Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Влад Волошин
    Передали из Донузлава, бригада заблокирована в бухте тремя кораблями ЧФ, Предлагают сдаться, комбриг послал нафиг, наши коробочки отошли немного от причалов, чтобы десант не запрыгнул, зарядили все стволы и сказали, что ни уходить не будут, ни тем более, сдаваться. Слава Украине! Зам комбрига кап 2 ранга Вадим Тахтаулов. Честь имею.

• Подобається Подобається x 7
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 2
  3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Да Ляшко брякнул...
    Вообще-то нашим публичным людям стоило бы думать, что они говорят, какие действия предпринимают...
    Слушаешь некоторые выступления со сцен или по ТВ и диву даешься - политик все-таки обязан предугадывать, как его слово отзовется, как его могут использовать оппоненты или враги.... (((

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зараз всі новини треба ретельно перевіряти, не знаю чи правда. Якшо правда, то Путлеру впору добряче підокуїти від таких новин з усіх сторін земної кулі.

5. zet

zet Дуже важлива персона

То-то я гляжу, пока стреляли в Киеве, то его видно не было... А теперь ляпает языком, не все же знают о его роли клоуна с вилами...

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Самый богатый человек планеты Карлос Слим Элу , на своем собственном телеканале Уно ТВ между всяким заявил, цитирует ELISE.COM.UA:

«Я осуждаю действия Путина в отношении страны Украина. Путин много лет обманывал народ России и использовал ресурсы Украины для своего собственного обогащения.

Путин использовал империалистическую ситсему управления и зомбирования народа во времена СССР. Народ изменился. Люди хотят жить а не выживать , а слова Володи это просто слова … Сегодня я разговаривал с достаточно влиятельными людьми. Я уверен , что если Путин пойдет на кровь , мы поговорим с ним по другому и мы точно не пойдем на его похороны!»- закончил Карлос Слим Элу.

• Подобається Подобається x 3
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прикольно, пора вже й міжнародній мафії взятися за Путлера. Гляди й збудеться ромкова аватарка.

• Подобається Подобається x 4
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Залеже від того, як далеко він здатен зайти...

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

...

12. Romko

Протягом останніх діб спостерігаються непоодинокі випадки прибуття до Автономної Республіки Крим підрозділів Збройних сил Російської Федерації з порушенням міжнародних норм та угод.

Так, о 8.45 28 лютого цього року пост технічного спостереження на мисі Такіль спостерігав переліт більше 10 бойових вертольотів з боку Російської Федерації в Україну.

3 вертольоти (2 КА-27 та 1 Мі-8) приземлилися в аеропорту «Кача» та були оформлені у прикордонно-митному відношенні встановленим порядком відповідно до раніше поданої заявки. Решта вертольотів приземлилися поряд з аеропортом, при цьому на запитання старшого прикордонного наряду щодо необхідності оформлення встановленим порядком цих вертольотів, які прибули на територію України з порушенням відповідної угоди без попередньої заявки, відповіді не отримано.

Старшим прикордонного наряду Державної прикордонної служби України було заявлено про порушення державного кордону України зазначеними вертольотами.

28 лютого цього року на аеродром «Гвардійський» прибуло 8 військово-транспортних літаків Збройних сил Російської Федерації ІЛ-76. Заявки від Російської сторони щодо прибуття цих літаків не надходило.

Прикордонному наряду, який прибув до місця посадки літаків, начальником гарнізону аеродром «Гвардійський» було відмовлено у здійсненні прикордонного контролю та заявлено, що вони не мають потреби у послугах Державної прикордонної служби України, а літаки будуть здійснювати посадку кожні 15 хвилин.

1 березня Рада Федерації Росії одноголосно прийняла пропозицію президента Росії Володимира Путіна про введення військ в Україну.

О 21.10 1 березня ц.р. у порт Севастополя зайшли два великих десантних кораблі Балтійського флоту Російської Федерації «Калінінград» та «Мінськ».

2 березня цього року до м. Севастополь зайшли великі десантні кораблі «Оленігорський Горняк» Північного флоту та «Георгій Побєдоносєц» Балтійського флоту Російської Федерації.

