Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

або просто немає...

2. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Поясніть мені хтось, як таке могло бути?
    Люди в камуфляже без опознавательных знаков в касках и с автоматами раскрыли подстанцию ​​напротив штаба Военно-морских сил Вооруженных сил Украины и обесточили штаб ВМС, который находится в Севастополе на ул . Руднева. Источник: http://censor.net.ua/n273749
    Чому "раздєвалка, через дорогу баня"? Як могли підстанцію розташувати не на території штабу під охороною?

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:dntknw: З цієї серії

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Є певна ієрархія підстанцій (в залежності від напруги у кіловольтах та потужності). Навіть якби штаб отримував живлення від двох різних підстанцій (1 категорія електропостачання), завжди є можливість знеструмити з двох боків. Під знеструмлення при цьому потрапляє певна кількість будинків та промислових об"єктів. Військові при цьому переходять на дизель-генератори.
    Я не зі сторонніх слів знаю який бардак з електрогосподратсвом у сєвастополі та прилеглих районах, тут нема чому дивуватися.

5. metallic

metallic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  6. Werner

Werner New Member

Как раз на территории штаба(как указано в пояснении к видео.UA - З'явилося відео, як озброєні люди знеструмили штаб ВМС у Севастополі. Озброєні люди зайшли на територію штабу Військово-морських сил України в Севастополі, відкрили електро-щитову та знеструмили будівлю. Спецвипуск ТСН.13:00 за 2 березня 2014 року

• Подобається Подобається x 2
  7. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Видать так исторически сложилось :)
    Но любой важный объект должен снабжаться электричеством по первой категории надежности, т.е. должны быть вводы электричества как минимум от двух подстанций + резервный источник питания (дизельгенератор).
    Далее предположение: второй ввод вышел из строя лет 10 назад, на его ремонт деньги не выделялись, т.к. считалось, что электричество есть, а второй ввод это непозволительная роскошь.
    Ржавый дизельгенератор, стоявший с советских времен, находится в нерабочем состоянии или давно списан за ненадобностью (сдан ушлым прапорщиком на металлолом). Если же дизельгенератор все таки имеет место быть и даже в теоретически рабочем состоянии, то нет солярки, которой нужно залить в него минимум литров пятьдесят на пару часов работы.

• Подобається Подобається x 1
  8. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

так ви ж самі писали , що "кажись " бачили /Чули .
    я на подібні провокації " а де ваші докази.." не ведусь, тролить когось іншого.
    кон'юнктурники, тільки більш культурні та стримані ,ніж Кернес /Допкін..

9. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Не пишите глупостей.

Это он так людей успокаивал? :facepalm:

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я бачила, то ж сарказм був :)

11. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Так багато розповіли про енергопостачання...:) Репортаж ТСН я не бачила. Ну, все одно, зрозуміло. Сподіваюсь, що все ж таки, на гірше не зірветься, потім багато дірок почнуть затикати. Бо зараз багато чого стає зрозумілим усім.

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Слава Україні! Героям слава! Молодці!

12. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

я і забула, ви ж там "кажись " були )))
    Не треба виривати слова із контексту, бо саме із-за таких .... потім непорозуміння .

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стосовно схованого під оффтопом.

Думаю, що це і добре, що не було чим стріляти.
    А то вже б мали розвиток подій за сценарієм Путіна.

Потім докажи, хто винен.

А так: і люди цілі, і Путін в дурнях.

Нинішні мітинги показали, що не так його і чекають тут, асвабадітєля і защітніка-лінгвіста.

До речі, сьогодні був цікавий момент на київському Майдані.
    Не знаю, не схоже, що чийсь геніальний задум, скоріше - так дійсно трапилось.

Хтось на сцені виступав, а тут з"являється на сцені хлопчик-дошкільня.
    Його запитують: Що трапилось?
    Виявляється, загубився в натовпі.
    Дорослі люди на сцені кажуть: То скажи, що ти тут.
    Піднесли йому мікрофона: Бабушка, я здесь!

15. metallic

Млять, слов просто нет. Пока солдаты и офицеры сидят в окруженных частях и остаются верными присяге. Ссученый гениралитет, продает страну.

P.S. Надеюсь, это деза.

16. medwedo berlogsoni

От мені цікаво - на одному із відео видно, як російські "защчітнікі" поспіхом під балаклави свої морди ховають.

Питається, чому?

Ви прийшли в чужу країну, ви буцімто користуєтесь підтримкою колосальною населення, (загадалося із Гашека ), то чому ховатися?
    Пороз"їжджаєтеся по домівках, невже в Новосибірську якомусь вас будуть бендерівці розшукувати, щоб помститися?

17. metallic

18. medwedo berlogsoni

Це деза, майже напевне. Вчора на севфорумі всі писали і раділи, що Гетьман Сагайдачний підняв андріївський стяг і перейшов на бік Росії

Таких дез буде ще багато.

Зі Таки да. Ну, що ж. Бува й таке.

Останнє редагування: 2 бер 2014
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мабуть слід зачиняти кордони ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)