Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kagan

kagan Well-Known Member

вона так якоюсь мірою і є(якщо не брати до уваги корумпованість). Але будь-кого можна використати у своїх цілях. Головне як подати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щось у Путіна не складається:

Путин никогда не объявит войну братской Украине, - Кадыров

3. kagan

kagan Well-Known Member

Не варто їх слухати. У них там зараз 140 тис. біженців, вбиті росіяни в Крииму, що заперечує навіть їх власний консул, на ТБ під кадри з майдану з Києва розказують про все теж побиття росія і т.д. ВСЕ абсолютно все побудовано не брехні.

• Подобається Подобається x 3
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ню ню......

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А далі Кадиров сказав:

Глава Чеченской республики Рамзан Кадыров сделал заявление по поводу обращения лидера «Правого сектора» Дмитрия Яроша к Доку Умарову за помощью, а также залез в голову к Владимиру Путину.

«Ярош призывает международного террориста к активизации действий против России. Эту поддержку он видит в том, чтобы Умаров организовал террористические действия в России. Крыша у сумасшедшего Яроша совсем поехала!», – возмутился Кадыров.

------------------------------------------------------------------------------------

Заділо Кадирова.... Я думаю, і Путін теж це враховує....

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дорога мамо .. пишу тобі з палючого танку ...

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

шо ню-ню? це ми - братська Україна, ви - бандерівське кодло )))))))))))

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ха-ха-ха, уже обтрюхався, Герой Росії, коцапи так люблять ним лякати всіх. Можливо якшо Музичко буде мати бажання, то призначити його бригадним генералом і сформувати під його керівництво полк для початку, щоб провести спочатку підготовку, в нього є досвід боротьби на чеченському фронті.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арт, даремно пройшли ваші роки на ЛФ.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це шо за таке ніжне звертання до цього вилупка, йому взагалі тут не місце. Він же підкацапник, колабораціоніст.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та рже він...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я зрозумів, що рже.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Итак, дорогие соратники, сегодня утром несколько сотен казаков с Краснодара были отправлены в Крым, в том числе и 14 человек с нашего Ермоловского куреня

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

10 простых вопросов к Верховной Раде АР Крым и его Совету Министров
    01 Mar 2014 11:37
    pan_andriy

14. artobstrel

та я шутю оно скіко смайлів налупив )

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

він знов мене зі своїм татом спутав .. так зворушливо ....

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

чого тоді наїхав?

15. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

Я сомневаюсь что так называемые казаки смогут дать адекватный отпор Правому сектору, они моложе, у них уже есть реальный боевой опыт. Лучше будет для них вернуться домой.

16. artobstrel

бляха ..... нема слів ... через можливе бандерівске вторгнення в Крим ввели військо РФ а тепер шлють козаків задля .. задля ..забля ... за бля чого?

17. boaboa

boaboa Well-Known Member

зараз не дуже час жартувати,
    люди дезорієнтовані,
    необхідно роз'яснювати, допомагати зрозуміти ситуацію і прийняти вірне рішення.
    А жарти ще більше дезорієнтують.
    проявіть гуманізм до людей

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви за посиланням переходили?

19. artobstrel

чому? від нашого схвильованого погляду в даль нічого не зміниться ...
    починайте, бо я не готов роз'яснювати того чого сам не розумію ...

20. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Мало того что нет подготовки, нет современного оружия, но еще и нет идеи ради которой люди стали бы воевать.
    Политика украинских чиновников на протяжении всего существования Украины, как независимого государства, была направлена на разобщение общества.
    Так и не были выработаны какие-то общие идеи, которые могли бы сплотить украинцев, позволить гордится своей страной :sad:
    Последние события на майдане и повальная травля силовиков только ухудшили ситуацию.
    Будет ли человек сражаться за Украину, если его собирались судить за исполнение приказов?
    Если без суда и следствия его обвинили в преступлениях и молчаливо дали разрешение толпе на самосуд?
    Я думаю нет.
    Как писали уже много раз "В здоровом организме глисты не живут", так же невозможно представить в современном мире ввод чужих войск на территорию единой и сильной страны.
    Политики загнали Украину в задницу, теперь будем расхлебывать.:ireful1:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)