Захід військових кораблів здійснено з порушенням статті 30 Конвенції ООН по морському праву та пунктів 14 та 15 Правил плавання і перебування в територіальному морі, внутрішніх водах, на рейдах та в портах України іноземних військових кораблів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 1996 року № 529, без дозволу Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Близько19 години 3 березня 2014 року в пункт пропуску для поромного сполучення «Крим-Кубань» на в’їзд в Україну прибув паром «Єйськ».

Під час здійснення прикордонного контролю двох мікроавтобусів у одному із них було виявлено 7 озброєних автоматичною зброєю та пістолетами осіб.Дозволів на ввезення в Україну вогнепальної зброї у даних осіб не було. Вимоги прикордонного наряду щодо заборони ввезення в Україну вогнепальної зброї були проігноровані. З прибуттям зазначених транспортних засобів зі сторони України у пункт пропуску увірвались 10 озброєних автоматами та кулеметами військовослужбовців ЧФ РФ, які відтіснили прикордонний наряд та зайняли вогневі позиції по периметру.

На наступному поромі у пункт пропуску «Крим-Кубань» прибуло три вантажні автомобілі «КАМАЗ» з озброєними людьми. Ігноруючи всі законні вимоги прикордонного наряду, ті військові, які вже перебували в пункті пропуску,погрожуючи прикордонникам застосуванням зброї, відтіснили їх від порому, а автомобілі знову прорвалися через пункт пропуску в сторону України.

В подальшому група озброєних осіб на мікроавтобусах та «КАМАЗах» іззастосуванням фізичної сили захопили місце дислокації відділу прикордонної служби «Керч» Держприкордонслужби.

Своїми діями російські військові перешкоджають здійсненню пропускних операцій та ускладнюють виконання відповідних міждержавних угод.

• Подобається Подобається x 5
  13. zet

zet Дуже важлива персона

Из телевизора. Но уже и здесь ссылки появились ... О прорыве вооруженных людей, но пока точечно..

• Подобається Подобається x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну тут ви не праві...Особисто говорив з хлопцями які розказували що Ляшко особисто кидав коктейлі на Грушевського...

15. zet

zet Дуже важлива персона

Все равно, увы, клоун... Не думает о последствиях своего красования... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ну это-то брехня, ещё из названия сайта понятно, а вот что обсуждается на севфоруме:

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому досі не стріляють?

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

А як будуть вимірювати ефективність о_О

18. Romko

Iryna Solomko
    К сожалению, я простой журналист, у меня нет полномочий предпринимать какие-либо действия. Но мне постоянно звонят люди из силовых структур и рассказывают о том, что там происходит. Они кричат и ругаются, что власть ничего не делает, дабы заручится поддержкой местных силовиков.
    В Крыму Аксенов назначил главой Крымского СБУ - Петра Зиму. Местные сотрудники СБУ называют его сепаратистом. Так вот сейчас он массово заставляет писать всех заявление о том, что они подчиняются не СБУ, а сепаратистскому правительству Крыма. Оперов реально пресуют.
    По моей информации, крымская Альфа отказывается писать заявление, им дали еще немного времени подумать.
    То есть ребята держатся, но это пока. И в это сложное время ни один высокопоставленный генерал, заместитель или сам глава СБУ ни коем образом не помогает им. Никто не приехал в Крым, никто не обратился к ним с заявление и словами поддержки. Ничего, полный информационный вакуум.
    Я пыталась по своим каналам донести эту ситуацию до руководства СБУ, но мои возможности ограничены. Именно поэтому я пишу все это здесь, в надежде, что меня все-таки услышат.
    За эти последние несколько дней главный посыл, который я слышала от ребят из Крыма – не сдавайте нас!!! Мы с вами, и нам нужна поддержка!!!
    О ней я и прошу!!!

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я не великий воєнний стратег, але чи не ліпше було би закрити кордони і поставити в місцях перетину автоматників?

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

После бегства Януковича все были заняты дележом портфелей и никто не думал о том, как они выглядят со стороны. Я слышал от друзей тезисы, что звучали на митинге в Крыму - там каждый камень в адрес Крыма и Востока огранили и усилили. Поезда дружбы и т.д. и т.п. - всё это там вспомнили. :facepalm:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)