напевно допомогуть. ну блін, якщо б ні, тоді наша цивілізація закінчиться набагато скоріше, ніж б хотілося...
Судячи з новин там як КНДР №2. Тікайте на материк. Легкого життя необіцяю, але люди 100% поставляться з розумінням і будем помагать чим можем.
Не нашёл, где это правильно спросить. Направьте. Я не крымчанин. Одессит. Где во Львове лучше осесть? Детский сад, школа и парк неподалёку, вид из окна.
вчора сатанинський путінвізор сказав що львівяни будують концентраційні табори для перебування біженців ---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ---------- то тре адміна просити не закончится никогда
то вони весь мотлох тягнуть за блогів- на сході країни вже два чи три роки будують табор для нелегальних перебіжчиків (треба ж їх десь утримувати до відправки на батьківщину) Якийсь бовдур написав в ЖЖ що це майбутній концтабор для москалів, потім йому розвповіли що й до чого, але дурні понесли звістку далі і дійшли навіть до ООН
російськомовні, ще за часів яника, будують на сході концтабори та крематоріі для російськомовних http://www.ostro.org/donetsk/society/news/441210/ що то насправді
Цікаво. Скільки людей переїхали з Криму до Львова? --------------------------------------------------- "Мій план - прібраті Путіна. Альо спонсорів немає."
Мій план - прибрати Путіна. Але спонсорів немає. Так буде правильно. Десь читала , що більше 1700 чол.переїхало до Львова.
О, я в тому районі виріс, зараз там і батьки живуть, і брат. Якби треба було щось розпитати, як де що знайти на районі, або яку допомогу - можна звертатися.
Епіцентр, Практіркер, ринки, менші господарсько-будівельні магазини. Чи я чогось не знаю і уайт-спіріт не продають тепер?
ось сьогоднішнє :Во Львовскую область на временное проживание прибыло 537 жителей Донетчины и Луганщины. Среди них — общественные активисты, научные работники, медики, политологи, журналисты. Кроме того, на Львовщине уже проживает 2010 крымских татар, а в высшие учебные заведения перевелись на обучение 373 студента. «Всех прибывших, которые зарегистрировались на областной «горячей линии», — рассказал «Голосу Украины» директор департамента социальной защиты населения Львовской ОГА Василий Мартыняк, — обеспечивают местожительством, детей устраивают в детсады, а студентов — в учебные заведения. Взрослым для трудоустройства предложили 270 вакансий». В последнее время волна переселенцев с Востока нарастает. За две недели — 500 человек, в среднем по 40—50 каждый день. Вчера с Донетчины привезли 12 детей, которых отправили на временное проживание в Трускавец. Среди переселенцев в основном молодежь и пенсионеры. В трудоустройстве нуждается лишь каждый шестой. Всем им выплачены социальные пособия за март-апрель. Как рассказал руководитель областного центра занятости Василий Барилюк, зарегистрировано 68 безработных беженцев, 23 уже работают. В районах области для них удалось создать дополнительные рабочие места. По информации департамента здравоохранения, 406 переселенцев из Крыма, Донецкой и Луганской областей обратились за медпомощью. Две крымчанки родили детей на Львовщине.http://www.golos.com.ua/Article.aspx?id=334109
Bambook, Новый Львов - Сыхов - Центр. mrochkizm, спасибо. С рынками я пока не подружился (кроме Шувара, но там не видел). Магазинчик строительно-хозяйственный приметил один в районе, но там не было.
З базарів до вас близько Стрийський, але там такого не буває. Найближче місце, де є точно - це Практікер, мабуть. якщо в центрі - на ринку Добробут спробуйте подивитися, це за Оперним театром перейти через дорогу і пройтися пару метрів праворуч. А ще можете попитати в точках ремонту взуття (в центрі доволі багато їх є, і на Новому Львові теж є мінімум одна неподалік від Полярону). Може віділлють вам трохи або принаймні підкажуть місце, де купити.