органах державної влади, в тому числі на посаді керівника відділу. останніми роками працював у сфері юридичного супроводження будівельної діяльності - допомогав оформлювати ліцензії, сертифиікати, декларації. Оскільки найсвіжіші знання/вміння в цій сфері, було б непогано найти відповідну роботу/замовників у львові. Також буду розглядати варіанти роботи в юридичних фірмах, було б непогано здобути досвід представництва в судах. останнім часом працював в системі "замовник-виконавець", не дуже полюбляю віносини "роботодавець-найманий працівник", більше подобається "співробітництво з рівноправними партнерами", ніж "керівник-підлеглий". якось так. З повагою,
В нас таке не поширене, хто працює з туристами, той має хостели або квартири, які здає подобово і не селить туди людей на постійне проживання
mrochkizm, це добре, буде менше проблем. до речі, яка ситуація із лікарями ? дитячими і взагалі ? є великі приватні клініки ? в севастополі в цілому погано, дуже мало лікарів, яким би можна було довіритись... доводилось обслуговуватись (операції, пологи, огляди) в Симферополі... Forpost, не зрозумів, що ви мали на увазі.
Dzeko, з майном переїжджали 2 рази - з Керчі до Луганська та з Луганська до Севастополя. оби два рази винаймали фургон.
Dzeko, яке з перелічених мною міст ви вважаєте росією? так, певні меблі доводилося перевозити. шафи ні, а от ліжка та дивани так. повірте, що великогабаритні речі як раз при переїзді представляють найменший клопіт. а от дрібнота !!!!!! коли все складається в десятки мішків та коробок, починаєшь дивуватись та замислюватись - невже СТІЛЬКИ нажили та НАВІЩО ??? недарма кажуть, що один переїзд вартий двох пожеж, ох недарма!!!
Dzeko, я ж не писав, що переїжджав у пітер з речами. то було в молодості, без сімї та дітей, пара валіз з одягом і все. так, я теж прихильний до продажу в одному місті, та придбанню в іншому, але жінка вважає трохи по-іншому, іноді краще не сперечатись))))
Чому не до Одеси? Чудове місто , та і кліматично ближче до Криму ,сумувати за морем не так будете.. може б родичі допомогли перший час.. боїтеся що та "зараза" і там почнеться ?
lia lemony, так, є побоювання, що південні регіони також будуть розхитувати. але вирішальним стало те, що старшого сина треба переводити терміново з луганська з коледжу, і першим відгукнувся львівський коледж, зараз намагаємось забрати документи з луганська, але вони там роблять все, щоб не віддавати документи, бо вже дуже багато дітей забирають, такі от сумні справи(((( маємо надію, що таки переведемо сина до львова і самі переїдемо до вас))) виходить, що ми двічі біженці - син з луганська тікає, ми - з Севастополя.