Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не говоріть дурниць. Саакашвілі мав екіпіровану з голочки майже натівську армію і почав мішати провокаторів з землею важкою артилерією. Всі знають чим закінчилось.

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не совсем, не хочу что б кто-то погиб, даже ради "высоких целей"

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

там где были боевые действия? не путайте срочную службо в лавах и войну, это два совсем разных измерения ...

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

алаверды, откуда инфа ?

3. Я тоже не хочу, но в последнее время имрерские замашки россии перешли всяческие границы. А ещё я не хочу, что бы по моей земле ходили иностранные солдаты.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Я служил в ЦАХАЛ, если что. Три года.

• Подобається Подобається x 3
  4. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Для Саакашвили все кончилось плохо, об этом многие помнят :)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Значить наш уряд діє правильно.

6. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

якщо , навіть, це сарказм , дуже не вчасно , бо сьогодні у Харкові відбулися страшні події..
    https://www.facebook.com/pokhalchuk/posts/10200585518879428

7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Ничего не напоминает?

• Подобається Подобається x 3
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Открытое обращение граждан РФ против российской агрессии в Крыму

9. artobstrel

я ось трохи того - плутаюся, коли невідомі особи які прибули з іншого регіону вдираються до ОДА, десь на коліна ставлять "беркут" - то "прояв народовладдя", коли теж саме роблять з ними - це "жахливі речі" ???

• Подобається Подобається x 2
  10. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Покамест не вижу как он діє, а вижу только истерические заявления.
    План действий по урегулированию ситуации отсутствует.
    С собачьей преданностью глядят в глаза чиновников Европы и США , мол мы ж все сделали, так чего вы нам не помогаете?!
    Может только сейчас дошло, что когда сталкиваются интересы крупных международных игроков, на них всем становится плевать.

• Подобається Подобається x 1
  11. DaryaD

DaryaD миється в бані

12. boaboa

boaboa Well-Known Member

не треба так дуже панікувати,
    з української сторони все відбувається доволі мудро

• Подобається Подобається x 2
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як ти можеш бачити, якшо ти далі свого носа не бачиш. Максимум портрет Путлера на стіні.

Все прочитав, де прогнувся?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як кожна підстилка,ви не розумієте значення слова народ і Батьківщина.
    Це недоступно холуям.
    Нагадаю - не опозиція,а народ вигнав вашого смердячого хряка в рашку.
    Так само,не яценюки і турчинови виженуть мародерів вашого пуцькіна з України.
    А народ.

15. artobstrel

о! и с х забыли у нас? решили и тут в войнушку поиграть? я может чего-то не понимаю но служба в иностранных армиях в Украине немного преследуется законом ... (теоретически разумеется)
    согласен, но в Крыму вам местные скажут что земля тут не ваша и их солдаты вполне устраивают, допустим, тогда что ???

16. metallic

metallic Well-Known Member

о_О звідки ви взяли ту дурню? Що у Грузинів було такого надзвичайного? Стріляли по Абхазії та Осетії, ті ж самі БМ-21, яких і в нас дофіга. Танки радянські, плюс подаровані "пчеловодом" нащі модернізовані 64-кі та БМП-1. Та й з Буків, якщо вірити росіянам, стріляли наші специ. Нічого там видатного у них не було.

До того ж, є різниця між 4-х мільйонною країною, та 45-ти мільйонною. У Грузії і близько не має того ВПК та військового потенціалу який є у нас. Інша справа, що все це, благополучно просералося останні 23 роки.

17. artobstrel

Роман в нас розуміє: краще з усіх, втім це не заважає йому зазначати що Україна то не держава ...

18. Вы не слышали о двойном гражданстве? И у Вас я ничего не забывал. Я тут у себя.

19. artobstrel

о! вже народ? ще трохи того назад, на цій території було лише "нАсЄлЄніЄ"

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не казав що в них було щось надзвичайне, я казав що вони були обмундировані по натівському зразку і інструктовані американськими інструкторами.

Сьогодні вже почув інтерв'ю не однієї досвіченої людини, всі як один кажуть "Не піддаватись на провокації". І я вже бачу що коцапи не знають шо далі робити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)